Komentari na vest

MOZZART ANALIZZA: Piter Olajinka – gospodar haosa u šesnaestercu

G

Gost MMS@gostivarski

pre preko 1 godinu

@gostivarski – Kakva retardirana logika, ili lupanje kroz smisao! U svojoj oholoj taštini neznanja i neukosti, ti se u velikom naporu kognicije, baviš nagađanjima, a sve to deluje identično nespojivo kao i tvoje nepoznavanje elementarne sintakse postsaharskih jezika Afrike i geografije, u kombinaciji sa oskudnom maštom!
M

Manche

pre preko 1 godinu

Po onome sto sam gledao na youtubu vezano za ovog momka, sto moze da bude nemerodavno, priznajem, on nije bolji od Kataija. Da hoce samo Katai da stegne onu stvar i odradi pripreme kako treba. Mozda nema vise brzinu kao krilo, ali kao desetka moze da pruzi jos dosta toga.
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Kao sto kaze ona oesma Juznog vetra: City plače, Real lomi ruke, i šapće mi tiho ko detetu. Mili sine nema sreće lude, nije Mesi jedini na svetuuuuuuu. Jer je Olajinka, ili kako se već preziva od ova tri ponudjena prezimena, bolji od Mesija.
b

brale

pre preko 1 godinu

Auu, malo da se prošetaš do čiki i teti u belim mantilima a?
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Kako su biseri došli od Olayinka do Olanjinka? Zato što zvuči više "Afrički"? Prvi put videli slovo "Y" u životu?
g

gostivarski

pre preko 1 godinu

можда се тако чита у Nигерији, као што је језеро Тангањика изворно Tanganyika.
J

Joe Lesh

pre preko 1 godinu

U prvom delu teksta je Olajinka, u drugom Olanjinka a u trecem Olajinjka. Videcemo kako ce na kraju biti citano po srpski prezime ovog igraca. Samo ne znam sta je problem ako vec pises tekst latinicom napisati prezime u orginalu pa nek cita ko kako hoce. Ionako mnoga strana prezimena nemozes ispravno napisati sa 30 srpskih slova. Ili dobijes situaciju , kaze tekst Djokovic- Mai igraju u sljedecem kolu. Ko je sad Mai nikad cuo. Da nije neki nepoznati filipinac ili slicno. Na kraju Mai je francuz Mahut. Nidje veze.
o

ovakvr analize

pre preko 1 godinu

Nikada za Partizanove igrace, daj Šcekića, i onog drugog sto je dosao na sredini terena.
N

Nele 007

pre preko 1 godinu

Kad bi Albert napisao o Scekicu svi grobari bi pisali da im vredja igraca i zato covek i ne pise. Jednostavno nema sta sem da je pobegao iz partizana jer nisu hteli da plate njegovo neznanje i da se vratio u partizan jer niko nije hteo da ima neznalicu i kostolomca u timu
d

d. g.

pre preko 1 godinu

Šćekić je veoma kreativan igrač. Svojim dugim loptama i preciznim pasovima razbija linije protivnika. U duel igri je neprevaziđen. Dominira u vazdušnim duelima. Ima dribling u levo i u desno. Svojom prefinjenom tehnikom pravi velike probleme protivničkoj sredini. Svoju brzinu redovno koristi u tranziciji. U šesnaestercu predstavlja permanentnu opasnost za protivnika. Nadam se da si zadovoljan analizom.
a

aca sd

pre preko 1 godinu

Real u panici,Barsa se kaje ,Siti ne veruje kako ga nisu angazovali...tekst za malu decu.

ANALIZA

pre preko 1 godinu

Plakao si kao dete kad je Augentaler zatresao mrežu svog golmana Aumana, sad plačeš ko staro magare zato što Zvezda dovodi kvalitetna pojačanja
G

Gost MMS@aca sd

pre preko 1 godinu

@aca sd – opet je doktor virtuelne ekonomije nasankao sve klubove iz liga petice, sa tog “trulog” zapada! Prošle godine je nasankao belgijski Gent i francuski Nant, za sjajnog Buharija, koji se dokazao u grupnoj fazi LE, kada smo osvojili “odlično” četvrto mesto, najviše zahvaljujući nenadmašnom Bukariju! Tako je ove godine poznati doktor nasankao i neke klubove sa “trulog” zapada. Oni su nudili Olanjinjki dvocifreni iznos evrića u milionima, ali jok neće da može! Olanjinjka je odabrao Zvezdu, tim svojih snova!
k

kurir Jovica

pre preko 1 godinu

Hocemo Mozzart analizu i za Scekica dokle vise samo Zvezdini igraci
R

Raša P

pre preko 1 godinu

To što nema analize za Šćekića to je ustvari analiza. Nema šta da se napiše!!!
£

£¥₩₩

pre preko 1 godinu

Welcome to Red star (étoile rouge)

ANALIZA

pre preko 1 godinu

Igra dobro sa obe noge a sa glavom plus prati igru i postiže golove to nije instikt to je urođeni fudbalski talenat i ogromno Zvezdino pojačanje
D

DsCz@ANALIZA

pre preko 1 godinu

@ANALIZA - Poznao sam te, ti si onaj lični hagiograf ovog maestralnog Olanjinjke! Daj molim te, pošto sve znaš o njemu, podeli sa nama neke zanimljivosti iz njegovog života zvezde u usponu. Kada Piter ujutro ustaje?! Da li mu je pozicija kreveta takva da prvo ustane na levu nogu?!
P

Polo

pre preko 1 godinu

Y паралелном универзуму Црвена звезда је победила у мечу 9. новембра 1988. у Београду и елиминисала Милан, који тако никада није освојио Куп Европе 1989., што значи да је Берлусконијев коначни улазак у италијанску политику имао много слабију позадину, што је негативно утицало на његов учинак у на општим изборима у Италији 1994. (Tako da nikad nije došao na vlast, obogatio se i usput uništio evropski fudbal sa stranim kapitalom:)

ANALIZA

pre preko 1 godinu

Tada si ti bio jako mali i tada je Zvezda vodila sa 1-0 i imala igrača više. Tada je Zvezda igrom raznela slavni Milan na terenu ali je utakmica prekinuta zbog magle iako je moglo da se igra. Samo 2-3 godine kasnije Zvezda igra protiv Bajerna u 90 minutu Augentaler daje autogol i Zvezda ide u finale a ti plačeš jer su nemci ispali. I tada si bio mali u porodici svi se radovali i navijali za Zvezdu kao i cela Srbija a jedino si ti plakao i naravno plakačeš do sudnjeg dana
r

re>polo

pre preko 1 godinu

Priča navijač Partizana, koji veruje da se njegov KK sam izborio za titulu, sam rešio dugova, Žoc efekat, navijači, osvojio titulu prvaka Evrope 2023, Evrokup 2022, ABA ligu 2020, pobedio Real u fudbalu 2003 0:0, Mančester Junajted 2019 0:1, e to je navijač Partizana i njegov način razmišljanja.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Tada je sudija spasio Milan, Zvezda je vodila 1:0, imala igraca vise i pola sata do kraja utakmice. I onda je sudija prekinuo mec, a po tadasnjim pravilima, igrao se novi mec. Zvezda je inace obe utakmice sa Milanom odigrala nereseno, a posle je Milan sve do kraja pobedio i osvojio kup sampiona. Koliki je uspeh bio igrati nereseno sa njima, govori za one koji se razumeju u fudbal da su tada igrali cuveni Gulit, Van Basten i Rajkard, koji su bili holandske zveri, pored ostalih reprezentativaca Italije. Ali, neko ko se ne razume u fudbal ili je zaslepljen mrznjom, moze da lupeta tako misleci da je ne znam sta pametno rekao.

ANALIZA

pre preko 1 godinu

Gospodar haosa svi znamo šta taj fudbalski žargon znači. Svi igrači su odlični koje je Marin izabrao u ovom prelaznom roku ali Olajinka je najbolji među najboljima.

nikola6683@gmail.com

pre preko 1 godinu

Svaka čast na analizi 🙌🙌🙌
a

abc

pre preko 1 godinu

Hocemo analizu za Motiku 2,5 miliona.
o

opet ova

pre preko 1 godinu

slika gde Mrkela liči na prodavca dresova na vašaru u Bogatiću.....😁
Г

ГостЧа

pre preko 1 godinu

Буквално су му и презиме промашили прави фејк пијачни дрес.
P

Popsi

pre preko 1 godinu

Mislim da je on najveće pojačanje, ali sad treba skockati tim. Trebaće dosta strpljenja.
A

ANALIZA@Popsi

pre preko 1 godinu

Popsi - Misliti i brati ljubičice nije isto! A, što ako taj Olanjinka bude na nivou Bukarija, koji samo vraća loptu unazad, kad vidi da ne može da pretrči protivnika?! Nemoj posle da kažeš nije se Olanjinjka još adaptirao!
g

gc

pre preko 1 godinu

Ajmo Olaj...sve najbolje,bez povreda..Dobro nam došao...