Komentari na vest

Priča Srbina iz Monaka: Tvorac Anrija i Embapea dao mu traku, a godinu dana kasnije nema klub

S

Sega89

pre oko 1 sat

Ima jako dobre savetnike..u Šturm je trebao da ode za džabe,igraju ligu šampiona,prvi u Austriji ali njemu se izgleda više svidja 4 liga Italije…
J

Just

pre oko 2 sata

Boris Popovic 2000, štoper, je isto iz Monaka, Igrao redovno u Belgiji, sad je portugalskoj prvoj ligi
d

d. g.

pre oko 2 sata

Odbio Napredak, otišao u 4. ligu Italije i sad pauzira. Ko li ga savetuje?
D

Djapex

pre oko 3 sata

Verovatno skolovan igrač, ali u Francuskoj ti vazi pravilo da ako iz jedne generacije 2 igrača dodju do prvog tima, to se računa kao uspešna generacija. Ostali igrači uglavnom potpisuju za nizeligase gde su polu-profesionalci ( nemaju profesionalni ugovor, plata oko 3 hiljade evra). Zato često u kupu francuske neki nizeligas stigne daleko jer su školovani igraci. Za njega bi bilo najbolje da potpiše za nekog Superligasa, mozda Napredak ili Radnicki K, i da pokuša da se probije. Pa onaj Cisse koji je igrao u Pazaru je dosao iz francuskog petoligasa, Bevis i Sahli iz Radničkog su takodje prošli dobre škole u Francuskoj a nisu dobili priliku... a ako je dobio profesionalni ugovor na 2 godine znači da su verovali da može da napreduje i dodje do prvog tima, što nažalost nije verovatno pokazao pa ga otpustili.
g

grobosins

pre oko 4 sata

ako ga je hteo partizan prosle zime sto ga ne bi uzeo ove, skolovan igrac ne moze da bude los, sigurno ne gori od ovih sad
E

ErcovDelija

pre oko 3 sata

Zar ti nije jasno iz teksta, vise puta klinac ponovio - trazim bolje uslove. Jbg, i ja bih najradije da primam platu jednu 5k eur ovde u Srb u svom poslu, ali ne ide.
d

dsczbg

pre oko 4 sata

terza reaguj
a

asdqqfrqr

pre oko 4 sata

odlican igrac, ima jos vremena
G

GostLazar

pre oko 4 sata

Decko dobije priliku od mase klubova i niko mu nije korektno ponudio. Umesto da prihvati Sturm ili koji god klub, pa kad se dokaze dobice ponudu bolju. Znaci ovaj oce masan ugovor, a nigde se nije dokazao.
L

LuloLulo

pre oko 2 sata

Sto se kaze izbirac naidje na otirac. Cuj zove ga Sturm i on nece i zavrsi u Seriji D. A zove ga prvak Austrije, znaci nivo serije A. Nekako cudna prica, ne djeluje realna.