Rodrigo sam sebi napravio probleme pred finale, sad mu Gvardiola diše za vratom

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.05.24. | 00:08

Brazilac izjavio da je Mančester Siti najbolji tim na svetu i indirektno potegao priču o svojoj budućnosti na Bernabeuu

Ono što nije potrebno jednom klubu pred finale Lige šampiona, to je da se potegne pitanje odlaska jednog od najvažnijih igrača. To se dogodilo sa Rodrigom, koji je sam sebi napravio probleme izjavama u dva odvojena intervjua. Tolika se bura napravila da nije pomogla ni treća izjava, u kojoj je suštinski poručio da nema nameru da odlazi iz Madrida.

Brazilac je prvo u intervjuu za GQ Hype uoči finala rekao da je njegova ekipa već u četvrtfinalu izbacila najbolji tim na planeti – Mančester Siti, što se odmah povezalo sa mogućnošću da na leto završi na Etihadu.

Izabrane vesti

„Iskreno rečeno, znali smo da su bolji. Za mene su oni najbolji tim na svetu, onaj koji igra najbolji fudbal Mislim da je najteži rival prošao, ali to ne znači da ćemo lako pobediti u finalu. Sa Bajernom u polufinalu je bilo veoma teško, sa Borusijom će biti veoma teško. Kaću da Real nikada ne gubi finale, nadam se da će tako biti ponovo“, rekao je Rodrigo.

U razgovoru za DAZN samo je dodatno zakomplikovao situaciju, govoreći o predstojećem prelaznom roku.

„Svašta može da se desi. Imam ugovor ovde, godine koje sam proveo ovde predstavljali su mi zadovoljstvo. Kao što sam rekao, uvek želim da budem u ovom klubu, ali videćemo“.

Sve je donekle pojasnio u razgovoru za televiziju Placar, mada su se prethodna dva intervjua već pojavila u medijima.

„Naravno da želim da ostanem ovde mnogo godina, želim da budem tu dok osećam da pomažem i da sam važan ekipi. Od trenutka kada budem video da nisam važan, možda ću potražiti drugo mesto. Nisam razmišljao o tome. Uvek sam sanjao da budem ovde, ovo je uvek bio moj omiljeni klub, ispunjavam svoj san. Sve dok sam važan za ekipu želim da ostanem ovde“.

Sve to je predstavljalo povod za uglednu Marku da napravi tekst pod naslovom „Mančester Siti i Gvardiola iskušavaju Rodriga“, u kom se navodi će čelnici Građana i njihov strateg čekati šta će se dogoditi sa Brazilcem.

Činjenica je da će se Kraljevskom klubu pridružiti Kilijan Embape, što bi moglo da utiče na preraspodelu pozicija u samom napadu. Oni kojima se budu smanjili uloga i minutaža mogli bi da postanu nezadovoljni. To je jednostavno fudbal. U Madridu osećaju da bi Siti mogao da bude zainteresovan za Rodriga, ali trenutno ne postoje nikakve reakcije. U fokusu je isključivo finale u Londonu i tek nakon toga će uslediti konkretni razgovori sa igračima.

Rodrigo je u novembru prošle godine stavio paraf na novi ugovor do juna 2028. godine. Dakle, sve je na Realu i sve će zavisiti od planova Kraljevskog kluba.



tagovi

Rodrigo

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara