Komentari na vest

Šeširi za Ligu konferencije: Čuka može sa Ajntrahtom, Vilom i Bešiktašem, ali i Gentom, Slovanom i Helsinkijem

E

Esex

pre oko 1 godinu

Cuka nema sjajne momke nazalost...sve osrednji prosek..da je tu neko sjajan bar nesto bi pokazao protiv olija..stoperi slabo,spoljni jos slabije...u vezi niko nista pokazao nije..krila bezala od lopte i odgovornosti.napad nije ni postojao..trener velika nula...mozda moze samo golman nesto vise da uradi u karijeri,eventualno i miladinovic,ostalo nivo nase lige..cuka nece biti ni u prva 4 u superligi ove godine..
С

Сале2323

pre oko 1 godinu

Кога занима више тај сељачко - мафијашки клуб!?! Гурају децу да би их продали што пре, зарадили коју кинту и од Европе ове године, не занима њих Европа и српски коефицијент, па што би нас занимала Чука. Не бих се изненадио након бламаже која их чека, власник тог клуба се повуче. Јер сада су прочитани и ко ће од њих купити више играча за озбиљне паре. А кад је тако, онда ни он нема интереса да буде више у Чукаричком. Враћа се она у 3 лигу, где и припада!
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Da je Cukaricki ozbiljan klub koji ne otpusta trenera koji ih dovede do treceg mesta i igranja u Evropi posle tri kola i mesto njega dovede pocetnika, koji ne proda glavnog napadaca dva dana pred revans sa Olimpijakosom i koji dovede neka pojacanja, rekao bih da ima u trecem sesiru ekipa sa kojima bi mogao da igra (Trnava, Olimpija, Helsinki, Zorja), pa cak i u drugom (Slovan). Ovako to necu reci.
S

Soko

pre oko 1 godinu

Gent, Slovan, Helsinki. Za neki bod
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Prva tri šešira su sve LE ekipe, čak medju njima ima i nekoliko ekipa koje komotno mogu i LŠ da igraju. Teško će Čukarički i do jednog boda u grupi.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Čuka ne može ni sa kim, ali to više nije važno! Čuka će otaljati to, uzeti neku kintu i valjda početi ono što iz razno raznih, objektivnih i subjektivnih razloga, nije počela na vreme da radi, a bez čega ne može ništa. Infrastruktura. Čuka realno nema ništa! Njivu od terena sa 1,5 tribinom, mali veštak iza gola za bazu i uski pomoćni veštak na kome kadeti/omladinci ne mogu da igraju. Više imaju pojedine seoske ekipe po Srbiji. Čuka trenutno može da radi ono što radi. Uzmi za DŽ ili siću, prodaj za iole pristojnu sumu, za srpske uslove! Čuka, ako ne uradi trening centar i stadion, nema budućnost! Nema rasta, nema višeg nivoa, preti stagnacija i valjanje u blatu srpskog fudbala! To ne vodi nikuda! Takav model poslovanja je u Evropi davno prevazidjen i napušten!
V

VladaBg

pre oko 1 godinu

Cuka da postane Proleter iz Zrenjanina, da se preobuce u njega, da dobiju i stadion i navijace, a i sponzore, pa da ne moraju da zive samo od prodaje igraca, to bi joj bilo najpametnije. A u Beogradu nek imaju svoj B tim, filijalu u Srpskoj Ligi, i fudbalsku akademiju. Ionako sad mogu da se salju i vracaju igraci u, i iz filijala bez problema, u domacoj ligi.
E

Esex

pre oko 1 godinu

Imamo ozivljeni (Proleter 2006 se zove) ali tu su samo mladje kategorije..Ok je ideja da dobiju prvi tim preko fuzije sa cukom a da cuka bude filijala koja forsira mlade u trecoj ligi..tako bi imao dva mesta gde mogu stasavati talenti,u mladjim kategorijama proletera i u filijali cukarickom...e tu ima samo jedan problem,a to je da bi zrenjaninski napredni tigrovi zeleli svoje parce mesa od cele te price, tzv reketiranje od strane gradskih vecnika(mocnika)..A cisto sumnjam da bi gazda cuke pristao da deli kolac lezilebovicima..
T

Tirke BSK

pre oko 1 godinu

Meni je hit da neko veruje da Čuka ulaganjem u nekakav stadion ima da dobije navijače. Neće dobiti ijednog. Pa FK Rad će uvek na Brdu imati više navijača od Čukaričkog. Znači Čukarički je zonaš po prirodi stvari i to što se gura u vrh je posledica stanja u našem fudbalu u kojem su klubovi iz gradova pomrli jer niti ima privatizacije niti ih država dotira kao Titove blizance, i onda bilo koji manji klub tipa Javora, Lučana, TSC-a, Čuke, IMT-a, Voždovca itd., gde se zna ko je gazda, dolazi do izražaja, i naša liga se puni takvim klubovima bez publike kao posledica tog izopačenog nerešenog stanja finansiranja klubova, i zato imamo najnegledaniju i najbesmisleniju i najzaostaliju ligu po svemu.
N

Nenad Pančić 975

pre oko 1 godinu

ČUKARIČKI ( SRBIJA), Dinamo (Hrvatska), Ludogorec (Bugarska) i Olimija (Ljubljana). Idealna grupa, autobusom na gostovanja i kao domaćini u Leskovcu.
g

gooost 2023

pre oko 1 godinu

Jel to Srbija ima dva predstavnika u četvrtom šeširu?
S

Sašavaj Lale

pre oko 1 godinu

Možda je Čukarički požurio sa Matićem, on jeste bio dobar igrač, ali trenutno nije taj tip trenera koji može da nešto promeni, da klub izvuče iz krize. Jeste da ne bi bilo fer, ali je idealan trenutak pred reprezetativnu pauzu da ponovo vrrate trenera Lalatovića, čoveka koji je već bio u sličnoj situaciji i svojim autoritetom i iskustvom uspeo da klub izvuče iz krize. Maiću ponuditi da bude njegov pomoćnik, pošto je početnik imao bi od koga da uči, pa da jednog dana samostalno preuzme klub. Ako mu je to ispod časti, onda mu pronaći idealno mesto gde može najviše da pomogne klubu. Lalatović bi razdrmao ekipu, izvuko je iz ove letargije, a sa njim bi i žreb dobijo na značaju. Ovako je sasvim svejedno, sa ovakvom igrom ne postoji klub sa kojim bi Čukarički mogao da igra ravnopravno. Ima tu dobrih igrača, samo treba neko iskusan da to dovede u red. Nije sramota pogrešiti, još gore je biti sujetan i problem gurati pod tepih , zato priznaj te grešku, dovedite trenera koji ive sjajne momke može izvesti na pravi put u interesu kluba a i Srpskog fudbala. Ja glasam za Lalatovića, on poznaje klub i maher je za ovako teške situacije. Već je jednom Čuku iz pleyouta vratio u Evropu, a da ne pričam koliko je naoravio igrača i koliko je na njima klub zaradio. Nema mnogo vremena, treba biti pametan i brz, sve u interesu mladih igrača, a svih zaposlenih u klubu. Ovo je istorijska godina, šteta da se nalazite u ovako teškoj situaciji, kada su ispred vas utakmice koje treba da služe za uživanje i afirmaciju igrača i kluba.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Da hoće u drugu ligu da ih odvede ovaj zbog jajarenja su to i zaslužili.
J

Junker

pre oko 1 godinu

Kakve ekipe ovde igraju i Partizan ni ovo nije izborio?
M

Miror

pre oko 1 godinu

Ja predlazem gradjanima Leskovca, da ako Cukaricki izvuce neki Turski klub Besktas ili Fenerbahce, da jednako isto navijaju za njih kao sto su za Olimpijakos, jer ne moze se protiv gena to je krv urodjena.
K

Kumovi Vrbas

pre oko 1 godinu

Da li Cukaricki moze da dobije Dinamo? Ako moze, bilo bi dobro, jer su najslabiji tim u 1 sesiru. Nokautirani od Sparte iz Praga koju su pobedjivali Partizan, Zvezda i Spartak iz Subotice.
m

marko gt

pre oko 1 godinu

Jesu se raspali protiv Sparte u revanšu, ali Dinamo je ozbiljna ekipa i dobili bi Čuku sa 3+ lagano kao Olimpijakos. Pa Rijeka koju je Dinamo nedavno tukao igrala egal sa Lilom, taj Lil bi petardirao ovu Čuku.
D

DirektorDr

pre oko 1 godinu

Kakva cuka, njima je interes da guraju igrace po 19 godina da bi ih prodali za 2miliona, 10x2 =20milki, zato Docic nije igrao, Owusu(najbolje desno krilo pored bukarija) , golman Filipovic, bruka za srpski fudbal, njih ne interesuje koeficijent vec samo prodaja, zato sam za to da Vosa , TSC , Partizan igraju stalno kvalifikacije jer ce makar pokusati nesto i igrace igraci koji igraju standardno , nece se mesati i stavljati menadzerske seme, nesto je trulo u drzavi.
@

@markogt

pre oko 1 godinu

Čuka je na pripremama igrala egal sa Spartom a bukvalno razbila Rijeku!! Jesu pripreme, ali nije baš mnogo drugačije
b

brdo Banovo

pre oko 1 godinu

Najveći protivnik Čuke je njihova igra i loše odrađen prelazni rok. Igra se raspala, promenili trenera, a ništa nisu dobili, teški dani su pred klubom sa Banovog brda. Žreb je za njih ne bitan, prvo treba da srede svoje dvorište, a malo je vremena za neke bitne promene. Trenera da ponovo menjaju, bilo bi neozbiljno, imali su vremena za pojačanja, ništa ni tu nisu uradili, možda zvuči ružno, ali Čuka je u pogrešno vreme otišao u grupnu fazu lige konferencije. Kada nemaju rešenja, oni guraju mlade igrače, ali to samo šteti i tim momcima i samom klubu. Biće ovo teška jesen za sve u klubu, kako će se izvući, verujem da ni sami ne znaju i da su svi zabrinuti klubu. Za Čuku je sada gostovanje u Pančevu, ne žreb, ne liga konferencije, već kao finale lige šampiona. Korak po korak, želim vam da što pre stanete na noge i da ova velika krita bude nauk za budućnost, da se nikada više ne nađete u ovoj situaciji. ekipa nije bi guraju to.
K

Kumovi Vrbas

pre oko 1 godinu

Ja preporucujem gradjanima Leskovca da ako Cukaricki dobije neki od Turskih klubova u Evropi, da prirodno navijaju za klub prema kome su genetski povezani, jednako kao sto su navijali za Olimpijakos.
L

LE bre

pre oko 1 godinu

Leskovac nije navijao za Olimpijakos vec za Cuku. Ovo samo znaci da nisi bio na utakmici vec si preko TV pokusao da prokljuvis. Navijaci iz Atine i cigani iz Nisa, Beograda, pa i Leskovca su napunili juznu tribinu, ali je skoro ceo ostali stadion navijao za Cuku. Oni su pevali pa su se culi, ne ocekuj da zapad i istok pevaju. To nisu deca koja se pale na navijanje. Ljudi gledaju utakmicu i daju podrsku svakom dobrom potezu. Jeste da prilika nije bilo ali cuj samo huk kada Cuka krene u kontru (doduse jednu su imali mislim ali se lepo cuje koliko nade je postojalo na pocetku utakmice, onda nam je Oly ugasio sve nade). A i Cuka mora bolje...
a

aaaa

pre oko 1 godinu

az , slovan, hjk i cuka
T

Tito

pre oko 1 godinu

Ima ovde timova sa kojima moze da se odigra solidno, mozda i uzme koji bod Sve ce zavisiti od zreba
K

Kolorit

pre oko 1 godinu

Daj taj mali Dinamo da ga utemo u Leskovac 😅😅😅
e

eateghlas

pre oko 1 godinu

dinamo trnava i plzen pa da se ponadaju jednoj nuli do kraja ali tesko
L

Lio

pre oko 1 godinu

Trgovacki bi ako moze sa Javorom, Sevojnom i Kolubarom.
U

Uefa

pre oko 1 godinu

A gde je sestougaoni partizan?

Leki

pre oko 1 godinu

tu je čeka da mu poduvaš racku😁
A

A p p

pre oko 1 godinu

Je l sme klub da pošalje Uefi dopis da odustaje od takmičenja u fazonu - sve u klubu boli stomak, imaju proliv, nema ko da igra, imaju lažno opravdanje od lekara i s lažnim potpisima roditelja?

milojajaja5@gmail.com

pre oko 1 godinu

Prvi i drugi šešir baš jaki za Čuku dok je treći 4 jaka i 4 s kojima bi moglo da se igra. Po meni iz trećeg šešira je Olimpija ili Trnava najbolji izbor.