Temperamentni navijači Real Espanje (©AFP)
Temperamentni navijači Real Espanje (©AFP)

Honduras: Real Espanja ima zicer na svom stadionu

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.11.22. | 23:10

Apertura, plej-of: Žuto-crni noćas (02.00) u Pedro del Suli dočekuju Viktoriju u revanšu četvrtfinala. Posle prvih 90 minuta bilo je 1:1. Argentinac Roha raspucan ovog meseca

Šampion Hondurasa je ušao u samu završnicu. Igra se plej-of za titiulu. Dva najbolja tima u ligaškom delu Aperture, Olimpija i Motagva su izborili direktan plasman u polufinale, dok se čekaju preostala dva učesnika završnice elitnog prvenstva u ovoj zemlji Srednje Amerike.

Real Espanja noćas (02.00) dočekuje u Pedro del Suli Viktoriju u revanšu četvrtfinala plej-ofa. U prvom meču ovih klubova nije bilo pobednika – 1:1, pa crno-žuti imaju ulogu favorita. Popularni Profesori, kako je nadimak Espanje, bili su prvaci Hondurasa 12 puta, poslednja kruna je osvojena pre pet godina.

Izabrane vesti

Posle 18 kola, žuto-crni su bili četvrti sa devet bodova manje od lidera Olimpije. Najbolji igrači Real Epsanje su stranci, Argentinac Ramiro Ivan Roha i Paragvajac Pedro Baez. Roha je postigao šest golova, od toga četiri u poslednja tri kola.

02.00: (1,40) Real Espanja (4,30) Viktorija (7,50)

Real Espanja mnogo bolje igra na svom stadionu. Sa Olimpijom je najbolji domaćin u prvenstvu, na devet uakmica pred svojim navijačima su pobedili šest puta, dva puta odigrali nerešeno i doživeli jedan poraz. U prvom meču u La Seibi, Real Espanja je povela golom Benavideza, dok su fudbaleri Viktorije izjednačili pogotkom Aleksija Vege iz penala u sedmom minutu sudijske nadoknade.

Viktorija je bez poraza šest utakmica. Real Espanja je u ligaškom delu Aperture osvojila četiri boda protiv današnjeg rivala. Na svom terenu je bilo 1:1, dok je u gostima bilo 4:1. Profesori imaju bolji međusobni skor od narednog protivnika. Na tri od četiri poslednja duela su slavili.

------------

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

------------

HONDURAS, APERTURA – ČETVRTFINALE PLEJ-OF (REVANŠI)

Nedelja

02.00: (1,40) Real Espanja (4,30) Viktorija (7,50) - prvi meč: 1:1

22.00: Olančo Maraton – prvi meč 0:1

***kvote su podložne promenama



tagovi

Honduras 1HondurasReal Espanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara