Humanitarni tiket u podne: Nikola Srećković tipuje za Koš za sreću

Vreme čitanja: 5min | čet. 03.01.19. | 12:00

Tip na goleadu na ostvskom derbiju, i nema preterane kladilačke diskusije s vezistom Voše

Fudbalsko - kladilački dan u plemenitom podnevnom maniru najdugotrajnije rubrike sportskih tipovanja za pomoć onima kojima je to najneophodnije otvaramo uz fudbalera Vojvodine Nikolu Srećkovića. On se namerio na MOZZART kvotu 9,40, a mi zajedno s njim na podizanje ukupne do sada donirane sume od 10.679.320 dinara.

Rođeni Valjevac, igrač sredine terena, nekada fudbabaler Zmejeva s Voždovca, danas Lala pre nego što se latio kladilačkog posla i bet analizze kratko je poručio MOZZART svetu: “Zaigrajmo za pomoć fondaciji Koš za sreću”

Izabrane vesti

Podržali smo ga, a on se očekivano latio udarnog para dana, odnosno derbija Premijer lige koga igraju MANČESTER SITI i LIVERPUL. Biće uzbudljivo na Etihadu, a meč bi mogli nazvati posebno uzbudljivim za Mančester Siti, busuči da Crveni pred njima nisu pali već 16 meseci. Liverpul igra efikasno, možda ne tako lepršavo kao lane, ali ipak dovoljno  dobro da u svom skoru nema poraz, ali da raspolaže sa moćnom gol razlikom od 48:8. Mančester siti je primio duplo više golova, ali je do sada postigao ukupno 54, što će svakako odbranu gostijućeg sastava staviti na probu od koje fudbalski sladokusci, naročito kladioci mogu imati najviše koristi ukoliko dođe do eventualne goleade s obe strane.

“Ovo je najuzbudljiviji meč od početka godine, prava poslastica koja će razočarati jedino ako bude sušna… Ja smatram da neće, a da će na utakmici pasti od tri do pet pogodaka”, poručio nam je fudbaler koji na dresu Vojvodine nosi broj 26.

Sledeći meč vodi nas do Portugalije, odnosno Primeire gde će bitku voditi AVES i PORTO. Gostujući Porto tipuje na sve, a kako i ne bi kada Aves igra u lošem ritmu, odnosno bez pobede na protekla tri meča. O moći gostujućeg tima najbolje govori ubojita gol razlika od 30:9, uz koju stoji svega dva poraza od početka vojevanja u Primeiri. Inače, Porto je tradicionalno bolji od Avea, koji istorijski ne zna kako to izgleda slaviti na mečevima ovoga para. Poslednje slavlje Porta na zajedničkim susretima viđeno je u finalu Superkupa Porugalije, na avgustovskom odmeravanju koje je okončano sa 3:1.

“Čista dvojka stiže nam iz Primeire. Da ne idem dublje u analizu, ovaj tip biram zato što sam sasvim siguran da Porto ne da ne može da izgubi, nego da nema naročite šanse ni da igra nerešeno na ovoj utakmici”

Idemo do Španije na utakmicu VILJAREAL – REAL MADRID. Gostovanje Viljarealu za Real Madrid deluje kao čista formalnost. Što se tiče Viljareala, valja znati da su domaći od poslednja tri susreta dobili jedino meč sa Betisom, te da se trenutno nalaze u fenjeraškom trilingu koga čine još i Rajo Valjekano i Ueska. Dakle, jasno je zbog čega će Madriđani zaigrati na pun plen, sećajući se prošlosezonskog remija s Viljarealom na kom je odvažnim kladiocima zaokružena GG4+ igra.

“Još jedna dvojka, i to na Real Madrid koji teško da može da zabrlja. Dakle, tipujem na još jednu siguricu iz MOZZART ponude”.

Nismo očekivali, a fudbaler nas je poprilično iznenadio kada je s fudbalskih strana liste skočio na košarkašku ponudu. Zaigrao je na ishod utakmice GRAN KANARIJA – HIMKI. Dva tima sanjaju Top 8 fazu, a ako žele da je dožive moraju u 2019. da krenu veoma ofanzivno. Španci traže petu pobedu u sedam kola nad Himkijem koji je i dalje vbez povređenog Alekseja Šveda. Pošto svi dobro znamo koliko im ruski maestro znači, mogućnost ozbiljnijih oscilacija u njihovoj igri nije isključena. U oktobarskoj pobedi Himkija kod kuće on je učestvovao sa 24 poena, što ne zanemarujemo ni prilikom procene meča koji nas očekuje večeras.

“Zaigraću na Himki uz sjajnu kvotu koja u ovom momentu iznosi 2,15”, poručio je fudbaler perspektivne karijere, koji je kao omladinac u dresu Građevinara poneo zvanje najboljeg u Srbiji u sezoni 2014/15. godina. Nakon toga uz Zmajeve s Voždovca krenuo je u superligašku avanturu, da bi se poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka 2018. opredelio i potpisao trogodišnji ugovor s Vojvodinom.

I to bi bilo, ili bar glavni deo onoga što nam danas servira Nikola Srećković. Njega smo kao i svakog našeg gosta obavestili o dosadašnjim MOZZART postignućima na polju društveno odgovornog poslovanja. Naravno, jer s ponosom možemo da kažemo da je naša rubrika plemenitih tipovanja jedina koja u nesmanjenom obimu funkcioniše već godinama, a uz koju smo na preko 70 adresa širom Srbije i Republike Srpske prosleđivali donacije kojima se ponosimo, baš kao i sa 149. poznatih lica kojima je pošlo za rukom da tipovanja pretvore u dobitne listiće.

Prilika je da vas podsetimo na plemenite kladioce koji su u “Humanitarnom tiketu u podne” ostvarili dobitke od 100.000, 00 dinara i više. To su: Andrea Trinkijeri, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković i Ivica Šurjak. Dakle, 28 članova kluba 100.000.

Ponosni smo na sve njih, ali i na  MOZZART poduhvate,  “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”. Navodimo da smo do sada svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića, a spremni smo da s prvim zracima sunčanog vremena krenemo dalje, u susret vama i sprskoj košarci.  

I to bi bilo sve uz tačku koju po planu rubrke stavlja Nikola Srećković koji je takođe odabrao adresu na koju će njegov dobitak otići s one strane Drine, i to na zasebnom listiću s kompanijskom uplatom od 50 konvertibilnih maraka.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nikola Srećković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Međunarodnog foruma solidarnosti. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 9,40, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 21:30 7903 EVRL Gran Canaria - Khimki ki 2 2,15
Čet 21:00 2046 ENG 1 Man.City - Liverpool ug 3-5 1,80
Čet 21:15 4109 POR 1 Aves - Porto ki 2 1,35
Čet 21:30 4011 ŠPA 1 Villareal - Real Madrid ki 2 1,80
Ukupna kvota9,40

* Kvote ponuđene u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaNikola Srećković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara