Karsdorp i Murinjo (Rojters)
Karsdorp i Murinjo (Rojters)

Rik Karsdorp oštro po Murinju: Nazvao me je izdajnikom i to osam puta zaredom

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.10.24. | 22:19

Holandski bek izgleda nije ostao u dobrim odnosima sa Portugalcem

Znali smo oduvek da saradnja sa Žozeom Murinjom uopšte nije laka. Gospodin Posebni je u prošlosti često znao da uđe u sukob sa igračima, uglavnom onim najboljim. Zato nigde nije mogao da potraje duže od tri sezone. Koliko god imao dobre rezultate.

Tako je bilo i u Romi. Bio je ultimativno obožavan posle osvajanja Lige konferencije, ali kako je vreme prolazilo, rezultati su bili sve lošiji, a odnosi sa igračima hladniji. Taj odnos je na svojoj koži osetio Rik Karsdorp i to na vrlo surov način.

Izabrane vesti

Nazvao me je izdajnikom i to osam puta zaredom. Tako nešto se nikad ne govori javno i zbog toga ga krivim. Do tog momenta, bili smo bliski i bio sam iznenađen njegovim postupkom. Posle toga, nije mi bilo druge nego da napustim klub“, rekao je Karsdorp.

Nije sadašnji bek PSV-a stao na ovome, nego je i nastavio. Problemi su nastali u svlačionici pred gradski derbi protivi Lacija.

Murinjo mi se nikad zbog toga nije izvinio. On ne spada u tu grupu ljudi. Uradio je to zato što sam mu ja bio laka meta. Mediji su to dodatno napumpali, jedina istina je bila da smo u tom momentu igrali u lošoj formi i da su rezultati bili loši. Mislim da je Murinjo preko mene hteo da pošalje poruku“.

Ostaje da vidimo da li će stići odgovor sa Žozeove strane. Nikad nije bio poznat po tome da će nekome da prećuti. Medijski ratovi su nešto što ga prati kroz celu karijeru. Nebitno da li su u pitanju oni sa kolegama trenerima ili igračima.


tagovi

Rik KarsdorpŽoze MurinjoRoma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara