Komentari na vest

Može Slotov Liverpul protiv svih! Džons i Salah precrtali i Čelsi

t

tebrica

pre 14 minuta

Meni je Slot iznenadjenje, mislim jasno je bilo da se radi o dobrom treneru, pored Ajax-a i PSV-a ti da dominiras tamo i uzimas trofeje, to govori za sebe. Ali nekako, deluje mirno, autoritativno, u svakom momentu zna sta hoce, i mislim da je igracima preneo tu sigurnost, ne igraju leprsavo, sve je to "musavo" ali prosto ZNAJU STA HOCE i osvajaju bod po bod. Duga je sezona, da li ce jos 30 utakmica tako videcemo ali svakako mnogo uverljivije od prosle i pretprosle sezone i ako nema "lepog" fudbala, gegenpresinga i egzibicija. Klop je verovatno zato i otisao jer je skapirao da to sto on forsira prosto nije realno da ekipa igra u kontinuitetu godinama, a da menjas po 4,5 kljucnih igraca da drze taj tempo niti ima smisla ni para.
A

Auu

pre oko 3 sata

Ali lik sa Arene koji bukvalno kuka celu utakmicu i na kraju samo što ne zaplače što je Chelsea izgubio. Što je najjače izgelda da i nije navijač Chelsea-ja već United-a.
L

Logitech

pre oko 3 sata

A moze li protiv nikad jaceg Notingem Foresta?
J

JSO

pre oko 4 sata

Ko je Mareska? Nizerazredni trenercis kome je upala kasika u med. Pojma nemaju i ove sezone 10 mesto na tabeli.
O

Ok

pre oko 4 sata

Dovesti kreativnog veznog i zakucati Soboslaia na klupu,kao da gledam zombija na terenu.
M

Maresca

pre oko 5 sati

Celzi slabasno,liverpul nista spec...siti u padu totalnom...arsenal je i dalje prvi favorit po meni...ne znam..sledece kolo protiv liverpula će se videti sve..mislim da arsenal ima najbolju ekipu..saka će biti spreman mozda i odegwrd..ovaj crveni ih je upropastio u burnmautu..ali duga je sezona bice zanimljivo
L

LFC fan

pre oko 5 sati

Bilo je gusto, na mišiće, ali zasluženo. Za sada ovo isgleda ozbiljno, iznad mojih, ali i očekivanja većine navijača. Možda se odlazak Klopa i neće osetiti u većoj meri. Jeste da je to još uvek Klopov Liverpul, ali oseti se i Slotova ruka. Videćemo posle nekog od prelaznih rokova ili ako odu Salah, Van Dajk i još neki. Dobro je on radio u Fejenordu, a to je bilo njegovo vlastito delo. Mislim da će ispasti dobro a vreme će pokazati.
К

Кљаки

pre oko 5 sati

Слот је доведен на основу параметара које обрађивала вештачка интелигенција. У преводу тражила се готово пресликана верзија Клопа јер је тим већ био направљен да игра одређену игру. А то је био Слот.
d

drugi izbor

pre 23 minute

Delimicno je tacno jer je po AI merama prvi izvor bio Amorim. Indentican stil igre kao Klop covek gaji. Napravio je od vecito treceg tima u Porugalu najbolju ekipu van liga petice.
Z

Zaza Paculia

pre oko 5 sati

Slot doneo cvrstinu, disciplinu i strpljenje, zateže defanzivu i igra pametno. Uprava da mu dovede pojacanja na mestu stopera i defanzivnog veznog. Ovaj tim uz malo sreće može i do titule.
м

макаријус

pre oko 6 sati

Штета што је ветар онако дувао, био би још бољи фудбал.
M

Monteroo

pre oko 6 sati

Slot je nasledio gotov tim me izmislja toplu vodu, samo je Darwina izbacio a on je klopa I kostao titule... Zota je za njega doktor... Cini se I da je malo kanalisao tu agresiju igraju mirnije, bez srljanja... Siri je I roster... Protiv celsija pocnes bez mekalistera I dijaza.... I dobijes bez nekog posebnog stresa... Ako ne bude nekih povreda glavni kandidat za titulu.
4

46

pre oko 6 sati

Loš kvalitet fudbala sa obe strane. Čelsi je samo bio manje loš, primili golove iz svojih grešaka, napred nedovoljno konkretni i to je to, svakako nezaslužena pobeda Liverpula ali šta sad. Suđenje katastrofa isto sa obe strane. Ne znam koju ste utakmicu gledali ako je Sančo bio neprimetan, on i Madueke su najviše prodora imali po krilima, stvorili par šansi, Mareska ih obojicu vadi iz igre, mada je i Pedro Neto bio dobar.
D

Dogmatik

pre oko 6 sati

Kakva bre nezaslužena pobeda momak!? Čelzi jeste bio sjajno pozicioniran, ali je sada Slot svima pokazao da je odličan trener, jer je imao odlične izmene, iako sam ja lično želeo Soboa napolje zbog loših i mlitavih paseva / odluka koje su mogle da otvore opasne situacije. Sančo bio jako dobar, ali mislim da je Mareska hteo da Netom dobije pas i bolju, dublju kretnju, što je i dobio. Sa strane Liverpula Gravenbarh opet objasnio uz par sitnih grešaka, a sudjenje, sa nedavanjem ni žutog onom konju nakon duela sa Darvinom i sviranje Darvinovog ČISTOG remplovanja kao faul u zadnjem minutu je moglo napraviti sličan kuršus kao nesviranje faulu za Vulvse na 18m i onda posle par kornera ona klasična kradja za Shity. Zato veruj mi, Liverpul je teško ali zasluženo pobedio. Niko normalan i imalo fudbalski iskusan nije mogao da kaže da će ovo biti lak meč. I da! Palmer i Madueke jako dobro čuvani, što je Slotova pobeda! YNWA
H

Hahahahaha

pre oko 6 sati

A dje ga je preporodjeni sancho hahaahahaha, po vasim prijasnjim naslovima reklo bi se mesi iz najboljih dana, prosjecan vazda bio i ostace, prevara..
E

El Stefanel

pre oko 6 sati

Soboslaj je najveća prevara od igrača. Gravenberh, MakAlister i Džouns treba da čine sredinu Liverpula.
V

Voip

pre oko 5 sati

Dobro da je neko primetio. Mada se ne bih slozio da je prevara od igraca, cak na protiv. Ali me danas iznervirao kao niko, nigde ga nije bilo kad treba, ceo mec se krio od lopte, trcao u prazno, nije koristio prilike da sutne itd. Inace se radi o jako agilnom igracu, tehnicki potkovanom sa topom u nozi. Samo je trenutno nekako letargican.
E

El Stefanel

pre oko 3 sata

Bukvalno smeta na terenu. Najbolju igru ove sezone Liverpul je pokazao u prvom poluvremenu protiv Kristal Palasa kad Soboslaj nije igrao. Igra je bila tako tečna i brza. Čim je on ušao u drugo poluvrijeme Liverpul je pao. Veoma me je razočarao. Liverpulu treba jedna 10-ka kao nekad Kutinjo. Virc bi se najbolje uklopio ali teško da ga Liverpul moze priuštiti.

The KING sa Sportske

pre oko 6 sati

Liverupl ne zna kako je dao ova dva gola. Marseka uporno favorizuje odredjene igrace Feliks-Palmer-Neto u napadu Enkuku trebaju da budu udarna igla slabiji igraci se forsiraju. Tosin nema kvalitet za Celzi to se videli na pripremama u Americi decki se ocajno krece da je Kolvil izgledao raspad. Ovo je Celzi morao da dobije Liverpul prosecna ekipa samo uigrana nista vise.
f

fontana98

pre oko 6 sati

Izvini ali sta znaci prosecna ekipa ali uigrana? Ne razumem sta je po tvom misljenju kvalitetna ekipa? Trofeje osvaja tim a ne superzvezde
S

Sprdnja

pre oko 6 sati

Prosječna ekipa koja drži vrh i gazi na svim frontovima, Jel te stid svojih nazovi komentara ?ahahshsha aha bušiii bušiiii
M

Mikili TB

pre oko 6 sati

Kako je to prosečna na čelu tabele? Što nije npr Fulam, Notingem Forest, Kristal Palas, oni su dobra prosečna ekipa isto. Ili čak i Čelsi?
L

Liverbird

pre oko 6 sati

The KING sa Sportske/ Nisi ti nikakav kralj već samo fudbalski lakej. Ne brukaj se ovde nebulozama, osim ako to ne radiš namerno da bi isprovocirao replike. Ako je ovo drugo, eto mene si uspeo. Nazivati Liverpul prosečnim timom?
S

Skauzerlija

pre oko 3 sata

zbog tvojih komentara sam i prestao da ulazim na sportske.

lpool

pre oko 6 sati

Sta li bi svirao sudija da se Sitijev igrac nasao u situaciji u kojoj je bio Dzouns ? Proturi loptu golmanu kroz noge, ovaj ga rvacki prebaci preko glave i nista .. Bravo
P

Palmer

pre oko 6 sati

Ajde ne brukaj se, ajde sto je Sancez prvo odneo loptu, nego sta je drugo trebao da uradi, da se skloni sa gola da se ovaj useta u isti? Zaleteo se kao sivonja sa loptom, ne gleda gde ide, i onda mu Sances izbije loptu, ovaj se zakuca u njega i jos hoce penal za to.
g

gisto

pre oko 6 sati

Kolvil je gurnuo Dzonsa, zbog toga je penal bio, a oni gledaju sta radi golman.
T

Tane 3

pre oko 6 sati

Pa za Siti bi bio penal, a za golmana crveni, normalno.
S

Soy argentino

pre oko 6 sati

Potpuno zasluzena pobeda Liverpula. Celzi je u prvom poluvremenu morao da ostane sa igracem manje. Engleske sudije su najgore na svetu. Ako savez ne bude gurao Siti ka tituli bice zanimljivo do samog kraja.
.

..98

pre oko 6 sati

Koliko osporavan Mo Salah. Evo danas Gol i izvanredna asistencija. Nema ga toliko u medijima. Radi svoj posao na zelenom tepihu i takvi igrači mi se najviše sviđaju.
S

Svaka cast

pre oko 6 sati

za gol iz penala. Majstorija.
M

MisterM

pre oko 6 sati

Nema ga u medijima, ako citas informer i kurir, a ocigledno citas
N

Nisam čuo

pre oko 6 sati

A ko ga je osporavao?
P

Palmer

pre oko 6 sati

Na stranu poraz Celsija, Lavia odigrao doktorski, nadam se da ce postati starter umesto naduvanog Enca.
C

Cooler Blue

pre oko 5 sati

Uprkos porazu, ekipa raste, nije Celsi na losem putu. Utakmica gotovo egal. U poredjenju sa utakmicom pripremnom protiv Seltika(katastrofa) i Man Sitija na pocetku lige, ovo je sve bolje i bolje. Poraz koji ne boli, vec smernica ko sta moze jos. Veiga je odlican, Lavia dolazi do izrazaja, Kaisedo sve bolji. Moze da se napadne top 4
M

Maštovit naslov

pre oko 6 sati

Bolji bi smislila deca iz vrtica
S

SimoSims

pre oko 6 sati

Zaslužen poraz zahvaljujući Sančezu i odbrani, ali šta igra ovaj Liverpul i kako su oni prvi, to je pitanje. Siti će ove sezone nikada lakše osvojiti.
I

Iron man

pre oko 6 sati

Hoce uz pomoc saveza i sudija to je sigurno.
v

vejn rejni

pre oko 6 sati

A Siti razbija kako igra.