Komentari na vest

Kek objavio spisak Slovenije: Povratak Iličića posle dve i po godine

S

Samo da nije

pre 5 meseci

Još, da se na spisku nadju Zlatko Zahović i Branko Oblak. Onda bi bio Piksi potpuno zbunjen.
P

Pitanje Piksiju

pre 5 meseci

A šta kaže Piksi na spisak? Verovatno ne zna šta bi radio s tim. Nema ideju, da priprema taktiku. Izgubljen u svemiru.
О

Обилић

pre 5 meseci

Свака част за Иличића,шта је све прошао последњих пар година,плус је кубурио са килажом!
M

Mujagic

pre 5 meseci

Da nam je selektor neko ko ima malo mudrosti i strucnog potencijala rekao bih da imamo sigurna 3 boda, ovako bog sami zna na sta cemo da licimo i sta da ocekujemo…
S

Saguenay

pre 5 meseci

I po imenima, i po igrama i po selektoru deluju jaci od Srbije. Piksi forsira uvek iste igrace iz naftalina poput Lukica i Kostica koji nisu odigrali krsten mec u poslednje 2 sezone.
G

Gorostas

pre 5 meseci

Njima će najbolji da igraju nama neće najbolji da igraju. I nažalost to će da bude na kraju naš poraz. Već nismo mogli da ih pobedimo u Sloveniji, osetili su nas da nam ne igraju najspremniji i najbolji. Naš selektor jeste bio dobar fudbaler ali ovo sto nasa reprezentacija igra je bruka i sramota. Bugarska nas je namučila, Makarska oducila i to smo igrali dobro ali kiskevi Pavlovića i cela ekipa upadne u kanal. On ne shvata kada bi iskulirao jedan Mec bez Pavlovića i Lukica da bi mi prodćcvetali, svi su krivi samo nikad oni iako i na internetu imaju najgore opcije ali i vidimo svi sta im rade da ne znaju jednostavno, ali nas selektor je to zacrtao pa onda uzivajte. Krivi su ovi sto ne igraju Racic Grujic kojima nije davao Sanse Ia morao je Grujicu a nije kriv raspali Lukic na sredini sto ne zna apsolutno nista , bolji je Brasanac od njega onaj je najgori ikad ali IGRAćE sa Pavlovićem i nemamo Sanse videcete ponovo, i rečiče nas limit mi smo igrali posle ko zna koliko a ne Kaze da je proširena i da vise od pola Evrope igra to nije rekao namazanko a igrao je kada je bilo skraćeno daleko bilo. Moderno je vreme moraju najspremniji i najbolji a ne sta smisli neko ko je izmislio da zna ja ne znam ali ovi nisu najbolji ti vidi i bolid NAJVEĆI
A

Ante081

pre 5 meseci

Srbija osvaja EP!
G

Gost98

pre 5 meseci

Tim u rangu recimo BiH. Jedino što može biti problem sa njima jeste njihova velika želja za dokazivanjem i borba za nacionalni dres, što kod nas često izostaje...
!

!?

pre 5 meseci

ma daj smejurija,
D

Delija NBGD

pre 5 meseci

Sem Oblaka i Seska nemaju neka imena ali su odlican kolektiv. Plus je Kek veci strucnjak nego Pikseto lazni samoprozvani "strucnjak". Sve u svemu bice to zanimljiv susret..
H

Heey

pre 5 meseci

Nemaju oni pametnu glavu kao mi, zvani mali pikseta. Najpametniji trener na celom planetu. Cak je i stigao do japana. Nas srpski "midget"
u

u bre

pre 5 meseci

Nemoj sad ce da te napadnu oni strucnjaci koji tvrde da je Pikseto najbolji igrac Balkana svih vremena sa svojim vrhuncem karijere u Japanu i osvajanjem zlatnog sušija..
A

Analitičar u nulu

pre 5 meseci

Pojedinačno smo svakako bolji. Kot slovenaca je glavna karika Jan Oblak. Bez njega su redovito gubili utakmice, kad ga je zamenio Vid Belec. Šeško je bolji svake godine. U reprezentaciji se dopunjava za Šporarom. U odbrani imaju Bijola (Udineze), koji se vratio posle ozljede pre dva meseca. Ostali daju 120%. Vidim priliku po bokovima, jer tu nisu na visokoj razini. Što se tiče selektora, tu je značajna prednost slovenaca.
B

Burek

pre 5 meseci

Kvalitet naših igrača jeste bolji nego kod njih (mada ne previše), ali oni imaju mnogo boljeg selektora
G

Gorostaski komentarčina

pre 5 meseci

Uz Strahinju Pavlovića i Sašu Lukića nemamo apsolutno nikakve šanse. To su sve vitalne pozicije ali svaka pozicija je vitalna, ali Lukic mora da bude najbolji on je najgori vec četiri godine jedva da igra u prosečnom Fulamu, jedva to sto objave po neki tekst na dva tri meseca kada odigra to je smešno, ne moze los je jako ne zna da organizuje ne zna i slab je je i spor je ne moze znam da ga obozavate jer je iz Partizana ali ne zna, a Kalaba on nema šanse sad da igra u Partizanu, mnogo los, očajan , ispratio sam ga ali on je bio i na video bimu on je taj projekat zbog navijača Partizana da se osećaju zadovoljno. Milenković mora mnogo bolje mnogo je i on los Fiorentina sa njim vec nekoliko sezona prima mnogo golova i to mnogo smesnih golova on je dosta smotana igrac ja SP mu se u smejali. Ali to su igrajči iz prvih 11 i unistice nas, primacemo golove I nećemo imati organizaciju, ja ono jedino ako niste slepi ja sam gledao svaku utakmicu, u sredini Tadic moze ,15 minuta i Mitrovic mora klupa i 15-20 minuta imamo mladje i mnogo bolje. Ali znajući selektora IGRAćE ova petorica i na kraju niko od njih nece biti kriv Nice kriv neko sa klupe ili na primer Filip Kostić , to sto vid tražite od Filipa Kostića to nije mogao ni Di Marija ali jednostavno nema vezu Lukic ne zna Pavlović mu se nabija decko igra sta hoce drugi krivac ce da bude Sergejx on je kriv samo zato sto su metroseksualci ljubomorni na njega, jer ima dobru ribu zato sto je izveo u Rimu i opet ce, tu pucaju po savovima. Vlahović ce biti na klupi, to ce da precute zbog Mitrovica, omalozavace 10 minuta na drugoj utakmici Jovica. Umesto da igramo Jovica Vlahović I upada Mitro 20 minuta, i radovali bi se ko deca svi zajedno, ovako ce da igraju zbog nekih neobjašnjivih principa Losi, grobari ce da se loze, mi ćemo da ispadnemo, oni ce napraviti neku bolesnu foru u vezi golmana Rajkovića oterace i njega ko zezdase sa lepim ženama u košarci x smejace se tome iz kafića ili iz stana, bolesni ljudi, umesto da se radujemo. Ok ako volite uzivajte
M

Madridista 23

pre 5 meseci

Nema razloga za brigu ,vidim da si ti svaki dan radostan,a ko ne bi bio sa takvim mozgom
G

Gon

pre 5 meseci

Nisu nesto po imenima i klubovima u kojima igraju, par zvezda, ali su slozna ekipa. Svakako sloznija od nas, tako da je veca verovatnoca da nas dobiju.
M

Mora..

pre 5 meseci

Jaki su, nisu pojedinacno jaci od nas ali imaju sjajnu osovinu tima od 5,6 zvezdi tima i ostale radilice, sto je ponekad bolje nego kao mi da imamo 8-12 igraca liga petica pa moramo da se uklapamo i da se sistem pravi oko njih umesto da se oni uklapaju u sistem.. Bice dobra utakmica, nadam se da ce ljudi uzivati u nasim utakmicama (makar dve posto ce nas Danci unistiti trcanjem) bez gledanja u rezultat, jer nam je realno ispadanje u grupi, kao treci(zbog lose gol razlike) ili kao cetvrti. Dajte makar da lepo igramo i da ima na cemu da se gradi za Svetsko..
M

Minhen

pre 5 meseci

Mitar 2 gola, Vlahović 1 gol. Primamo jedan ili 2 gola i to je to 🇷🇸🏆
R

Realista1389

pre 5 meseci

Jako rizican potez Keka. Josip otisao prije 5 godina kao prva violina ekipe, posle njega su kuburili i u ovim kvalifikacijama odigrali kao jedna kompaktna, cvrsta ekipa. Njihov glavni adut je timski duh svlacionice a Ilicic ne znam je li sposoban da se podredi timu...
J

Jojo

pre 5 meseci

Pre godina dana Iličić bio je izgled veterana. Dobio 20kg viška kilograma. Sad je dignuo formu i spremu, pa bi mogao u drugom poluvremenu zagorčat život. Nije zaboravio fudbal, najviše liči na Prosinečkog.
B

Babaroga

pre 5 meseci

Dobra ekipa. Pobedili su kockice i Portugal al verujem da ćemo da ih pobedimo 3-1
Z

Zanimljivi

pre 5 meseci

Zanimljiva ekipica, bez zvucnih imena ali svi standardni u svojim klubovima i u dobrim formama, za razliku od nas gde je sve suprotno. Zvucnija imena, ali uglavnom u losoj formi sa slabijim minutazama. Zvezda treba da baci pogled ovde ima zanimljivih igraca za njih, a dostupnih.
B

Boners

pre 5 meseci

Ti si sve te klubove pratio i znas da su svi standardni i u dobrim formama. Naravno da nisu, prvi Stojanovic u Sampdoriji nije, a druga je liga. Ilicic malo skinuo kilazu ali ne moze on vise na ozbiljnom nivou, moze jedino slo ligu. Dosta tanka ekipa ali su kompaktni i trude se cak da odigraju nesto. Prosle kvalifikacije totalno nekonkurentni, sad ih zreb pogledao pa su pored Finske i Kazakstana izborili Ep. Mi smo svakako bolji ali sa Piksijem na klupi mozemo izgubiti od svakog.
e

ecka siti

pre 5 meseci

Protiv ovih uzimamo 3 boda... Ispod prosecna ekipa, sa kojom ne bi trebalo da bude problema... 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
G

Gost3322

pre 5 meseci

Gazimo ovo sa pola snage!
S

SP

pre 5 meseci

Mislim, da su Slovenci na krilima Šeška, bolji od nas. U toku kvalifikacija su pokazali da su jako stabilna ekipa, koja ne prima puno golova sa pravim trenerom. Sto je bliže prvenstvo, cini mi se da su cak i pojedinacno kvalitetniji.
S

Spisak

pre 5 meseci

Dodatna glavobolja za Piksija.
R

Raka

pre 5 meseci

Bolji smo! Imamo bolje igrače! Dobijamo! Napred Crveni!