Komentari na vest

Gvardiola o Halandu: Hteo bih, ali ne smem ništa da pričam… Tako su mi rekli

R

Rusko

pre preko 2 godine

Stvarno ne razumijem ovi sto zamjeraju Sitiju zbog Lige Prvaka. Polako sve će doći. Liga prvaka se zato i voli sto nema 100% favorita. Siti mora uvijek biti rame uz rame Realu i Liverpolu. Bayernu i Barci samo tako se postaje Velikan.
G

Gogii

pre preko 2 godine

Pa i Real dovodi pojacanja, ako Mbape i Ridiger nisu svetske klase onda ko je... A za Real niko ne prica plastika, da je Siti potpisao Mbapea i Ridigera, gorela bi planeta od hejtera...
R

Rusko

pre preko 2 godine

I još dobiješ minuse od hejtera 😂😂😂😂
H

Heitinga

pre preko 2 godine

Real uzeo i Alabu. Vidi, ne volim ni Siti ni Real, ali treba biti realan i reci da Real NIJE plasticni klub, jer je trofejniji od Sitija koji je do dolaska seika i njihovih para bio ekipa iz sredine tabele, nesto sto su danas Sautempton i Kristal Palas. Dok seici nisu poceli da ulazu brdo para, Siti nikad nije bio u Top 3 na tabeli engleske lige, naprotiv, tamo neke 2002. godine je igrao u drugoj ligi.
@

@ Heitinga

pre preko 2 godine

Španske pare koje stoje iza Reala kao državnog kluba nisu "plastične", nego, recimo, vunene, platnene? Koja je razlika, u jedne sipaju Španci, u druge Arapi, u treće druga vrsta Arapa, u četvrte Rusi, sada Amerikanci, u pete Amerikanci, itd. Ali ne, samo je City plastika... :) Dečija posla...
G

GARDIRAN

pre preko 2 godine

Heitinga haha kako lupas. Poredis Siti sa Sautemtonom i Palasom koji zajedno nemaju niti jednu ligu osvojenu i samo 1 fa kup 1976, a Siti sa druge strane pre seika ima DVE lige, CETIRI FA kupa i DVA liga kupa i KUP POBEDNIKA KUPOVA.
D

Djosa

pre preko 2 godine

Samo dovode i nista od LS