Inter hoće da proda Gosensa pre nego što ga otkupi

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.10.22. | 12:13

Povratak u domovinu realnost...

Inter bi mogao da proda Robina Gosensa (28) pre nego što ga zvanično otkupi od Atalante?! Nemački bek je u januaru ove godine otišao na pozajmicu u redove Nerazura s obavezom otkupa postavljenom na 27.400.000 evra. U početku ga nije bilo u sastavu jer se mučio s povredom, međutim situacija se nije u značajnijoj meri promenila ni kada se u potpunosti oporavio. Otuda se već duže vreme spekuliše o njegovom odlaasku sa Meace.

Gosens je nedavno bio jedan od junaka u remiju Intera i Barselone (3:3), ali izgleda da ni taj pogodak vredan, ispostaviće se, plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, nije promenio njegov status kod Simonea Inzagija.

Izabrane vesti

Iz više izvora može se čuti kako je Bajer Leverkuzen stupio u kontakt sa italijanskim klubom da bi ispitao mogućnost dovođenja iskusnog bočnog igrača. Takođe, navodi se da je i sam igrač raposložen za povratak u domovinu.

Nemački Skaj čak tvrdi kako je Gosens do te mere nezadovoljan da želi da isforsira odlazak već na zimu. U tom slučaju verovatno bi se radilo o šestomesečnoj pozajmici, pa konačnom transferu na leto.

Robin Gosens je bio anoniman igrač do dolaska u Bergamo 2017. godine. Na 157 utakmica za Atalantu postigao je 29 i namestio 21 gol.

Kada ga je Inter kupio delovalo je kao sjajan potez. Međutim Nemac je daleko od forme koja ga je krasila prethodnih godina. Leverkuzen pod Ćabijem Alonsom planira da igra sa ving bekovima i igrač Gosensovog profila bio bi idealan za Verkself.


tagovi

Robin GosensZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara