Komentari na vest

Šerif čeka debi u Senegalu: Nisam molio da dođem, dokazao sam se - zato sam i pozvan

Z

Zvlat BG@Astoria

pre 4 meseca

@Astoria – Stamenić jeste drugoligaški igrač, jer malo zna, jedino što je pregrub! U njegovoj igri se mešaju elementi fudbala i ragbija! Što se tiče otkupne cene, ona je naduvana i pravi iznos znaju samo on, vlasnik Koventrija i Terzić! Stamenić je pravi menadžerski projekat! Došao je za džabe! Zvezda nije imala nikakav trošak i sve parice idu u Terzin džep, odnosno na onaj famozni Zvezdin račun otvoren u Nemačkoj, na Terzino ime! A, ljudi su zakrvljeni na komentarima o Zvezdi i ne shvataju poentu, da je Zvezda poluprivatno vlasništvo
F

FkpCascais

pre 4 meseca

“Šerif čeka debi u Senegalu: Nisam molio da dođem, dokazao sam se - zato sam i pozvan”! iz ove izjave Nedaje, jasno se vidi u kojem on nadrealnom svetu živi! Nedaje je zaboravio da se na jesenjoj utakmici protiv Čuke sapleo preko lopte na gol liniji! Mislim da je svaki razgovor suvišan! Kulibali koji je do tada bio sinonim za fudbalskog analfabetu je višestruko prevaziđen i sada se nalazi na sjajnom drugom mestu! Setimo se kako je svojevremeno Kulibaliju posle jednog brzog prodora po levom krilu, upućen čentaršut pred golom uz samu gol liniju, a on hteo da šutira levom nogom u mrežu sa gol linije, pa je promašio loptu, koja ga je udarila u stajnu desnu nogu i odbila se u gol! Kulibali je barem postigao pogodak, a Nedaje se sapleo preko lopte na gol liniji i naravno nije dao gol! I taj i takav Nedaje je celo proleće imao zagarantovano mesto u timu Zvezde!
F

FkpCascais pravi

pre 4 meseca

Ne koristi moje ime!!!! Jos govoris sve obrnuto od onoga sto mislim, to namerno radis

Ropestope

pre 4 meseca

Šerif GaDaje 💪🎯
?

??

pre 4 meseca

Sta li ce biti s njim, dal ce ga prodati ili ostaviti
N

Nenad1246@??

pre 4 meseca

@?? – ti se verovatno šališ kada se pitaš: “Sta li ce biti s njim, dal ce ga prodati ili ostaviti”! Nedaje je prva truba u orkestru, pa kom će njega kupiti?! Nedaje nema dodirnih tačaka sa savremenikm fudbalom, jedino ako se ne uzme u obzir da stalno pada na terenu I posle svakog pada briše nos! Tu cepanicu za fudbal neće niko ni “gratis”! Nema više budala, one stanuju samo na Marakani!
K

Kad

pre 4 meseca

Zvezda i za ovog izvuče 7,8,miliona.Neki će završiti na aparatima. A to će se desiti, bio on drvo ili cepanica.
h

halo

pre 4 meseca

7-8 miliona ga ne bi platila rođena majka kad bi to bila otkupnina koju kartel zahteva da ga puste nakon kidnapovanja, kamoli neki klub svojevoljno.
A

Astoria

pre 4 meseca

@halo Ni ja nisam verovao da Stamenic vredi 5 miliona, ali sam bio u zabludi. Igrac vredi onoliko koliko je neki klub spreman da za njega ponudi. Koventri je odresio kesu i platio 5 miliona evra za reprezentativca Novog Zelanda. N'dijae nije napadac vrhunskog pedigrea, meni se licno ne dopada njegov stil igre, ali je kod Milojevica povratio samopouzdanje, dosao do statusa reprezentativca Senegala u jakoj konkurenciji. Da dobiju za njega 6-7 miliona bilo bi ok, jer je ipak placen skupo (4 miliona). Ugovor ima do juna 2026, na 23 utakmice je dao 7 golova uz 2 asistencije. Treba da debituje prekosutra protiv DR Konga, voleo bih da postigne gol, jer bi mu cena dodatno porasla. Umesto njega bih voleo da vidim u Zvezdi Karikarija (i Zubairua) iz Ubljanskog Jedinstva.
m

milo123

pre 4 meseca

Pendreci Serife! Idemo u LS zajedno! Grobari neka kukaju i bacaju forice kako smo platili drvo koje niko nece - a bulju bi dali da ga imaju, ili makar da ga nema Zvezda, pa da se nadaju da ne prime gol na svakoj tekmi od njega.
t

to su oni

pre 4 meseca

samo ovce koji uzdisu za Krasom govore da je Serif drvo.
7

777

pre 4 meseca

Koliko laznih navijaca zvezde na svakoj vesti...
m

ma da

pre 4 meseca

Realno zalutao i u Zvezdu i u Reprezentaciju.
D

Dragoo

pre 4 meseca

Realno ti nisi nista uspio u zivotu
d

drvored

pre 4 meseca

večito u ofsajdu, ako slučajno i da gol prvo gledam u pomoćnog...
M

MilosBg

pre 4 meseca

On je igrac kojeg ne karakterise brzina, to si valjda i sam do sada zakljucio. Zato i mora da igra na granici i da se poklopi sa kasnom reakcijom protivnika. Nije samo njegova krivica za ofsajd, koliko puta nasi kasne sa dodavanjem? To niko ne gleda. On ima skok igru, moze da odigra na stranu, nama fale kvalitetna krila koja ce to iskoristiti, a ne igraci tipa radonjic koji osim brzine nista drugo nema
M

MilosBg

pre 4 meseca

Stvarno je jak mentalno. Posle onakve polusezone u Zvezdi, posle onakvog udara od strane navijaca, zaista verujem da je dao sve od sebe i bio pun samopouzdanja da zasluzuje podrsku, i svojim zalaganjem je i zasluzio. Svaka mu cast. Zelim mu puno uspeha.
D

Dejan Pizon

pre 4 meseca

DRVO JEDNO
a

ajdeee

pre 4 meseca

Isplaci se grobarcicu