(© Star sport)
(© Star sport)

Vojvodina pokrenula postupak protiv Lalatovića

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.02.21. | 09:06

Uprava kluba se ogradila od njegovih izjava

Ekscentričnost Nenada Lalatovića razlog je zbog kojeg strateg Vojvodine privlači posebnu pažnju fudbalske javnosti, međutim stavovi koje iznosi neretko su kasnije povod za sankcije. Trener Novosađana, ne libi se da po staroj narodnoj, što na um to na drum, iznese mišljenje bilo da je ono popularano i modernim rečnikom definisano kao mejnstrim, ili da je van šablona, kritički, pa čak i na "svoju štetu".

Upravo takav, Lalatović je prethodnih nedelja, pa i meseci, redovno stizao u fokus izjavama po pitanju sudijskih odluka, klupskih problema i drugih tema koje većina njegovih kolega gleda da eskivira i tako izbeggne eventualne packe. A polemika o sankcijama zbog Lalatovićevih javnih stavova sada je stigla na red. Naime, predsednik Vojvodine Dragoljub Samardžić, potvrdio je za Sportski Žurnal da je pokrenut disciplinski postupak protiv šefa stručnog štaba.

Izabrane vesti

Prvi čovek Vojvodine oglasio se povodom informacije da je pokrenut disciplinski postupak organa FSS protiv šefa stručnog štaba.

"Na sastanku Upravnog odbora raspravljali smo i o tome, kao i o ostalim Lalatovićevim izjavama koje su se direktno odnosile na politiku kluba i zaključili da one izlaze iz okvira njegovih nadležnosti i obaveza. Na sastanku UO je istaknuto da su svi članovi našeg kluba upoznati s Disciplinskim pravilnikom FSS, pa se Vojvodina ograđuje od pojedinačnih izjava svojih članova. Naša disciplinska komisija pokrenuće postupak protiv Nenada Lalatovića zbog njegovih istupa u medijima, a koji su u suprotnosti s pravilnikom FSS, kao i samog kluba", kazao je Samardžić.

Bio je Lalatović na tapetu Disciplinaca posle prvog prolećnog kola, kada je dobio crveni karton na poluvremenu meča sa TSC-om, ali je prošao samo sa opomenom.


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara