Komentari na vest

Furiozni Kragujevčani, Jedinstvo još dobro prošlo

p

poštovaoc sporta

pre oko 2 sata

Najzdravija prica ove lige je ekipa kragujevackog RADNIČKOG!
M

Mi pevamo u Kg

pre oko 3 sata

İzadji mala! Radnicki i nista vise!
G

Grdne rane

pre oko 3 sata

I onda se pitamo sto nemamo uspjeha u Evropi. Primjera rad, Zvezda odigra sa pola gasa utakmicu eto recimo protiv Uba, znaci nesto kao trening, i onda nakon 3-4 dana igra sa Monako ili Barsom. Ti ljudi jednostavno lete po terenu, nije to samo razlika u cijeni i papiru, drugacija je liga i sve ostalo.
G

Gostgost

pre oko 4 sata

Gledam ovaj tim Uba, igraci deluju spremno, deluju dobro, brzo, jako, barem ofanzivni deo tima. Ali isto tako kao da su neorganizovana grupa, svako igra za sebe. Ako dovedu dobrog trenera koji ce od njih da napravi ekipu, bice valjda dovoljno da ostanu u ligi. A onda sledece sezone je sve moguce.
N

Novak Kragujevac

pre oko 4 sata

Feđa Dudić ! Šta je čovek napravio od one učmale ekipe na poslednjem mestu na tabeli sa samo 3 boda u trenutku preuzimanja. Zlatnim slovima ulazi u istoriju kluba.
P

Pazolini

pre oko 3 sata

U grdne li tradicije! 🤣 U Jugi ste vazda bili druga-treća liga; za vas su Napredak iz Kruševca i Rad misaona imenica. Radnički Niš je Real, i to ne s Nišave, već iz Madrida. Ma, i Spartak Subotica i Galenika nakeda, a sada samo Zemun su ozbiljni klubovi.
R

RKG

pre oko 4 sata

Stankovski makedonac kao De Brujne, majstor, a igra totalno nespreman, sa 50%. Posle zimskih priprema bice nezaustavljiv. Generalno Radnicki igra najlepsi fudbal u Srbiji i opet cemo se boriti za Evropu. Nadam se sledecoj na Cika Daci pred 10000 ljudi.
G

Gio scotti

pre oko 4 sata

Sramota na sta smo spali. Gori smo od Gibraltara.
m

mornar popaj kg

pre oko 5 sati

Kada bi svi kao mornari...