Komentari na vest

Igračima Barselone bilo zabranjeno da startuju na Mesija tokom treninga

b

benz

pre 11 meseci

FIFA BOY
p

pazzala

pre 11 meseci

Penaldito na aparatima.javite mu fanovi na instagram :)))))))))))))))))) tesite se Game Over!
M

Mars

pre 11 meseci

Nije samo na treninzima. Stitile ga sudije i na utakmicama. Cim ga neko popreko pogleda, odmah karton. I da me se zaobidje sa Pepeom i Ramosom. Lik je igrac sistema.
D

Darth Vader89

pre 11 meseci

Ajde ne lupaj masakrirali su coveka bukvalno, lupas tu nesto igrac sistema. Kakvog sistema? Normalo i da ga sudije stite i ja bih ga stitio da sam sudija ne samo njega, Ronalda, Benzemu bilo koga. Uostalom evo ti jedan klip pa pogledaj a ima ih milion, sve faulovi za crveni karton i otvorenim djonom da ga povrede. https://www.youtube.com/watch?v=X27mTNyPqsw
a

adsadss

pre 11 meseci

Ako je se ko stitio od strane sudija to je definitivno C.Ronaldo. Nisi ga smeo ni pogledati. Uz to, Mesi dobio zlatne lopte sa 3 razlicita kluba, a gde je Ronaldo nestao nakon odlaska iz Reala? Bas zato je Mesi bolji od njega. Sad se vidi koliko je ovisio o Realu i sudijama.
м

макаријус

pre 11 meseci

Зоран Мирковић је 1998. године дошао у Јувентус, где је играо са Зиданом. На свом првом тренингу, Мирковић је био импресиониран Зидановим талентом, и желео је да га испроба. У једној акцији, Мирковић је кренуо да пресреће Зидана, али је Зидан лако прошао кроз његове ноге. Мирковић је био шокиран, а његови саиграчи су се смејали. Тај дан, тренер Јувентуса, Марчело Липи, је сазвао све играче и рекао Мирковићу: "Ти си нови, па не знаш, ово је Зидан. Ми га не нападамо на тренингу. Остави га на миру, и пусти га да игра своју игру." Мирковић је прихватио Липину поруку, и почео је да се фокусира на свој део терена. Убрзо је постао важан део Јувентуса, и помогао је клубу да освоји неколико титула. Међутим, 2023. године, Мирковић је сам разбио ову анегдоту. У интервјуу за један српски медиј, он је рекао да се то никада није десило. Рекао је да је Зидан био фасцинантан играч, али да га никада није прошао кроз ноге на тренингу. Такође је рекао да је анегдота вероватно настала из чињенице да су играчи Јувентуса заиста били упозорени да не стартују на Зидана на тренингу. Разлог је био што је Зидан био толико добар да би га било лако повредити. Иако је анегдота можда измишљена, она је и даље популарна у Србији. То је један од начина да се омажи Зидановом таленту и статусу легенде југословенског и светског фудбала.
b

brrrrrrrr

pre 11 meseci

Maradonu i Pelea niko nije stitio i posle kaze najjveci na svetu.
n

nene

pre 11 meseci

najveci je maradon njega je stitio belindo u nosu koji mu ispada po terenu sihter bre mali
P

Polakoooooo...

pre 11 meseci

Svaka čast Peleu...Ali Maradona je bio madjioničar...Jedini koji se može uporedjivati sa njim jje "luda glava" Ronaldinjo...I niko više!!!
7

73

pre 11 meseci

Pa, ne, najbolje je da ga neko na treningu izlomi kao Camavinga Nkunku-a, pa je lik propustio svetsko prvenstvo zbog toga...
m

maxalegri

pre 11 meseci

Najjace i na treningu da ga lome jos, kad se setim Ramosa i Pepea, dobro je izasao citav