(©partizan.rs)
(©partizan.rs)

Potvrđeno za Mozzart Sport: CSKA stiže u Beograd na „revanš“ Partizanu

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.10.24. | 11:31

„Sve je dogovoreno, samo termin da se precizira“, kaže Marko Nikolić

Letos je bio Partizan gost CSKA na turniru u Moskvi, a na proleće će CSKA biti gost Partizana u Beogradu!

Kao što je Mozzart Sport najavio, vest je dobila potvrdu i to sa najpouzdanije adrese – iz tabora CSKA. Šef struke Marko Nikolić će svoju „armiju“ dovesti u prestonicu Srbije, na „revanš“ bratskom klubu, najverovatnije u martu sledeće godine.

Izabrane vesti

„Sve je dogovoreno, samo je ostalo termin da se precizira. Nije bilo dovoljno vremena da utakmicu „udenemo“ u novembarsku pauzu, ali je mart zgodan termin. Da to bude sportski revanš za ono letos, kada je bilo prelepo“, rekao je Nikolić za Mozzart Sport.

Dodao je da mu je bio prelep osećaj kada su crno-beli bili gosti „armejaca“ minulog leta.

Partizanovu utakmicu sa CSKA gledalo je oko 28.000 navijača. Tim je proveo prvu fazu priprema u Moskvi, igrao je i sa Dinamom, a samo od učešća na Bratskom kupu dobio je oko 100.000 evra“, istakao je Nikolić.

Utakmicu u martu imaće i još jednu simboličku notu: pre tačno 20 godina, u trećem mesecu 2005. godine, Partizan i CSKA su igrali dvomeč u osmini finala Lige UEFA, kako se tada zvala Liga Evrope. Posle 1:1 i fantastične utakmice na JNA, Moskovljani su revanš, koji se igrao u Krasnodaru, dobili sa 2:0, prošli dalje i kasnije osvojili trofej. Tada je na golu CSKA bio golobradi Igor Akinfejev, koji i dalje čuva mrežu „armejaca“.

U Partizanovom timu tada su bili Ivica Kralj, Nenad Đorđević, Zoran Mirković, Nemanja Rnić, Ivan Tomić, Simon Vukčević, Miroslav Radović, Nenad Brnović, Albert Nađ, Obiora Odita... Sjajna ekipa, koju je s klupe predvodio Vladimir Vermezović i koja je daleko stigla u Evropi.


tagovi

FK PartizanMarko NikolićCSKA Moskva

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara