Komentari na vest

Adi Hiter: Zvezda kvalitetnija od Dinama, ima interesantne igrače kao Silasa i Maksimovića

D

Dinamo Zagreb ZG

pre oko 3 sata

Dinamo je opet imao više sreće nego pameti: Monako, Šturm, Slovan, Salzburg, Seltik...Protivnici na nivou Lige Evrope/Lige Konferencije. Pa, ne znam, kao da su sami birali.
S

Sreća prati hrabre

pre oko 1 sat

Ha ha počela opravdanja za Zvezdinih 0 bodova u Ligi prvaka..još si i Šturm ubacio nek se nađe
U

UrkeCar

pre oko 5 sati

Da smo kvalitetniji od Dinama, jesmo, nema tu neke rasprave. Dinamo uzeo bod kod kuce, a mi ipak idemo u goste - to je bitna razlika. Ne moze niko da mi kaze da protiv Monaka kod kuce i u gostima izadje na isto. I mi i Dinamo smo igrali protiv Bajerna, videla se razlika ko je kako prosao. Zvezdin kvalitet i potencijal se ne dovodi u pitanje. To sto Dinamo danas ima bod, ne znaci nikome nista posle 9 komada. Ali ta pravila u Grobara se menjaju od danas do sutra po dubanju vetra Zexa tako da je iluzurno dalje komentarisati. Mi sutra ili igramo nereseno uz onu klasicnu - mogli smo da pobedimo, ili isto tako gubimo. Ne verujem u pobedu, ali naravno da cu navijati za istu. Ovo je jedna od utakmica gde neki bodovu bi mogli da se uzmu. Monako sada igra na oba fronta jako, svesni su potrebe bodova sto i sam njihov trener lepo zapazio, tako da moramo da budemo spremni da nece igrati u kombinovanom sastavu i da nam nece nuditi sansu. Moramo sami da je izborimo.
I

Iluzija

pre oko 5 sati

Taj vaš kvalitet će se dobro vidjeti na kraju Lige prvaka kada ćete ostati na 0 bodova, dok bi Dinamo lako mogao u drugi krug. Godinama ste u Europi iza Dinama po učinku i ne znam tko vas je uvjerio u tu laž da ste "bolji" Provjeri uefa klub koeficijent i sve će ti se razbistriti.
V

Vojkes

pre oko 5 sati

Hahahaha....dinamo bi lako mogao u drugi krug😂😂pa daj bre covece ispricaj jos neki vic da se slatko ismejemo😂😂
G

Grgud

pre oko 4 sata

Iskreno zvezda nije nikakav tim u okviru lige sampiona ali je za dinamo druga galaksija!!
Y

Yesii

pre oko 4 sata

Pa kakav bre dinamo oni su se obrukali i srozali sa onih 9:2 protiv Bajerna da od toga niko nikada nece doziveti vece ponizenje i srmotu!!
l

lolololo

pre oko 4 sata

@Iluzija 9-2 sve govori. Ti ako mislis da ce Slovan Salcburg i ti vasi protivnici da tek tako skinu gace protiv vas samo se nadaj.
D

Delija NBGD

pre oko 4 sata

Iluzija Iskreno, jedina sezona kada je mozda Zvezda gledala u ledja dinamu je bila 2021 kada je dinamo dobio Totenhem 3 0. Da kazes da je dinamo od svih klubova iz ex yu imao odlicnu sezonu tada. Ovo ostalo i pre i posle je Zvezdino doba dominacije u ex yu hteo ili ne priznati.
r

realan navijac

pre oko 4 sata

ahaha zvezda kvalitetnija od dinama...ti se druze na drogama odavno
C

Curva Nord

pre oko 4 sata

Urke car i vi o Dinamo ste igrali protiv Totenhema pa se vidi kako je ko prosao.
Г

Гост Блок 64

pre oko 6 sati

Ја никада не могу из прве да правилно прочитам име овог човека. 😅
N

Nenad1246

pre oko 5 sati

Pa kad ga nisu pravilno napisali. Hita.
D

Dobar vic

pre oko 6 sati

Ha ha ha čovjek je rekao da MISLI da je Zvezda kvalitetnija od Dinama, ali sutra će promijeniti mišljenje kad napune Zvezdu ko punjenu papriku. Inače Monaco je jedva izvukao bod s Dinamom i to mogu zahvaliti sucu
p

posmatrač iz Bačke

pre oko 6 sati

kome da se zahvale?
D

Delija NBGD

pre oko 5 sati

Druze dobili ste 9 slovima DEVET golova od Bajerna i vi i dalje imate snage da mjaucete i lupate gluposti. U pravu je Jovan Ducic, vi stida nemate. To je kod vas non grata rec. Isparila vrlina.

Ivica Gasic

pre oko 6 sati

Dao bih svoj levi bubreg za Zvezdinu pobedu sutra, ali realno gledano - nemamo ni gram šanse ljudi! Dovoljno je samo pogledati kvote ovde na mozzartu pa da i najvećem laiku i najzagriženijem navijaču bude jasno šta nas sutra tamo čeka - poraz. Nadam se samo da ćemo što skuplje prodati kožu i da se nećemo osramotiti! ZVEZDA, SRBIJA!
N

Nenad1246

pre oko 5 sati

Kad bi kvote bile merilo onda bi se svi obogatili.
z

zato ce zvezda

pre oko 6 sati

da primi 5 zboh kvaliteta
E

El-Cabron

pre oko 7 sati

Zato zvezda ima 0 bodova jer je jaca. Logicno
s

sicpe

pre oko 7 sati

Ovi su teska fizikalija od ekipe. Gomila Afrikanaca i Rus kao motor ekipe. Ima i Zvezda dosta africkih igraca ali bi nam to onda trebala biti prednost. Sve u svemu ocekujem bas tesnu utakmicu i sitnica ima da odluci. Dakle greska ili nasih ili njihovih i kontra ima to da resi. 1-0 za Zvezdu ❤️🤍
D

Don Vito Corleone'

pre oko 7 sati

Everton, Viljareal, Monako itd itd vide da je Silas dobar igrač, samo ovi stručnjaci iz fotelja koji pored Marakane nisu ni autobusom prošli, ne vide to.
J

Jos

pre oko 6 sati

Kad napisu strucnjaci Maksimovica hvale srpski novinari jer im je neko platio a decko jedini uz Micu Ivanica i Katajia prima loptu unapred i vidi sledeci pas.
F

Fakti

pre oko 7 sati

Zvezda već 7 godina nikoga nije pobedila iz liga petice
l

lolololo

pre oko 7 sati

Liverpul, Keln, Braga. Ako gledamo od 2017 do danas. Tako da ti prica ne pije vodu
s

spiritus movens

pre oko 7 sati

Kako nije kad je pobedila prvaka Evrope Liverpul 2-0?
E

Ej covjece

pre oko 7 sati

Ti neznas nista osim da mrzis Zvezdu! Bas si se izblamirao!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 7 sati

Vi nikoga niste pobedili iz trenutno tip 5 klubova naše lige.
F

Fakti2

pre oko 6 sati

Evo moram da se ispravim. 6 godina nikoga nije pobedila iz Liga petice. Liverpul beše 2018. Isprike Zvezdo!!!
F

Fakti!

pre oko 6 sati

Najjači mi ovaj što napiše Braga i pobere 30 lajkova 🤣🤣
l

lolololo

pre oko 6 sati

Fakti, tada je francuska liga bila 6. a liga Portugala 5. Zato sam naveo. Ali dzaba se smejes, posle prosutih 2-0 u onoj mocvari u provinciji zagreb i posle devetanja od Bajerna ja bih se pokrio usima na tvom mestu.
F

Fakti3

pre oko 5 sati

portugal je bio 7. liga. Holandija je tada ušla u top 5 🤣🤣 a jesi ga lupio hahaha
N

Nije nego

pre oko 5 sati

@lololo Braga nije iz lige petice, a Keln je maltene u zadnju deceniju ipo više proveo u cvajti nego u bundes ligi. A ove sezone kako je krwnuo grčevito će se boriti za opstanak u cvajti, ovog vikenda popio petardu. Toliko da znaš.
S

Sh

pre oko 7 sati

Mister tada nije bio trener Zvezde, tako da se loše sećaš
d

dva dunstera vode timove

pre oko 7 sati

Sutra i mladi i matorci 1 &4+
D

Delija NBGD

pre oko 7 sati

Kada smo sa njima igrali u LE razvalili su nas tamo. Poluprazan stadion, kisa, Ivanic i Katai koji su tada bili totalno van forme i busna odbrana. I slag na tortu autogol Rodica. Bukvalno utakmica ciji minut reprize ne bih mogao da pogledam. Nadam se da cemo im sutra vratiti. Vreme je za prve bodove u ovom formatu 💪🔴⚪
M

Mislim,

pre oko 6 sati

Da je Milun bio na stoperu tad, bas stvarno teska za gledanje, jedna od nasih najgorih u evropi uz onaj Sasuolo kad su mogli da nam daju 9 realno
m

mileeeeeeee

pre oko 7 sati

Pre 2 godine u Beogradu smo bili egal, Kanga pogadja precku, Bukari masi 1 na 1, strpas ih u njihov 16, i onda 10 minuta pre kraja Srnic iz cista mira, potpuno nepotrebno, pravi idiotski penal i donosi Monaku 1-0. A tamo u gostima je bila druga prica, mi se strpali u 16 a oni nas nabili sa 4 komada a moglo je biti i vise. Jedna od najgorih utakmica Zvezde u Evropi.
S

Spa

pre oko 7 sati

Kad ae setim kako je Mister takozvani pričao pred utakmicu u Monaku da idemo na pobedu itd. a dali nam 3 u prvom poluvremenu. I to slabiji nego sada. Ne znam šta da kažem, sve osim jačeg poraza iznenađenje. Terza nas je unazadio.
a

aman

pre oko 7 sati

Mister tad nije bio trener zvezde prestanite da lazete
a

abc

pre oko 7 sati

Trener nije bio mister Stanković, Terza nas je toliko unazadio da retko ne igramo LŠ.
S

Spa

pre oko 3 sata

Nije izvinjavam se, Milojevic Miloš je bio. A drugi komentar: Ne razumem, je li bitno da se samo učestvuje, uzme Zvezda(Terza) pare i dovede 10 igrača, od kojih su 2-3 dobra i svake sezone ništa ne uradimo, a gostujući na televizijama govori kako smo nikada jači, očekuje prolaze, polu finala itd. Realnost je ta da smo jedna od najgorih ekipa u LŠ, OPET, i da nije samo bitno učestvovati, ne. Pogotovo ne za klub sa takvim renomeom kao naš i navijačima. Uostalom, videćete sutra.