Komentari na vest

Daleko je januar za Ten Haga, ali, šta ako? Onda Akturkoglu

S

SilvioB.

pre oko 1 sat

Ovo je iz FIFA Pravilnika o statusu igrača i transferima iz januara 2008. Pravilnik o statusu i transferu igrača, Poglavlje III: Registracija igrača, član 5.3, navodi da: Kao izuzetak od ovog pravila, igrač se kreće između dva kluba koja pripadaju asocijacijama sa preklapanjem sezona (tj. početak sezone u leto /jesen za razliku od zime/proleća) može imati pravo da igra na zvaničnim utakmicama za treći klub tokom relevantne sezone, pod uslovom da je u potpunosti ispunio svoje ugovorne obaveze prema svojim prethodnim klubovima. Isto tako, moraju se poštovati odredbe koje se odnose na periode registracije (član 6) kao i na minimalnu dužinu ugovora (član 18 stav 2).
N

Nemanja021

pre oko 2 sata

Ne može se baš reći da je momak koji je jedan od najboljih igrača Galatasaraja oduševio na Evropskom prvenstvu tako što je imao jedan start i četiri ulaska u igru oko 80og minuta. Dao je jedan gol kada je istrčao sam na gol Gruzije jer je Mamardašvili došao u turski šesnaesterac da pokušaju iz kornera i tu utakmicu koju je počeo izašao je iz igre pre 60og minuta, ništa uradio nije i to je najgora utakmica Turske na prvenstvu gde su izgubili rutinski 3-0 od Portugala. Startna krila su deca Guler i Jildiz, vanserijski talenti, ali bez obzira na to idalje deca. Dakle, Benfika je dovela vrhunskog igrača, ali ne na osnovu prvenstva Evrope i ne mislim da bi mogao biti baš pojačanje za jedan Mančester.
U

Urke17

pre oko 3 sata

Igrao je vec za Galatu, ne moze za 3 kluba u jednoj sezoni da igra. Ako vec prepisujete vesti, ako su i ovi od kojih ste prepisali vec neinformisani, ne morate i vi da budete prosti. Danasnje novninarstvo, pozavanje sporta, jedna velika 0.
G

Gost8

pre oko 3 sata

Vec je igrao za dva kluba ove sezone,nece moci.