Okušajte se u Mozzartu: Srbija osvaja Mundijal – kvota 100

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.11.21. | 12:10

Tu su i koeficijenti za prolaz grupe i potencijalni plasman u četvrtfinale i polufinale

Kao bomba, na svim meridijanima, od Japana do Argentine odjeknula je pobeda Srbije nad Portugalijom u sred Lisabona. Niko Orlovima nije davao velike šanse za uspeh, ali se ekipa Dragana Stojkovića predstavila u sjajnom izdanju i pokazala raskošan potencijal. I kako to obično biva izazvala pljusak euforije u ovdašnjoj javnosti.

Mnogi smatraju da Srbija poseduje sve potrebne reference da zabeleži istorijski rezultat u Kataru i ispravi greške prethodnih generacija.

Izabrane vesti

Kladionica Mozzart, inspirisana izdanjem Orlova, odlučila je da vam ponudi da prognozirate rezultat srpske reprezentacije u Kataru. Ponudili smo vam i kvotu u slučaju da verujete da će Srbija biti pobednik velikog takmičenja.

Kvota na takav bajkovit scenario iznosi – 100.

SRBIJA POBEDNIK GRUPE - KVOTA 6,00

Sigurni smo da će primarni Piksijev cilj biti prolaz grupe. Ako verujete u takav ishod može da lepo profitirate, pošto je kvota u kladionicama MOZZART – 2,00.

Potencijalni plasman u četvrtfinale vrednuje se kvotom 8,00. Ako procenite da je polufinale realan domet Piksijeve Srbije, i to se ostvari, dobićete 20 puta više nego što ste uložili.

Mnogo toga će biti jasnije naredne godine, kada se obavi žreb za grupe. Srbija bi trebalo da bude u trećem šeširu, ali bi iz prvog mogla da dobije Katar. Takva mogućnost ostavila bi prostor Orlovima da budu pobednici grupe.

SRBIJA STIŽE DO POLUFINALA - KVOTA 20.00

Kvota na takav ishod u kladionicama MOZZART iznosi 6,00.


tagovi

kompanija mozzartsportsko klađenjefudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara