Komentari na vest

Rodrigo sam sebi napravio probleme pred finale, sad mu Gvardiola diše za vratom

Mr 007

pre 5 meseci

Kurtoa-Karvahal-Rudiger-Alaba-Mendi-Coameni-Valverde-Rodrigo-Belingem-Vinisijus-Mbape; Lunin,Militao,Guler,Endrik. Hala Madrid!
G

Guess

pre 5 meseci

Potpisujem da je ovaj lik bolji od Mbapea i Vinicijusa. Kad kažem bolji, mislim na to da je bolji timski igrač. Plus je pitanje koliko će se Mbape naigrati u Španiji.
L

Luzerpul

pre 5 meseci

Pa naravno da hoce kod najboljeg trenera na svetu da igra,a to je Gvardiola.Sigurno nece da igra kod prevare Klopa kojeg navijaci Luzerpula dizu u nebo sa 10 trofeja u celoj karijeri.
A

Ambrozini

pre 5 meseci

Gasperini 3 puta bolji trener od gvardiole, a o Ancelotiju je suvisno i govoriti.
N

Ne rece

pre 5 meseci

Sta je osvojio anceloti sa everonom i napolijem,zna li se sta?
a

ae

pre 5 meseci

a sta je osvojio gvardiola dali su mu najjaci tim barse, bajern s kojim nije osvojio ls i sa citijem ulozio milijardu da bi osvojio jednom.
L

Luzerpul

pre 5 meseci

@Ae Jeste kako da ne. On je napravio tu Barselonu. Vratio Pikea,ubacio Busketca,Pedra itd iz B tima. Klop moze da vodi samo Luzerpul jer je i sam Luzer. Vidim kompleksi rade i pucas minuse jer te boli to što je Gvardiola bolji trener od svih navedenih,a pogotovo od tvog idola Klopa. Pustite komentar.
R

RangoNS

pre 5 meseci

Ne razumem potrebu Reala da menja dok mu dobro ide. Zar nisu naucili lekciju iz proslih iskustava.
R

Rale97

pre 5 meseci

Fabrizio Romano upravi kaze da apsolutno nema vezu sa vezom da Rodrigo ide i da Rodrigo smatra Realov projekat najboljim na svetu... Laku nov
A

Antonioo

pre 5 meseci

Izjavio je nekoliko put u zadnjim danima da ne postoji ni promil sanse da napusti Real... Sto je jasno kao dan... Nego mora da se pise nesto sa bude zanimljivo... A i da se Real poremeti pred finale

Marko Pavlovic

pre 5 meseci

Vini, mbape, rodrigo VMR kakav trio, još endrik i ostali..... Jao jao
S

Scaloneta

pre 5 meseci

Neko će definitivno morati da ode. Imaju Belingema, Mbapea, Vinisijusa, Rodriga, Endrika pa i Gulera. Mada pre tipujem da će Vinisijusa prodati jer mi on deluje kao lik koji će najpre da zategne odnose u svlačionici, a Mbape i Belingem će biti nedodirljivi.
H

Hskahskahak

pre 5 meseci

Treba da ode iz Reala. Po meni nista losiji nije od Vinisijusa, cak mi deluje i normalniji. U Realu nece igrati prvu postavu kad dodje Mbape, a i sad kad igra, nikad ne igra levo krilo, sto njemu najbolje lezi. Boli ga uvce, osvojio vec LS, mozda ce i drugi put, nek ide da igra standardno i uziva u igri.