Komentari na vest

Danijel Đurić režirao senzaciju na Islandu

k

kondicija

pre oko 2 sata

Je glavni problem apsolutno svake ekipe u Srbiji. Ljudima duša u nosu posle 60 minuta, Islanđani Farani Irci Škoti trče ko ludi i time nadomeste fudbalske nedostatke. Uz to, tu je škola bunkerica i na kontre, samo što za takav stil trrba imati BRZE, a ne trome igrače. Mentalitet sačuvaj Bože, standard u zemlji ne dao Bog nikome, struka i trenerska vrteška, upliv politike u klubove i vuala. Iznenađenja su pravili Dudelange, Dundalk, Shamrock Rovers, Vikingur Gøta, evo sad Vikingur Reykjavík, nešto pre toga Östersunds, Sheriff, Flora, Lincoln Red Imps, samo nijedan srpski klub ne može nikoga da iznenadi.
n

nick kerr

pre oko 2 sata

Сад озбиљно, овако психолози праве тест личности. Овде Срби могу да одаберу два закључка; 1) да сви осим Србије играју фудбал; 2) да је белгијски фудбал доста слаб ових година да губе од исландских клубова. Нормално да ће да буде број 1), јер у Србији шиље ону ствар на домаћи фудбал кад желе да покажу своју критичност.
К

Кјјј

pre oko 2 sata

Али како они на Исланду не играју у истој брзини као Белгијанци
n

nick kerr

pre oko 2 sata

Почели смо да губимо од екипа са Исланда. Пробијамо дно. Угасити фудбал у Србији.
&

&

pre oko 2 sata

Ko je poceo da gubi od ekipa sa Islanda? O cemu ti pricas?

Dag and Red

pre oko 2 sata

Ekipa sa Islanda, pa stvarno treba da je sramora sve drzave ex Yu..
n

nick kerr

pre oko 2 sata

А зашто да не буде срамота белгијски фудбал што губе од Исланђана?
&

&

pre oko 2 sata

Kakve veze ekipe iz ex-Yu imaju sa ovom utakmicom?

Dag and Red

pre oko 1 sat

Belgijance naravno. Pa recimo zbog toga da je sramota da ekipa sa Isladna igra evropu, a da iz Cg ne igra niko, iz Makedonije, u Bih se slavi Konferencija kao da je ne znam sta. Srbija nema konkretnok predstavnika u Evropi, Slovenija nula, Dinamo mozda nesto uradi, ali tanka prica. Eto zbog cega treba da ih je sramota, samo paci pogled koje ekipe igraju i iz kojih drzava