"Gana"
"Gana"

Sin predsednika Sloge tukao tamnopute saigrače

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.02.14. | 23:41

Milorad Đorđević, koji je otac Nikole Đorđevića, priključio se osudi ovog incidenta kao predsednik kluba i kao roditelj i podneo ostavku...

GanaUpravni odbor fudbalskog kuba Sloga iz Petrovca na Mlavi održao je vanrednu sednicu  povodom incidenta kada su napadnuti fudbaleri Apija Bizmark i Melvin Banda. Ispostavilo se da je jedan od napadača sin predsednika kluba Milorada Đorđevića, Nikola Đorđević, koji se sa Apijom zakačio posle treninga u svlačionici. 
“Sloga želi da demantuje pojedine medije u našoj zemlji koji su ovu vest preneli na pogrešan način, govoreći o tome da je bio rasistički ispad. Mi osuđujemo osuđujemo ovaj incident i delo fudbalera Sloge Nikole Đorđevića, koji je inicijator ovog incidenta gde su pored njega učestvovala još tri lica i da nijedno od tih lica nije igrač našeg kluba. Predsednik Sloge Milorad Đorđević, koji je otac Nikole Đorđevića, takođe se priključio osudi ovog incidenta kao predsednik kluba i kao roditelj. Još jednom ponavljamo da nije u pitanju rasistički ispad, da nije svađa zbog devojke (kako su neki mediji preneli) već je uzrok običan verbalni konflikt koji se desio posle jednog treninga u svlačionici stadiona Sloge koji su imali Apija i Đorđević”, stoji u saopštenju Sloge.

Upravni odbor i trener Nenad Vanić su odmah reagovali, održan je sastanak sa obojicom, gde su dali čvrsta obećanja da se tako nešto neće ponoviti.
“Svi su smatrali da je time problem rešen i niko nije očekivao ovakav epilog. Apija je na svu sreću prošao sa lakšim telesnim povredama i od danas ponovo trenira. Upravni odbor kluba je zauzeo stav da ne želi da donosi ishitrene odluke jer je još uvek sve u postupku i da će Nikola Đorđević tek sutra izaći pred istražnog sudiju. Odluka upravnog odbora kluba je da Nikolu Đorđevića suspenduje do daljnjeg i on neća da trenira sa ekipom. Taj stav su zauzeli svi članovi upravnog odbora uključujući i trenera Nenada Vanića. Predsednik Sloge Milorad Đorđević kao moralni čin je podneo ostavku UO, koji će na nekoj od sledećih sednica doneti odluku o sankcijama prema igraču i da li će prihvatiti ostavku. To tada će biti poznato kakve će sankcije snositi Nikola Đorđević od strane organa gonjenja", stoji u saopštenju Sloge koje je preneo portparol Vladimir Stokić.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

Sloga Petrovac na Mlavi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara