Komentari na vest

Isplivali detalji slučaja Mendi! Saigrači bili sa mnom na žurkama i klub je to znao...

И

И

pre oko 1 sat

Овај начин финкционисања није добар и треба играч да се наплати што више, јер овакве ствари се дешавају на финансијски далеко нижем нивоу. Професора ученица изнервирана због оцене да оптужи за силовање, такође би, моментално био суспендован, уништен, без плате, одбачен. Без да се доказала кривица. Тако да ово суспендовање људи моментално по изреченој оптужби просто није нормално. И шта када након годину дана неко докаже невиност? Био је оправдано суспендован због једне изјаве неког другог?

Jovan Rašković

pre 3 minute

Bravo za komentar, i još bih dodao da se optužbe plasiraju na sva usta, a kad se dokaže nevinost niko i ne objavi... Ostade neko zauvek obeležen skandalom bez obzira na nevinost u tome!
I

Idemoo

pre oko 1 sat

Jedan je Đani Ćurčić
G

Gostujući

pre oko 2 sata

I šta sad s ovim osobama ženskog roda(bio bi puno vulgarniji ali nesmijem) sto su čovjeka lažno optužile za silovanje, uništile mu karijeru, uništile ga i financijski a njihova kazna će biti mizerna u odnosu na njegovu patnju?!
R

Realni batica

pre oko 1 sat

A sto se on motao oko takvih devojaka lakog morala? Sta je ocekivao, da ce sa njima da vodi dubokoumne razgovore o smislu zivota? Da je zasnovao porodicu, sedeo bi kod kuce i uzivao, ali ne, on je hteo zurke, provod, ludilo. I eto. Glupi fudbaler dobio nezasluzene milione, a onda mu glupa sponzorusa unistila tu istu karijeru. Lud je ovo svet, ali bar ima malo pravde...
P

PD

pre oko 1 sat

@ Relnog baticu Ti si sve samo ne realan. Pitaš šta je očekivao os takvih devojaka, da vodi dubokoumne razgovore?!!! Ne naprotivod njih je očekivao samo ono za šta ih je plaćao, za neobavezno druženje, seks itd. Po tebi ispada da zbog toga što zaradjuje milione treba da sedu kući i čuva decu. Sportski pozdrav
n

n1dza

pre oko 2 sata

pa nije on kaznjen jer je pravio zurke, vec jer je imap sudski proces tokom kojeg nije igrao...
P

Poklopi se ušima

pre oko 5 sati

Trebalo ga je podsjetiti kako je Mutu prošao sa Čelzijem,bolje bi mu bilo da nije čačkao mečku.Oni su platili ogromno obeštećenje za partimejkera i sigurno je da imaju jači advokatski tim.