Možda poraz u Srbiji za Klopov Liverpul bude “udarac u zadnjicu”

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.11.18. | 10:37

"Videli smo koliko je Roberto Firmino važan za Redse", kaže Deni Marfi

Nije sigurno očekivao Jirgen Klop, kao ni igrači i navijači Liverpula, da će Redsi u Beogradu protiv Crvene zvezde proći onako kako su prošli. Kao bosi po trnju. Čak i kada imate tako jak tim sa mnogo samopouzdanja, jasno je da su malo poljuljani.

Takvi Redsi danas od 13 časova igraju protiv Fulama na Enfildu i probaće da se vrate na pravi kolosek. Meč između Liverpula i Fulama komentarisao je Deni Marfi, čovek koji je nastupao u svojoj karijeri za ove ekipe.

Izabrane vesti

Kaže da je glavni problem za Liverpul u Beogradu bio taj što Roberto Firmino nije igrao ceo meč.
"Jirgen Klop bi trebalo da proba da zaboravi poraz od Crvene zvezde kao jednokratan. Nekada imate loš dan, ne možete da promenite momentum, a u Evropi je teško u većini slučajeva. Možda taj poraz u Srbiji deluje kao udarac u zadnjicu koji može da pokrene ekipu. Videćemo protiv Fulama", kaže Marfi.

Potom je prešao na Firmina.
"Jednu stvar smo naučili, ako to nismo znali do sada - koliko je Firmino bitan za Liverpulov tim. Bio je na klupi i dok je ušao već je bilo teško. Igra briljantno i stalno me impresionira. Videli smo koliko je Liverpul uvek bolji kada je Firmino na terenu", rekao je Marfi.

Meč Liverpul - Fulam igra se od 13 časova.

 


tagovi

Jirgen Klopdeni marfi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara