Komentari na vest

San Siru oduzeto domaćinstvo finala Lige šampiona

1

149

pre 21 dana

Sele finale kod ovih što su Brazilcima ukrali nadimak stadiona.
P

Paa

pre 21 dana

Što da ne? Da se malo renovira, da se napravi krov i eto, što ne bi moglo. Dok kod vas na JNA ne može da se igra ni ovo naše raspalo prvenstvo.
R

Rubikova kocka

pre 21 dana

Ajmo Leskovac 💪
G

Gost0007

pre 21 dana

Jedan od najlepsih stadiona je San Siro, muzej na stadionu sa toliko istorije, prosto neverovatan, imao sam prilike da posetim, ali, njemu treba jedna ozbiljna rekonstrukcija, prosto vapi za time. Neverovatno zvuci da takva dva giganta ne mogu da se odvoje, Milan ima zelju ali konstatan pritisak trpe da se udruze sa Interom i zajedno rekonstruisu San Siro, i eto, godine prolaze a stadion propada.
Z

Zoii

pre 20 dana

Od koga trpe pritisak?? Pa Inter je cak i kupio zemljiste u Rozanu za novi stadion, ali grad Milano ne zeli da im izda dozvole za izgradnju...nema tu nikakvog pritiska jednostavno grad ne dozvoljava da Meaca ostane prazna ili da se rusu jer ce tako ostati bez 8.1 miliona koliko uzima za izdavanje stadiona Interu i Milanu.
G

Gost0007

pre 20 dana

@Zoii, pa sam si rekao od koga trpe pritisak, od gradonacelnika Milana. Sta tu nije jasno? Milan je kupio zemljiste jos pre Intera ali ne dobijaju dozvolu, zato kazem sramota za klubove da ne mogu da se odvoje.
Z

Zoii

pre 20 dana

Ti kazes trpe pritisak da ostanu sa Interom i ispada kao da je Inter taj koji vrsi pritisak. Inace ni gradonacoenik ne vrsi pritisak vec je zakon u Italiji takav i odnosi se na sve gradove.
G

Gost0007

pre 20 dana

@ da vrse i da zavrsimo pricu. Nikakav pritisak nema veze sa Interom, napisao sam udruze, ali to je zamisao tog istog gradonacelnika, ili sajt Milana laze …
T

TD

pre 19 dana

Covek uopste nije napisao da je Inter taj koji vrsi pritisak, em si neupucen i prilicno zlonameran. Milan je prvi kupio zemljiste, a presija je toliko evidentna da je svako ziv vidi i ne znam zasto se pravis pametan kad nisi.
M

Mirko_11

pre 21 dana

Evo šanse za Loznicu.