Komentari na vest

Idealna sredina za prvi korak posle Zvezde: Ajntraht u pol poziciji za Andriju Maksimovića

P

Pu gade ko te dade

pre 21 minuta

Jadan li je to klub koji trči da proda svakog klinca, par mjeseci nakon debija, a na terenu strava i užas. Gospdaru zapovedaj ili ne, doći će vrijeme da i Terzić odleži svoje!
T

Tln

pre oko 1 sat

Lik nista posebno. Zelim mu srecu.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 sat

Ako budemo igrali protiv Barselone kao protiv Intera i pogotovo drugo poluvreme protiv Monaka, ozbiljna nam se katastrofa sprema. Kada ovi iz Barse krenu da pletu paukovu mrežu po terenu, imaćemo loptu u posedu samo kada budemo izvodili loptu sa centra.

Jovan Rašković

pre oko 1 sat

12 miliona i sa mašnom da ga pošalju u Nemačku!
4

4:0+8:0

pre oko 2 sata

Iskreno bas me briga za LS jer tamo niko sa Balkana ne moze ravnopravno da igra sa onim Azdajama koje imaju Milijarde budzeta na raspolaganju! Igrati sa njima je kao trkati se ficom protiv Lamburdzinija, a to smo videli i na primeru Dinamo Zagreba koji je pukao vec u prvom kolu od Bajerna sa cak 9 golova u jednoj utakmici,to sve govori koliko su timovi iz LS jaci od ovih nasih odavde! A kad vec pricamo o "Sramoti" pa kud ce vece nego kad ti decurlija iz Kijevskog Dinama,Fejnorda i Nordsjelanda spakuju cak 23 komada na samo 3 Evropske utakmice u Najslabijem takmicenju,e to je prava bruka i sramota,a ne porazi u LS protiv klubova koji imaju tolike budzete i toliko novca da celu Zvezdu zajedno sa Marakanom mogu da kupe lagano koliko su Bogati i Mocniji od svih klubova na Balkanu! Protiv takvih klubova Niko sa Balkana ne moze ravnopravno da igra i to je cinjenica!
M

Milaneli

pre oko 2 sata

Hajde ti ponovo u vrtić. Dinamo ima već 4 boda i igra sledeću protiv Slavije, dakle skoro pa sigurno su se plasirali... E moj ti.

Jovan Rašković

pre oko 2 sata

Gde se Dinamo plasirao? hahahaha
T

Tln

pre 44 minute

To misljenje zadrzi za sebe!
F

Fussbal

pre oko 2 sata

Cim pre u Nemacku, tamo ima da ga razviju i da naprave svetskog igraca od njega, Dortmund ili Ajntraht... Nemci igraju ofanzivni fudbal, on je ofanzivac i tamo bi dokazao da li je kompetentan ili ne. Ovde kod nas nece uspeti nista da uradi ako ostane, i na kraju ce biti prodat za budzasto. Najbolje bi bilo sledece leto (kad napuni 18) da predje, pa makar i za 10ak miliona, jer tesko da ce kod nas dostici vecu cenu (15 je plafon za nasu ligu)...
L

Leao

pre oko 2 sata

Realno nije taj uopste top kvalitet. Ima nesto ali takvih ima na sve strane. Koliko vrede onda oni monakovi klinci? Moze biti dobar ali jako limitiran fudbaler tipa zivkovic koji u grckoj igra ko messi a u evropi ili rep igra ko muva bez glave
X

XxTheOnexX1

pre oko 3 sata

Sta sad mi imamo da se nerviramo .. zabole njih za navijače i naše mišljenje, a mi se nerviramo. Stavite koga hoćete, igrajte sistem koj hoćete, dovedite i prodajna koga hoćete… glavno da smo mi glup narod koji ne zna ništa. Jedini sto znamo je da volimo i da se nerviramo sa vama i vašim potezima… koliko kog poštovao i podrzavao milojevića zbog onoga sto nas je zaslužio, toliko se vidi koliko u ovoj ligi šampiona je on ograničen kao trener. Dizali smo ga u nebesa protiv Bode Glimta, zaslužio je .. ali od tada se vidi da on ne može da postavi igru i motiviše igrače za ovakve utakmice. Sto je najgore, mislim da nije do igrača. Imamo dobre igrače ali postavka i taktika ubija momke i ne dopušta im da pokazuju ono sto znaju i sto treba da igraju .. a još gore je sto mi nijedan trener ne pada na pamet koj bio mogao da dodje i zameni ga… možda ovaj iz grcke, ali njega Srbija ne zanima. Ne znam da li je Lalat više zreo da mu se opet pruzi šansa jel gore od ovoga teško možemo. A kad trener nema mu… nema ni ekipa. A on bar ima to… ja još žalim za milošem milojevicem, čovek uzeo duplu titulu bez poraza, ispao iz lige evrope i ovi ga zamenili. Valjda kad menjaš, menjaš za boljeg .. vladan nije bolji od miloša. Gotovim vladana zbog toga sto ke pošten, častan, obrazovan i nije bezobrazan .. ali kao trener ne znam da li pravi za ovu Zvezdu, ili Zvezdu kakvu želimo da vidimo. A i on da ode ? Ko može da ga zameni da bude bolje ? Aman bas mi niko ne pada na pamet … naši dobri treneri, jokan, ivić i paunović sve grobari.. stanković u Rusiji, previše sujetan i nije još zreo … da je miha živ mogli bi se proba… ovako osim Lalata ne znam ko bi mogao da se oproba
V

Vin

pre oko 2 sata

Trener koji je zamalo izbacio komsinicu sa igracem manje u kupu. Trener koji je napravio Nedeljkovics, Mijatovica, Avdica, Maksimovica, Radojevica i jos mnoge. Pritom mlad, zna fudbala ali nazalost nema se oo da se on stavi za prvog trenera.
@

@Vin

pre oko 1 sat

Он направио Максимовића ,Мијатовића ,Недељковића... шта причаш ти незналице, то је Бахар ставио у ватру ,а не овај зихераш... шта је са слепим људима којима суночи здраве?!?! Терзић од ЦЗ направио бувљак,Милоје је за екипе Звезде из 2018... ово није његов ниво,човек уништи и Селса ,игра му Далсија ,има 3 бека ... а јој .... спрдају се око титула у овој нашој комфор лиги...Довести или тренера из Графичара (ако је он водио раније омладинце ЦЗ) или пљунути лову за озбиљног тренера. Овде нема идеје,нема система, што више пара ,све смо грђи.
B

Bnm

pre oko 3 sata

LIVERPUL, BORUSIJA TRAZILI, SAD BRAJTON I AJNTRAHT, ZA PAR DANA SELTA ILI VERONA, A NA KRAJU CE ZAVRSITI U BUJUKCEKMECEU IZ TURSKE. PRATITE SAMO GDE CE MALI ZAVRSITI KAO I ONI PRE NJEGA TRAZENI KAKO BESE JOVAN MIJATOVIC I ONAJ DRUGI. NEMA IH NI NA GUGL MAPI VISE, A OD TERZINIH 20 MILKI SPASCE NA 6-7
D

Dinamo Kijev

pre oko 2 sata

Posle Nedeljkovica i Mijatovica za koje smo inkasirali preko 20+ miliona,ako sad Maksimovic ode za 15-20 mil to ce biti ukupno skoro 40 mil za samo 3 igraca koliko je Terza zaradio Zvezdi,toliko ovi vasi iz jsd nisu zaradili prodajom svih igraca u zadnjih 20 godina,to je jednostavno cinjenica koju znaju svi.
G

Gost89

pre oko 3 sata

To onaj od sto prekuce kaze da je Liverpul u poziciji???
?

??

pre oko 3 sata

A prethodni naslov "terzic dao obecanje da maksimovic nece otici ispod 20m". Pa sta to nas navijace briga? Jel te pare idu nama u dzep da se radujemo? Da je rekao kako maksimovic nece otici naredne dve ili tri godine pa da se radujemo, a ne kako ce napuniti svoje dzepove. Maksimovic bi tek sledece sezone zablistao u zvezdi i pokazao koliko zna, al tad ce vec biti u novom klubu. Isto tako bi bilo i sa nedeljkovicem koji nije dobio pravu sansu. Sad greje klupu u vili, a ove sezone bi igrao odlicno kod nas
ш

шуми

pre oko 2 sata

аконСрбија мисли да има иоле доброг фудбалера у будућности мали треба да оде одмах ,и већ сад у сред сезоне боље да направи паузу него милојевић да га уништава.Да нема бонус правила мали никада не би добио шансу код милоја ,мора терза у савезу да тражи следеће године три бонуса иначе би милоје играо са својима са којима се тали за плату,родић,канга катаји и брогадири а кондициони стручњак ѕсавић ооо јадна ли си Звездо
P

PedjaPFCCCC

pre oko 3 sata

Sve neki K***evi Takenti.Pojave se i nema ih vise. Zadnji Talenti koja je Srbija izbacila su bili Vlahovic,Pavlovic i Ivan Ilic. Ostali haos.
T

Terza 4-0

pre oko 2 sata

Toliko ste "talentovani" da u fudbalu titule niste videli 9 god za redom a LS zadnji put igrali pre 20 godina,toliko o tome!
B

BoskovMali

pre oko 3 sata

Pa nije napravio prvi korak ni u Zvezdi još.
D

Djape45||

pre oko 3 sata

Da su danas u timu Mijatović, Nedeljković, Stamenić bolju bi Zvezdu gledali nego ovu sa dovedenim zamenama.
L

Lzr

pre oko 3 sata

Kako je usao u obe tekme za Srbiju tako pola nismo presli, Dzaki ostavio prostor i Rajkovic skida bombu. Protiv Spanije kako je usao umesto Zdjelara tako rupa u vezi i odma gol. Nista pokazao nije a milion vesti.
D

DusanRsRs

pre oko 4 sata

Sta sad treba da se radujem sto ce jos jedno dijete prodati a docesti nam nekog stranca sumljivig kvaliteta. Zar svi ovi porazo u LS ne salju poruku da samo sistemskim radom i svojom produkcijom igraca mozemo sutra koliko toliko biti ravnopravni najvećim.
d

darkobg

pre oko 3 sata

Zadrzi ga ti u Zvezdi ako mozes
D

Damjanac

pre oko 4 sata

I vrabci na grani znaju da je Maksimovic Terzicev igrac. Iza svega stoji Stojadinoviceva agencija kao paravan. Nece se tu Zvezda mnogo hleba najesti sta god da bude.
N

Nisam gost

pre oko 4 sata

Znaci ode za 7mil+10%od sledece prodaje i 400k na off shor za Terzu sto im ucinio uslugu.Ako ovo dete ode iz Zvezde za manje od 15mil evra moj savet Terzicu&Co idite ,bezite sami da vas ne zateknemo na stadionu...bice zaEbano
N

News

pre oko 4 sata

Kojih 7 miliona evra? Frankfurt placa igrace oko 2 do 3 miliona evra. Nece oni dati vise od toga za igraca koji nema ime u Nemackoj
D

Dejanii

pre oko 4 sata

Ko si ti da dijelis savjete? Doguraj na Terzino mjesto pa dijeli savjete. Da ga prida za 1M nije tvoj problem, ne dobijaš tu pare.
M

Mladic

pre oko 4 sata

A je l na kilo da ga prodaju ili za fudbalsko znanje pokazano u ovih par utakmica ?
С

Сале2323

pre oko 4 sata

Теееерзоооо... Милооооојеее... Олоши ниједни, зато вам се тим брука, стављате овог клинца што пре у излог да би га продали! Боли вас за Звезду, за њен углед, цепај само, нека те пуне као паприку! Разбили сте Звезду, направили од ње најгори тим ЛШ ове сезоне, срамоте ниједне. Само дај продај, реши се играча младог што пре! 18 година још нема, преваре ниједне, ало бре, шта радите то?!?!?!
r

rsczz

pre oko 4 sata

A ko da igra mukice? Ovako bar nekakvu korist imamo od igranja LS… Dao Bog da nam komplet ekipa bude od nasih omladinaca.
@

@rsczz

pre oko 4 sata

Zvezda je predmet sprdnje u LS i nista vise od toga.
D

Drvo

pre oko 1 sat

Miloje nam je bukvalno klub izvadio iz situacije gde smo ispada svaku sezonu u prvom pretkolu do toga da igramo LŠ. Razumem da ste nervozni, nezadovoljni, da hoćete otkaz, ali da čoveka zoveš "ološu". Kako, zašto? Koliko vi klinci pamtite unazad, 5 minuta? Vladan Milojević je Zvezdina legenda. I da izgubi sve fo kraja i da sutra dobije otkaz ili da ostavku, zauvek će biti Zvezdina legenda. Poštovanja malo.
D

Dragan Djuric.

pre oko 4 sata

Dug mog bivseg kluba na cijem sam celu bio u prosloj deceniji je zaista zastrasujuci,imao sam uvid u knjige i zvanicne dokumente iz kluba i mogu vam reci da je dug presao 80 mil evra i da je klub u totalnom Bankrotu zbog cega nam je cak i struja,grejanje i voda bila iskljucivana pre par meseci. Ko god da dodje u klub i upravu nek im je bog u pomoci jer sa najvecim dugom na ovim prostorima tesko da ista dobro mogu uraditi.... Dragan Djuric izjava za podkast na YouTubu!
U

UDAR KOMETE

pre oko 4 sata

Slaba su to imena klubova za Mesija, da nije greška!?!?!?
D

Dinamo Kijev

pre oko 4 sata

Posle Nedeljkovica i Mijatovica za koje smo inkasirali preko 20+ miliona,ako sad Maksimovic ode za 15-20 mil to ce biti ukupno skoro 40 mil za samo 3 igraca koliko je Terza zaradio Zvezdi,toliko ovi iz jsd nisu zaradili prodajom svih igraca u zadnjih 20 godina,to je jednostavno cinjenica!
E

Eseks

pre oko 4 sata

I sta sa tim?!?!
N

Nebitan10

pre oko 4 sata

To sto je Terzic izjavio to stavite na stranu. Ciste floskule izgovara covek.
O

Oii

pre oko 4 sata

Zašto se uopšte priča o prodaji ovog momka? ostavite ga da se razvija
M

Milaneli

pre oko 4 sata

Ovo je zaista postalo više besmisleno. Mamić kada je prodavao igrače nikada se nije služio ovim prostačkim metodama, jer je to providno, niko od evropskih skauta nije niti glup, niti slep. Da ne upoređujemo Jamala ili nekog sličnog, ali na primer da uporedimo Baturinu koji je 3 godine stariji i koji će, verujte, u Real ili neki sličan klub za 50+ miliona. Pogledajte na primer bar deo večerašnje utakmice i videćete da je razlika između Andrije i Baturine, kao razlika između Vinicius Juniora i Rodića. Naučite nešto dete, genijalci, nije dete kilo šećera da ga prodate na pijaci kako ko ponudi. Ali tu mora da se radi i da se zna šta se radi. Upropastićete dete, stoko bezrepa.
d

darkobg

pre oko 3 sata

Jesi li ti svestan da 90% klubova u svetu nije u mogucnosti da zadrzi svoje talente zbog ovih 10% jer tih 90% zove od prodaje svojih talenata
B

Boogy

pre oko 4 sata

Brže bolje prodajte klinca. Nemoj slučajno da odigra još jednu sezonu, nikako. Bednici
V

Vivant

pre oko 4 sata

Gde da odigra? U ovoj kvazi ligi? Sledece sezone Zvezda krece od kvalifikacija za Evro takmicenja, tako da mu cena vise nece biti ista kao sto je sada.
M

Mladic

pre oko 4 sata

Oppp oppp Cirkus ne prestaje…vozi Terzooo ,razbio ih mali sinoć ,1,5 dodavanja
g

gostVP

pre oko 4 sata

prodace ga tvorza u decembru, i onda pozjamica zvezdi milion 1,2 kao da nam donese titilu, u stavri ne moze da igra vise od dva kluba i nema 18! Ce kaze bio pravi momenat da ga prodamo klub od toga zivi…
M

Moolim

pre oko 4 sata

Ajntraht za ovog nece dati 20m sigurno… a koliko vidim ne pominje niko vise velikane evrposke da su u redu za maksimovica
M

Mladic

pre oko 4 sata

U koliko ga uzme Barsa,sta će da bude onda sa Yamal-om ?
R

Rossi

pre oko 4 sata

Aha ha ha Liverpool, Borusia D., Juventus,..., koje fore sa buvljaka. Na kraju Zenit če biti vrh. Samo da se mali proda, samo da se digne neka kinta, zato i jesmo tu gde smo, dno dna.
G

Grobarcina

pre oko 4 sata

Zvezda se nije obrukala u opste,svako ko to prica i pise pojma nema o fudbalu provereno! Niko sa Balkana jednostavno NE MOZE da se ravnopravno nosi sa Azdajama i Najboljim klubovima Evrope poput: Monaka,Barse,Intera..itd koji imaju budzete po MILIJARDU EURA a i vise! Pogledajte samo Dinamo Zagreb koji primio cak 9 komada vec u prvom mecu u LS protiv Bajerna...To sve govori o ovome o cemu pricam! A kad smo vec kod "Sramote" pa kud ce vece nego kad ti decurlija iz Kijevskog Dinama,Fejnorda i Nordsjelanda spakuju cak 23 komada na samo 3 Evropske utakmice u Najslabijem takmicenju,e to je prava bruka i sramota,a ne porazi u LS protiv klubova koji imaju tolike budzete i toliko novca da celu Zvezdu zajedno sa Marakanom mogu da kupe lagano koliko su Bogatiji i Mocniji od svih klubova na Balkanu! Protiv takvih klubova Niko sa Balkana ne moze ravnopravno da igra i to je cinjenica koja je jednostavno realnost!
D

Dragoo

pre oko 4 sata

O cemu ti pises. Jesu oni kvalitetnij,brzi jaci i sve. Ali ako nemas kvalitet onda to nadomjestis borbom krvavom. Oni pustaju protivnika da na 30 m primi loptu, namjesti se i suta( 3. gol) ili centrira... Kako oni nasim igracima prilaze, mlate nas alo!!!!!
M

Mutommbo

pre oko 4 sata

Jasno je svima da on do kraja sezone će prerasti našu ligu, samo mora da bude standardan. Zvezda je u našem prvenstvu toliko dominantna da to i neće biti problem. Na žalost on tu završava sa igranjem fudbala u Srbiji, možda bi mogao eventualno da odigra i sledeće sezone polusezonu u LŠ ili LE. Ali kako je Zvezda preslišala Bode u Beogradu, tako će nas da sve ekipe maltretiraju u LŠ. Naša liga je preslaba. Inače Andrija je juče imao par puta dobre poteze i rešenja, e sada što i nije imao s kim da razmenjuje pasove i sl. protiv fizički dominantno protivnika, pa je izgledao loše, nije do igrača. Onaj Silas bio baš očajan.
G

Gott

pre oko 4 sata

Malo je neuhranjen,kažu.A gledam Barcelonu u kojoj vrapci igraju i ubiše jastrebove iz Minkena.Malo koji je preko 50 kg.Nije snaga nego um

Bojank91

pre oko 4 sata

Čemu sve ovo?
R

Realan skroz

pre oko 4 sata

Pa zato sto bolest ne bira i ne miruje...nece da puste decka da igra,da se razvija nego samo gruvaj ove cula-kazala tekstove...ma bolesno je ovo sve
h

hleb

pre oko 4 sata

tvorza magija nastavlja pogubnu politiku po zvezdu...prodaje mlade bisere a da nisu nista dali zvezdi...i za te pare dovodi strance koje placa mnogo vise nego sto vrede...i naravno ugradjuje se u svaki transfer...platu...itd... i zato nasa zvezda sada duguje preko 50 miliona evra...pored svih silnih LS...LE...transfera... a tim nam realno ne vredi ni 20mil..
P

Prestanite

pre oko 4 sata

vise da pisete gluposti,ko bre hoce da plati igraca koji nije pokazao nista?Recite mu da mora vise da trenira .
1

10ticker

pre oko 4 sata

Mali treba da ostane min 3-5 god, pa tek onda da se uda ako je zvjer.
Y

Yhee

pre oko 4 sata

Za 3-5 godina, igrajući protiv Tekstllca i Imt-a biće spreman za drugu ligu Tajlanda.
D

Delije 1989

pre oko 5 sati

E tako ćemo da gradimo budućnost i učimo na greškama iz ovakvih utakmica!?Neeee!Nego će da nas gaze i timovi iz mnogo losijih liga od francuske sa po pet komada!Decko se nije obrijao više od tri puta ovi ga već utopili!SRAMOTA
E

Ectro

pre oko 4 sata

Mozda on decko hoce da ode. Nece da igra ovu smejuriju od lige.
G

Gosti hilti

pre oko 5 sati

Juce nije znao da vrati loptu negeo izbaci u Aut kad je prvi put imao kontakt sa njom
T

Terza 4:0

pre oko 5 sati

Zvezda ce samo od Maksimovica zaraditi 15-20 mil evra i to lagano,toliko novca mali jsd nogometni klub nije video u zadnjih 10 godina od svih igraca sto su prodali,to je jednostavno cinjenica!
M

Monako 5:1

pre oko 5 sati

Teska prica o laganih 20 miliona. Najveci transfer Zvezde u skorijoj istoriji je Radonjic koji se u najboljim godinama vratio kuci da greje klupu.
s

samojeB

pre oko 4 sata

Kalaba 10 Sadik 10 Bambi 8 ljajić 12 hoćeš još...
D

Derbi 0-4

pre oko 4 sata

A 20+ mil zaradjenih od Nedeljkovica i Mijatovica to si zaboravio namerno aaa? Vama sladjana i samed 2 najbolja igraca otisla za samo 4 mil,to rekord koliko ste zaradili za zadnje 2-3 godine.
J

Jaro

pre oko 5 sati

Toliko je sinoc dobar bio da ga trazi Real i daje 100 milki unapred i 100 kada potpise sedmogodisnji ugovor da im skuplja lopte na treningu i pere dresove posle utakmica.
c

cvt

pre oko 5 sati

gledamo ligu sampiona ,danite malo