Svi parovi četvrtfinala: Može li Maroko da režira još jedno iznenađenje?

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.12.22. | 22:29

Na narednom koraku čeka ga Portugalija

Polako, ali sigurno bližimo se zavšnici Mundijala. Nakon utakmica odigranih ovog četvrtka dobili smo sva četiri para četvrtfinala planetarne smotre.

Sve je do večeras bilo manje-više očekivano, naravno, kada govorimo o epilozima mečeva u nokaut fazi. Međutim, ako ćemo po nečemu pamtiti Svetsko prvenstvo u Kataru onda su to iznenađenja na svakom koraku. Ni osmina finala nije mogla da prođe bez jednog, iako ga do večeras nije bilo. Ipak, Maroko je posle penala eliminisao Španiju i našao se u društvu najvećih. Tamo ga čeka Portugalija. Selekcija Fernanda Santosa nije blistala u grupnoj fazi, rekli bi mnogi rival protiv kojeg se i te kako može igrati, ali posle "šestice" koju je "spakovala" Švajcarskoj, sigurno su mnogi, pa i ostali kandidati za osvajanje Boginje, promenili mišljenje o Selesau kojeg u polufinalu Mundijala nije bilo još od 2006. godine.

Izabrane vesti

Ljubitelji fudbala najviše se raduju duelu između Engeske i Francuske, reprezentacija koje su do sada izgledale ubedljivo. Hrvatsku čeka daleko najteži zadatak protiv Brazila, po mnogima prvog favorita za osvajanje turnira, dok će možda najujednačeniji biti okršaj Holandije i Argentine.

MUNDIJAL 2022, ČETVRTFINALE

Petak

16.00: Hrvatska – Brazil

20.00: Holandija – Argentina

Subota

16.00: Maroko – Portugalija

20.00: Engleska – Francuska



tagovi

Katar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara