Igrači Palmeirasa (©Reuters)
Igrači Palmeirasa (©Reuters)

Mozzart daje najviše, promo kvote na Habnarfjerdir i Palmeiras

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.06.22. | 11:22

Nigde nećete naći veće koeficijente

Reprezentativne akcije su završene, vratio nam se klupski fudbal. Istina, u daleko manjem broju, ali ima ga sasvim dovoljno da bukmejkeri Mozzarta i za danas odaberu dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su jedinica na Habnarfjerdir protiv Leiknira u sklopu šampionata Islanda, odnosno kec na Palmeiras protiv Atletiko Gojaniensea u okviru brazilske Serije A.

Izabrane vesti

Sukob Habnarfjerdira i Leiknira je direktan obračun za opstanak, pošto su i jedni i drugi u donjem domu i cilj im je definitivno pobeda. Domaćin igra u prilično nestabilnoj formi. Dobio je samo dva meča u sezoni protiv Frama i Vestmaneje. Pored toga, jednom je remizirao i doživeo je pet poraza. S druge strane, nestabilnost je pokazao i rival Leiknir, koji posle osam rundi još nijednom nije ostvario pobedu. U tri navrata je remizirao, a na ostalih pet je poražen. Na osam prethodnih međusobnih obračuna u svim takmičenjima FH je slavio u šest mečeva.

PALMEIRAS - ATLETIKO GOJANIENSE (ČETVRTAK, 23.00), KEC 1,42

Palmeiras je prošle godine treći put osvojio Kopa Libertadores, a drugi put zaredom. Može se reći da je i sada glavni pretendent na kontinentalnu krunu, jer je u grupnoj fazi zabeležio svih šest pobeda i kvalifikovao se za nokaut rundu. U Seriji A tokom 11 kola tekuće sezone Palmeiras je zabeležio šest pobeda i četiri remija, i sa 22 boda zauzima prvo mesto na tabeli. Ove godine, Atletiko Gojaniense je ponovo imao dobru sezonu, u kojoj može da bude zadovoljan učinjenim. Ekipa je dobro igrala u Kopa Sudamerikani, gde se plasirala u plej-of, a početak u Seriji A doneo joj je tri pobede i četiri remija u 11 kola, pa sa 13 bodova drži 16. poziciju na tabeli.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara