Veliko pojačanje stiglo u Kopenhagen. I tu neće biti kraj

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.24. | 16:18

Danski klub osvežava redove u želji da vrati titulu na Parken

Nakon dve godine Kopenhagenu je skinuta kruna u Danskoj. Klub sa Parken stadiona tako će ovog leta učiniti sve da se dovoljno kvalitetno pojača kako bi vratio pehar šampiona u svoje vitrine. I uopšte mu ne ide loše.

Pošto je od Mehelena pazario štopera Garanagu za 5.000.000, desnog beka Rodriga Ueskasa (20) iz Kruz Azula za samo 1.500.000 (tržišna cena mu je 6.000.000), odnosno golmana Nejtana Trota iz Vest Hema, takođe za 1.500.000 evra, na red je došlo najzvučnije pojačanje ovog leta - Tomas Dilejni (32).

Izabrane vesti

Reprezentativac Danske i nekada jedan od najboljih vezista Bundeslige vraća se kući posle sedam i po godina i iskustva u Verderu, Borusiji iz Dortmunda, Sevilji, Hofenhajmu, Andrlehtu.

Tokom jučerašnjeg dana raskinuo je ugovor sa Andalužanima, a već danas stavio paraf na novi dvogodišnji sa Kopenhagenom.

Svojevremeno Dilejni je transferisan iz Verdera u Borusiju za čak 20.000.000 evra. Bio je izuzetno cenjen u Nemačkoj, međutim nije se najbolje snašao na Vestfalenu i od tada kreće njegov pad.

Ipak, nema sumnje da iskustvom značajno doprineti višestrukom danskom šampionu.

Od Kopenhagena treba očekivati još aktivnosti do kraja prelaznog roka, pre svega ulaznih transfera, jer novac zarađen od prodaje golmana Kamila Grabare (13.500.000) u Voilfzburg još nije potrošen.


tagovi

Tomas DilejniLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara