Komentari na vest

Raspoloženje donosi samo Ferencvaroš

M

Miksea

pre oko 2 godine

Posle svih promena. ekipa nije spremna za Evropu i nema tu šta da se traži, koliko god se uradi dobro je. Fokus treba da bude na prvenstvu da se igra što bolje, da se pobedi u derbiju i osigura titula i sprema tim za Ligu šampiona. Taj Ferencvaroš, sutra Trabzon, koga briga za to, niko to neće pamtiti.
P

POP¹

pre oko 2 godine

Sveštenika na stadion, da osvešta i se pokaju grešnici. Uz njega dovesti i psihologa za ove koji nisu kršteni.
П

Пихи

pre oko 2 godine

Опет ви "мења слику али не и расположење"... Човек је рекао управо супротно! а на тој реченици се као заснива цео текст. Ово не може да буде случајно. Баш ружно и малициозно са ваше стране
d

drvo 889

pre oko 2 godine

RASTAVAC ERAKOVIĆ JE KRASTAVAC🥒🥒🥒
G

Gost333

pre oko 2 godine

Kulibalijeva nemoć prosto ne može da ih brine, to im je floskula, jer kad su ga dovodili i te kako su znali da nema veze sa fudbalom kao i da je dao 3 gola u zadnje 2 god. Znači sve je folirancija i ugradjivanje i alibi - "eto, doveli smo napadača, šta hoćete", I to je to, klub tj tim im je na zadnjem mestu.
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Svi na stadion protiv Madjara, puna Marakana. Ništa nije izgubljeno, još 12 bodova je u igri. Svi vi koji ste protiv Tvorza, dodjite zbog Zvezde iz inata. Ko beje onu purdulo, onog rantapreva, onaj povlo. I DA MI PONUDE MILIONE BILIONE, NE BOJ SE TI ZVEZDO, OSTAĆU KRAJ TEBE. NA NA NA NANANA...
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Ja sam uz Zvezdu iz LJUBAVI, za razliku od mnogih koji su uz Zvezdu do poslednjeg evra. A i oni koji ih podržavaju ništa nisu bolji. JA NEMAM ŠKOLE NITI DRAGE SVOJE ALI ZA ZVEZDOM KUCA SRCE MOJE, OVO JE PESMA PROPALOGA DJAKA KOJI BODRI EVROPSKOG PRVAKA. ALE ALE ALEALEALE...
G

Gost jbg

pre oko 2 godine

Sportski je nadati se prolecu u evropi,ali trenutna forma i stanje u klubu ne daju bas nikakav optimizam.Sa kubikom drva(kulibalijem),srnicem,gobeljicem,padom forme Kataija,bubicama Kange,lutanje Kangve,roviti Ivanic itd.itd.itd.-Cemu se nadati ?!!!!!!!!!
P

Prolaznik1

pre oko 2 godine

Ne vidim kako mogu da dobiju bilo koga u Evropi
G

Gost e

pre oko 2 godine

Zato i jesi samo prolaznik.
N

Naravno

pre oko 2 godine

Sada će Keln da vas otrese.
а

армата

pre oko 2 godine

Да ли је могуће да има још ликова који тврде да су Канга и Катаи битни играчи. Канга је камиказа, уназадио нас неколико утакмица заредом, понашање испод сваког нивоа. Катаи осим Партизана, кога је у Европи ријешио. Бен има већи степен корисности од обојице заједно али грије клупу. Поента је Цокна који исто као и његов брат бивши Мистер бесомучно форсира обојицу, закуцај их мало на клупу. И док су њих двојица чланови прве поставе у Европи не можемо никог добити ко је иоле озбиљнији.
G

Gost e

pre oko 2 godine

Verovatno ima,nija valjda da svi nemaju pojma o fudbalu ka ti.
f

ferencvaros

pre oko 2 godine

nije bauk ove godine ih je karabah rastavio u kvalama za ls. Prosle sezone bi bio samo jedna od zvezdinih prolaznih stanica ali sad protiv ovakve zvezde koja igra el klasiko sa macvom taj ferencvaros je barselona 2009 licno
ф

фк цз

pre oko 2 godine

наравно да би било феноненално да победимо Ференца у обе утакмице....али.....злочин је за њих да им овај Кулиали
G

Gost e

pre oko 2 godine

Doboljno je 4 boda od njih.
б

бартендер

pre oko 2 godine

Каква шизофренија влада код појединих коментатора, кажу није битна европа него првенство јер се кроз њега, пазите сад, квалификујемо за европу! А у уефи ће да кажу коефицијент вам поклањамо само ви побеђујте Сурдулицу, Младост гат и Нови Пазар! Европа нам је и више него битна, првенство нам је битно, куп нам је много значајан јер ми смо Звезда, свака утакмица је екстремно важна! Е сад, што нико од новинара неће да каже цар је го, шта је прави разлог незадовољстба и лоше атмосфере друга је прича… Трагична трансфер политика, Кулибалији, Милуновићи, Пешићи, транспаренти на стадиону против Пиксија и Деја а величање доктора, Срнића и осталих залуталих јединки у наш клуб! Никад бољи резултати а никад празнији стадион, и онда неко дође и каже зашто забога! Да није можда ку*чина?
d

da samo

pre oko 2 godine

nigde nisi napisao da smo evropi vec sad izgubili u prve dve utakmice
n

nebo

pre oko 2 godine

Sto se ove sezone tice raspolozenje ne moze nista da povrati, jer smo mi pre svega klub ciji uspeh ili nesupeh zavisi od jedne ili dve utakmice u toku godine. Ne toliko u sportskom smislu nego pre svega finansijskom, a ove godine nas je Makabi masakrirao, sto se finansija tice, Zasto?? Uprava je unapred uracunala novac od LS, za ovu i sledecu godinu, zato je i dovela za srpske priike prlicno skupa pojacanja, racunajuci na afirmaciju nekih igraca i samim tim jos dodatni prihod od transfera istih. Nije to nista neobicno za fudbalske prilike svuda u svetu, samo sto su se ovaj put malo prekalkulisali. Elem, navukli su diodatni bes navijaca i javnosti, ( sasvim opravdano) jer vec vec trecu godinu ne uspevaju do pomere klub sa mrtve tacke, a pri tom se razbacuju novcem kao pijani milijarderi, a o aroganciji da ne pricamo. Kako povratiti taj novac, verovatno ni oni sami ne znaju, jer velikih prihoda vise nema, a godina duga, ekonomska kriza uveliko pocela, do sledece godine ko ziv ko mrtav!!! Igraci su vec uveliko racunali na dodatne bonuse ( obecali zenama kule i gradove) od LS, afirmaciju kroz istu i eventualno unosnije transfere i razumljivo da su u depresiji i naravno da im se ne igra LE jer od nje vec trecu godinu nisu dobii nista, o domacoj cirkus ligi da ne pricamo. Kad se sve to sabere i oduzme, dolazim do zakljucka, da je Zvezdi u ovom trenutku najpotrebniji dobar psiholog i to ne jedan nego vise njih!!!
w

wawa

pre oko 2 godine

Pa sta i da obje utakmice sa madjarima dobijemo? Ostaće i dalje trulež sa vrha zvezdine piramide da bazdi.. Pljačka i pogrešna poslovanja do sada su nekako pravdali rezultatima i ludakom srećom.. Sada, kad vise nema ni jednog, ni drugog.. Šta ćemo sad?
S

Stop demagogiji o dugovima

pre oko 2 godine

Ko nema rezultate? Vaš klub nema rezultate. Zvezda je na putu 6. uzastopne titule i 3. uzastopne duple krune. Nema velikog kluba u Evropi koji nema dugove i takozvani dugovi nisu tema priče njihovih navijača, već titule i rezultati u LŠ. Samo se u Srbiji demagogiše pričom o kamataškim dugovima od pre 20 godina. Najveća demagogija i najnepodnošljivija je ta kako bi sve bilo divno i krasno kada bi Zvezda imala 0 dugova. Svaki rezultati zahtevaju ulaganje. Zvezda bez ulaganja možda da se kupa svakog leta kao što je to činila u prošlosti. Možda bi neki demagog samo ovde u komentarima bio hrabar da vraća dugove a Zvezdu ostavlja bez titula i rezultata u Evropi. Upravo zahvaljujući tome što se klub nije vodio demagogijom sa interneta Zvezda se vratila u Evropu i sada obezbedila automatsku grupnu fazu svake godine osvajanjem titule ili kupa.
N

Nebo

pre oko 2 godine

Bravo majstore!! Ljudi nikako da razumeju, da sportski rezultati od Makabija pa do sepembra sledece godine ili su ukalkulisani (titula, eventualno kup), ili imrtvo slovo na papiru ( LE), bildovanje statistike, mazanje ociju obicnog navijaca kroz eventualne pobede u istoj, itd, itd. Osnovni faktor za funkcionisanje jednog kluba je finansijska stabilnost, koju mi nazalost nemamo.Tacka!!!! Nama je Makabi bio prekretnica i sve te spinovane price tipa, nama je cilj titula, kup, partizani nam rade o glavi, itd, itd,. su price za malu decu, kad i ptice na grani znaju da je titula unapred ukalkulisana da ne kazem uzeta, a bilo bi i sramota da je ne uzmes a imas toliko skup igracki kadar.
b

bekon

pre oko 2 godine

Ko ne vidi da je kanga naš najbolji igrač neka prati bagminton
Ћ

Ћелави препотенко

pre oko 2 godine

Буквално! Јесте полудивљак и неартикулисан лик, али и такав је кичма ове Звезде.
G

Gost 126 mb@bekon

pre oko 2 godine

Jeste, u pravu si! Kanga je najbolji igrač Zvezde, ali u povratnim pasovima! Igrao je protiv Šerifa (2x), Rendžersa (2x), Makabija (2x), Monaka (2x), Trabzona, Partizana i TSC, pa šta je uradio da dobijemo te prelomne utakmice?! Kanga se samo šetab po terenu, mlatara rukama svađajući se sa nevidljivim protivnikom i nikada od kada je u Zvezdi nije rešio jednu jedini situaciji “1 na 1”. Koliko je dobar vidi se po to tome što niko živi iz sveta, od Zvezde ne traži matorog i sporog Kangu! Znam sigurno da se u sledeće dve utakmice protiv Ferencvaroša, neće sastaviti sa loptom na terenu! Uživaj i dalje u igrama ovog cirkusanta iz Afrike!
l

ludi Milojko 1

pre oko 2 godine

Je l ima neko broj telefona ovog Kulibalija? Imam neke šljive, ostale neobrane u vr' drveta. Da ima neke vajde od njega.
Т

Танасије ЦЗБГ

pre oko 2 godine

Ја тог човека не бих звао ни кад се тресу и скупљају шљиве за ракију. Њега после тренинга користе да подупиру жицу за сушење веша...
L

Lažna avangarda

pre oko 2 godine

A neeee.... Raspoloženje u ovom momentu mogu, na prvom mestu, doneti sigurni bodovi i što dominantnija igra u domaćem takmičenju... a u Evropi pokušati da se nekako podigne samopouzdanje i malo popravi slika... Nastavlja se posle pauze opet sa nerealnim željama i medijskim pritiscima... Sjašite malo sa Zvezde i pozabavite se malo sa ovima 550m nizbrdo, imaju materijala na pretek... Prioritet titula i ta grupa LŠ, pamet u glavu Zvezdaši!!! SVE ZA TEBE, UVEK UZ TEBE...
I

Igokea since 2007

pre oko 2 godine

Сада се тера Кулибали из Звезде. Нема потребе за тим. То подсећа на бескорисно прозивање Гобељића и Срнића на свакој вести. Не треба стварати прекомеран притисак играчима и тренеру у сред сезоне, јер нам од њих зависе титуле. Терајмо их на полусезони / крају сезоне. Увек се ваља присетити да је Милоје улазио у ЛШ са оспораваним Гобељићем, Срнићем, Симићем, Милићем, Вукановићем, Павковим... Дакле, није проблем толико у играчима, колико у томе како се користе. И данас делује бесмислено продаја рецимо Милића. Он, Вукановић, Срнић, Гобељић су сјајни играчи за ротацију у Црвеној звезди. Не толико скупи, а одрађују велики посао на терену и добри су за атмосферу. Али, изгледа да је циљ бонус трансфер-политике да се стално врти пара путем куповине и продаје играча. Зато је Кулибали вероватно и доведен. Ипак, колико год било спорно његово довођење уз истовремено пуштање Павкова и Охија, сада треба користити паметно оно што имамо, а он може да се искористи за одмарање Пешића ако се с њим добро ради - само му треба дати да игра оно што зна (рецимо да игра главом кад му се лопта набаци на исту), а не оно што не зна, и даће неки допринос сигурно, макар у домаћим такмичењима.
C

CaleB pravi

pre oko 2 godine

Od cega da se odmara Pesic ??? Od neznanja, mozda ??
I

Igokea since 2007

pre oko 2 godine

Од умора, од хејта на интернету, од тежине Звездиног дреса... Људи су то, нису машине, они читају шта се о њима пише. О томе је причао још Владан Милојевић, кога је такође тај ненормални притисак отерао. Пешић је свакако први нападач тренутно, па није мудро да му навијачи Звезде додатно отежавају живот. Смањимо мало притисак на тим док траје сезона, па ћемо причати и о Пешићевом и о било чијем учинку на полусезони / крају сезоне. Брзо ће то.
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Nije realno da Zvezda ove sezone bilo sta uradi u Ligi Evrope, mozda jedino da se pobijemo sa Trabzonom za to trece mesto, ako nam se neki rezultati poklope. Realno je da odradimo ovu sezonu do kraja u nasem sampionatu i kupu, pa da odemo direktno u LS. A ako to uspemo vreme je za totalni remont. Svima je jasno da Gobeljic, Srnic, Krsticic, Nikolic, Kulibali nemaju sta da traze u Zvezdi. Takodje mislim da je vreme za rastanak i sa Sanogom i Benom, ja nisam video nista ni od Mustafe kojeg su svi zivi toliko hvalili. Azarovi neka dobije sansu, pa da vidimo na cemu smo, dal on vredi ili ne vredi. Svakako ova sezona ce biti ispod svih ocekivanja.
P

Podrška upravi

pre oko 2 godine

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA I UNUK DJENERALA, to je jedan te isti lik koji godinama ovde vodi lažnu propagandu protiv Dr Terzića. Ovde si od 0 do 24, izadji malo napolje da te uhvati vazduh. Stadion Zvezde nisi video poslednjih 20 godina. Dr fudbala Terzić će do penzije voditi Zvezdu. U inat lažnim Zvezdašima kao što si TI. U INAT DUŠMANIMA.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Брини ти о себи , а не о Терзи. Он се нафатирао за три живота.
B

Botino

pre oko 2 godine

Strpi se još malo, glodji pileća ledja dok ti ne stigne lanč paket.
k

kurbla

pre oko 2 godine

Poklon kvota na dvojku. 2&3-5
D

Deda11

pre oko 2 godine

Ko se kleo u Velju Nikolića posle gola protiv Trabzona, imali ste prilike da vidite el maestra na delu. Alibi igrac, potrči i onda doda prvom do sebe. Sad znate zasto kod Stankele nije bio ni u drugom timu.
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

To se znalo odavno, svako ko zeli da vidi, to je video odavno. Covek je na prvom mestu nedefinisan igrac, niti je centralni vezni, niti ofanzivni vezni, a najmanje je zadnji vezni. Ne moze biti ofanzivni vezni jer zavrsni pas nema, ne moze biti centralni vezni jer nema hrabrosti da da neki rizicniji pas unapred (o dugim loptama necu govoriti), a zadnji vezni tek ne moze da bude jer niti fizicki to moze da odigra, niti zna kad treba da sece igru, niti bilo sta drugo. Jednostavno nema kvalitet za Zvezdu.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Зар тај исти Станкела у њему није видео новог Модрића?!
U

UNUK ĐENERALA DRAŽE

pre oko 2 godine

Naravno da bi pobeda protiv Ferencvaroša donela mnogo toga dobrog Zvezdi. Ali gospodo, Ferencvaroš je trenutno najmanje duplo jača ekipa od Nas, ali ne i nepobediva, (Krasnodar je bio tri puta jači pa smo u meč ušli kao optimisti i sa pibesničkim duhom i na kraju pobedili neuporedivo jači tim u tom momentu),,, ali tada smo imali i igrače sa elanom i željom, i trenera koji zna kako se pobeđuje u takvim mečevima. DA ne ogrešimo dušu, ovaj trener nije kriv, zato što treba da pobedi duplo jači tim sa ragom Kulibalijem, sa u ovom trenutku potpuno neupotrebljivim Kataiem, sa uobraženim psovačem majke Mitroviću, Pešićem koji je potpuno nedostojan Zvezdinog dresa, sa neznalicom Gobeljićem, sa nezainteresovanim Sanogom(koji inače zna da igra fudbal) , a sve to treba da navijanjem podrži publika kojoj se gadi od saznanja i očigledne krađe, pljačke i muljanja uprave Zvezde koje je poslednja tri meseca prevršilo svaku meru. ČUDO NAD ČUDIMA TREBA DA SE DESI PA DA POBEDIMO FERENCVAROŠ, A JA ĆU LIČNO BITI PRESREĆAN SAMO DA NE IZGUBIMO, I DA TIM PORAZOM DODATNO NE URUŠIMO KLUB I NJEGOVU ISTORIJU.
U

UNUK ĐENERALA DRAŽE

pre oko 2 godine

Ispravka : SA POBEDNIČKIM duhom.
C

CaleB pravi

pre oko 2 godine

Ne, ne , i ne....raspolozenje ne donosi Ferencvaros, jer za neki optimizam nema osnova. Raspolozenje donose jedino korenite promene u upravi, struci, i igrackom kadru...Prosto, trenutno se ne zna u kom delu je losija situacija, i nista nigde ne stima. Sve i da na neki volseban nacin dobijemo taj Ferencvaros (nemoguca misija), nista se nece promeniti, i trulez ce se i dalje siriti...Previse je sve postalo trulo u Zvezdi.
U

UNUK ĐENERALA DRAŽE

pre oko 2 godine

@ Poštovani prijatelju, NAVIJAĆEMO ZA NAŠU ZVEZDU DO SMRTI, POD BILO KAKVIM USLOVIMA, A OVA LOPOVSKA BAGRA KOJA VRŠLJA PO ZVEZDI BIĆE NAJURENA PRE ILI KASNIJE, A BILO BI LEPO DA I TU BUDEMO ISPRED PARTIZANA, DA PRE NJIH NAJURIMO OLOŠ I SVE ONE KOJI ĆUTE KAO MULE, NA VREĐANJE IBRE PROTIV MILANA, NA VREĐANJE PIKSIJA KOJI ZBOG TAKVIH NE DOLAZI ZVEZDU, NA VREĐANJE SAVIĆEVIĆA,,,,,, I NA NEVIĐENU PLJAČKU KLUBA U POSLEDNJIH 30 GODINA.
Đ

Đukin fan

pre oko 2 godine

Sa pristupom i ponasanjem,bez energije i trčanja a to smo gledali vs Trabzon,Napredak,Mačva,ne biva da se pobede Mađari...Kontra ritam,nema samopouzdanja,gotovo da nema igrača koji moze nasto 1 na 1 ili u duelu da stvori,Bukari eventualno.To je premalo.E da li je moguće da posebno vezne igrače i Kataia nekako okrenu s loptom ka golu,videćemo.Ono sto su juce Ivanić i Nikolic igrali nije ni za drugu ligu dosta..Svaka lopta nazad,sporo..ni jedan tačan pas..slabi skroz
C

Comi81

pre oko 2 godine

Zahvaliti se Terziću i Mrkeli na ovakvom stanju! Nema desnog beka, nema špica Ohi oteran a klasa za ove dve cepanice mada ruku na srce Kulibali i nije fudbaler! Fali i zadnji vezni... A kako stari kažu ne ide se u svatove bez one stvari...
K

Ko o cemu

pre oko 2 godine

Pa ako su Terzic i MRkela krivi sto nisi njih terao nego si terao prvo Stankovica, kakav si ti licemer....
д

д.г.

pre oko 2 godine

@ ко о чему. Станковић је бар имао Охија и Павкова.
G

Gost9

pre oko 2 godine

Kulibali jedan od najgorih igraca koje sam video u zivotu.
D

Daj faul

pre oko 2 godine

Kulibali je verovatno najgora pojava jer on nije ni fudbaler, a kamoli igrac!
O

Oko Evrope

pre oko 2 godine

Anđus je dobro definisao ovu sezonu Zvezde. Počela odlično a onda je došla tragedija protiv Makabija. Baš na način na koji smo ispali, 2:0 u nadoknadi prvog poluvremena, odbranjen penal pa onaj gol u nadoknadi, nadoknade je zakucao svo samopouzdanje i euforiju ove ekipe. Igrači Zvezde se nakon toga osećaju ispražnjeno i gubitnički. Oni ovu LE ne shvataju kao nešto što su obezbedili kroz prolazak nego kao poraz. Nekad pomislim da bi sve bilo drugačije da smo onaj gol na 2:1 primili na bilo koji drugi način, a ne u nadoknadi nadoknade pri 2:0 i nakon odbranjenog penala. Lakše bi prebrodili primljen gol u bilo kojoj drugoj situaciji. A što se tiče Ferencvaroša i ja smatram da bi pobedom protiv Ferencvaroša povratili to samopouzdanje.
m

miksa011

pre oko 2 godine

Imacemo tacno jedan bod u grupi, i to ako budemo imali srece!
J

JSD-OVCI

pre oko 2 godine

Pa vi već imate dva boda🤔🤔🤔
N

Neverovatno

pre oko 2 godine

Koja je svrha bila jucerasnjeg igranje nosilaca igre tipa Ivanic i Katai? Sta su time dobili?? A imamo 14 utakmica u najgorem rasporedu ikad.
S

Samo pitam

pre oko 2 godine

Moze li neki nas sudija da sudi?
д

д.г.

pre oko 2 godine

Само ти одговарам. Чланак је о Звезди, а не о твом клубу.
z

zivorad zika zivac

pre oko 2 godine

firencfaros im da vs oduci od fuzbal firencfaros e ozbiljne ekipa ce vam dadne pet komadi u rupu tamo nema da vas guraju sudije da van sfiraju penali na dvaest metri od gola da vam priznavaju golovi iz opsajd vi str svecki rikorder po broju penali u u svetu djabe sto vam bankomate radu od 0 do 24 djabe sto dobivate milijoni zur klqr majkemi samoda sviju znaju partizan ce bidne sampijon ej
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

@Eeee Živorade. Partizan će BIDNE šapmiJon, ali čekaj da prvo ove godine osvojite kup.
7

777

pre oko 2 godine

Ako se igraci ne uozbilje mi cemo i ovih 5 bodova da izgubimo jer partizan guraju sudija maksimalno a za penal situacije za nas var ne radi uopste....Situacija je alarmantna a igraci nam se vuku , katai je juce bez razloga igrao a toliko vaznijih utakmica ima..
I

Iskreno....

pre oko 2 godine

Prioritet treba da budu sve pobede u prvenstvu i titula a ne Evropa, Evropa moze samo da nas poremeti jer cemo svu snagu da potrosimom da izborimo prolece koje bi ako izgubimo titulu nece znaciti nista i niko to nece pamtiti a gubitak titule bi bila katastrofa.
G

Gostivarski

pre oko 2 godine

Moram samo da primetim da koliko god Kulibali bio ogranicen igrac, slabe tehnike, tzv drvo, toliko nasi krilni igraci usporavaju igru i izmisljaju toplu vodu, pre svega Katai. Centriraj bre tu loptu, par puta juce ostane potpuno sam na krilu, ima vremena da se namesti i centrira lepu visoku loptu na glavu, ne, on ceka igraca da mu pridje da bi ga driblao. Nelogicno igramo. Videli ste kako reprezentacija igra, uvek kada dodju u poziciju gledaju da upute loptu u kazneni za Mitra ili Vlahovica. Zvezda i kad ostvari prednost na krilu idu povratne lopte po zemlji. Nema ni centarsuteva iz dubine. A imas drvo od 2 metra u kaznenom. Drugo, imali smo maltene 15 kornera juce, 2 su mozda licila na nesto, ukljucujuci Milunov gol. Ostalo neke niske lopte, imali smo i jedan centarsut po zemlji Veljka Nikolica. Katastrofa, naucite ih da centriraju iz kornera. Nismo uopste opasnost kakva mozemo da budemo.
D

DS1989

pre oko 2 godine

Generalno smo losi, ali Kulibali vise ni minut ne treba da bude na terenu al ni minut...
G

Gost e

pre oko 2 godine

Nemoj samo da se ugledamo na reprezentaciju,koja svakih dvadeset godina ode na neko prvenstvo i tamo naravno propadne.
Y

Yolo78

pre oko 2 godine

Ben je jedini igrac sposoban da uputi dobru kornu, ostali nemaju pojma narocito Kanga...Te lopte koje spominjes mogu da odigraju krila/ ili kako se vec to sada zove wingback , a to su Rodic i Gobeljic, ovi ostali igraci tipa Katai, Nikolic, Kanga znaju samo kratke pasove iz balona jbg .

Dachorla

pre oko 2 godine

''Odlični vezista iz Bačkog Jarka je pravi nosioc igre ovog tima i neko ko je bio nezamenjiv u prethodne dve sezone na stadionu Rajko Mitić, pa će biti od velike važnosti za crveno-bele ukoliko 6. oktobra protiv Ferencvaroša u Beograd bude bio spreman za maksimalne napore.'' N O S I L A C igre, nikako nosioc. Pobogu...
R

Realno pitanje

pre oko 2 godine

A sto se toliko bavimo Evropom? Pogotovo kada je titula prioritet, Prosle sezone osmina finala Lige Evrope i sta je to donelo , da li je iko to kod Stankovica cenio???? Ili je pljuvan kao najgori trener, Posle dva proleca i dve duple krune. Pitam se cemu jurenje za prolecenjem kada nemamo aba bas nikakvu korist od toga i to ce se zaboraviti posle mesec dana.
2

2134

pre oko 2 godine

ako su oni uspeli da oteraju stankovica, coveka koji je sta sve uradio, onda botovi mogu svakog da oteraju, nema smisla ovde biti trener i mislim da je upravo stankovicevo proterivanje znak mnogim trenerima da se drze podalje od zvezde jer ih ne zasluzujemo (pricam za Mihu npr, koga mnogi prizeljkuju)
S

Statler

pre oko 2 godine

Novac je u pitanju. Svaka pobeda se dobro plaća.
g

ggs

pre oko 2 godine

Gerijatrijom na madjarskog sampiona.. Ne ide to!
G

GostRider

pre oko 2 godine

Brazilac Marcao 1.96 Visina,igra u Kini dao je vec 18 golova do sad,na 14 meceva dao 16 golova....Promenio je dosta klubova u Kini a vrednost malo vise od milonce,28 godina.Ovo pisem jer nemamo para za super kvalitetnog napadaca a po svemu vidjenom je bolji od Pesica i Kukibalija a jeftiniji
G

Gostivarski

pre oko 2 godine

Pare koje ima u Kini verovatno ne bi u Srbiji mogao da ima. Tako da nije jeftin. A drugo jedno je dominirati u Kini gde su stoperi dve glave nizi od tebe i jedu pirinac ceo zivot, drugo da dodjes ovde gde te cuvaju strvine visoke kao i ti. Razmisljaj.
p

pesimista

pre oko 2 godine

Ovakvom igrom,nema šta da tražimo
Z

ZvezdasSrb

pre oko 2 godine

Koliko je jadno i licemerno pljuvanje jucerasnje Pesica, Prati mu se svaki korak svaka greska, Kao on se posvadjao sa nekim u timu kada Kanga to uradi Nema frke od istih tih ljudi , Kada nas Kanga unisti i izbaci nema frke, Ali zato se gleda da li je Pesic preskocio loptu..Kakvi su ljudi licemeri ovde,A da nije njega ne bi ni Pazar ni Napredak pobedili. Licemercine koje su terale stankovica i direktno unazadille Ekipu sada.

Bojank91

pre oko 2 godine

Naravno da se Kangi mnogo toga zamera. Kanga nas je protiv Krasnodara pogurao, kao i taj Pešić...ne kapiram baš šta si hteo da kažeš, deluje mi kao da pravdaš to ponašanje gde igrač stavlja lični interes ispred kluba
G

Gostik

pre oko 2 godine

KANGA NAM JE GLAVNI IGRAC SHVATITE TO
K

Krstim se

pre oko 2 godine

Kanga je igrao i protiv Napredka i sta je on to specijalno doneo??? Cuj Kanga najvazniji igrac. Auu jbt u kom svetu vi zivite...Ohijevi i Kangini Fanovi su definitivno najgori.
M

Micas

pre oko 2 godine

Ne mesaj ohija u pricu..