""
""

Keralino vađenje protiv fenjeraša

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.01.18. | 11:45

Delhi Dajmonds ima ubedljivo najgoru odbranu u ligi

Kerala Blasters je ponovo počela da štuca. Tek što je Dejvid Džejms, nekadašnji golman Liverpula, Mančester Sitija, Portsmuta i mnogih drugih klubova, uspeo da "skocka" vicešampiona, ostvarena su dva poraza, pa će susret sa fenjerašem Delhi Dajmondsom biti dobra prilika da se prekine serija neuspeha.

Izabrane vesti

Zanimljivost i svakako korisna informacija za klađenje krije se u međusobnim duelima pomenutih ekipa na Džavaharlal Nehru stadionu, gde je na četiri susreta viđeno ukupno dva pogotka! Takođe, na utakmicama popularnih Dijamanata pada najviše golova u indijskoj Superligi, a kako su zakucani za dno tabele, logično je da ih najviše i primaju (prosečno 2,45). 

Kerala na svom terenu nije slavila gotovo mesec i po dana. Protiv slabijih timova se dobro snalazi, pa nemojte da sumnjate u jedinicu. 

Pored Džejmsa na klupi, boje Blastersa brane i nekadašnji štoper Mančester Junajteda Ves Braun i bivši napadač Crvenih đavola, Leverkuzena i Totenhema Dimitar Berbatov koga zbog povrede verovatno nećemo gledati ni danas. Tu je i srpski internacionalac Nemanja Lakić-Pešić, koji uglavnom ulazi sa klupe.

SUPERLIGA INDIJE - 12. KOLO

Četvrtak
ATK - Čenajun 1:2 (1:0)

Petak
Bengaluru - Nort Ist Junajted 2:1 (1:1)

Subota
15.30: (1,95) Kerala Blasters (3,35) Delhi Dajmonds (3,70)

Nedelja
13.00: (2,10) Goa (3,25) Mumbai (3,35)

15.30: (2,40) Atletiko De Kolkata (3,10) Džamšerdupur (2,95)

(FOTO: Action Images)


tagovi

sportsko klađenjeIndijaDejvid Džejms

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara