Fudbaleri Arsenala (©Reuters)
Fudbaleri Arsenala (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote: Arsenal 2,25, Marselj 2,25, Keln 2,70!

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.04.21. | 10:22

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz ponude je ovog petka izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru šampionata Engleske, Francuske i Nemačke, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Izabrane vesti

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

ARSENAL - EVERTON (PETAK, 21.00), KEC 2,25

Poslednji duel i remi kod kuće sa Fulamom osigurao je Arsenalu niz bez poraza od četiri utakmice u svim takmičenjima, a pobeda u večerašnjem dvoboju protiv Evertona videla bi ga kako se pomera ispred Karamela zbog bolje gol-razlike. Everton je u opasnosti da upropasti sve dobro što je uradio tokom sezone, jer je bez pobede na poslednjih pet mečeva u Premijer ligi, a cilj je plasman u prvih šest. Tri boda sa Emirejtsa popravila bi stanje Ančelotijevog sastava, koji je remizirao na prethodna tri duela. Utakmice između Tobdžija i Karamela u Londonu poslednjih godina pokazale su se kao zabavne i sa preko tri gola u proseku, zajedno sa činjenicom da su oba tima pronašla put do mreže u četiri od minulih pet susreta na Emirejtsu.


REMS - MARSELJ (PETAK, 21.00), DVOJKA 2,25

Rems dočekuje Marselj na premijeri 34. runde šampionata Francuske. Domaći sastav ulazi u meč posle tri uzastopna remija, koji su produžili njegov niz bez poraza na devet mečeva u ligi. Međutim, samo dve pobede i sedam nerešenih duela u tom opsegu, nisu mnogo pomogle ekipi da se umeša u borbu za izlazak na međunarodnu scenu. Marselj je okrepljen pod vođstvom Horhea Sampaolija i igra intenzivan fudbal, u kojem je na poslednja dva meča viđeno čak 11 golova. S obzirom na sukob stilova, remi bi verovatno bio razuman sled događaja, ali Olimpik ne sme da kiksira u samom finišu prvenstva jer se bori za izlazak u Evropu.

AUGZBURG - KELN (PETAK, 20.30), DVOJKA 2,70

Keln je svojoj nadi u preživljavanje dao veliko utemeljenje impresivnom pobedom kod kuće protiv drugoplasiranog RB Lajpciga pre tri dana, završavajući tako niz od devet mečeva bez pobede. Sada su Jarčevi u prilici da izvrše veći pritisak na timove oko sebe pobedom protiv Augzburga, koji je sakupio samo bod na tri protekla okršaja. Ujedno, bavarski tim je neporažen na poslednjih 12 dvoboja sa Kelnom, iako je polovina njih završila nerešeno. Iako bi po svemu domaćin trebalo da bude favorit, Keln je podignut pobedom sredinom nedelje, i još jedan pozitivan rezultat doveo bi ga na korak do sigurne zone.


NAPOMENA

:

Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara