""
""

Zvezda u problemu, Kanga traži 350.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.06.16. | 08:40

Fudbaler Rostova drži cenu

Adam Mičel je čekiran, kao i Stefan Milošević, Tomas Fibel potpisuje danas. Nekoliko igrača još je pod strogom prismotrom, a prvi pik trebalo bi da bude ofanzivni univerzalac Rostova, Guelor Kanga. 

Izabrane vesti

Reprezentativac Gabona trebalo bi ujedno da bude i jedno od najvećih pojačanja srpskog šampiona ovog leta, a na samu pomisao da bi igrač takvih kvaliteta mogao da dođe na stadion „Rajko Mitić“ zvezdaška javnost je ostala oduševljena. Ali sportski direktor najtrofejnijeg srpskog kluba Blažo Raosavljević spušta loptu i poručuje da skauting tim na oku drži više fudbalera koji su Kanginog profila.
"Postoji priča, ali je još u početnoj fazi. Imamo na vidiku njega, ali i još desetoricu takvog profila. On je najzvučnije ime, ali neću ništa da govorim više o njemu dok ne budem siguran", poručio je Raosavljević Sportskom žurnalu.

Međutim, Informer je došao do saznanja da Kanga ipak neće biti „lak ulov“ za crveno-bele pošto traži ozbiljnu platu i to od 350.000 evra na godišnjem nivou. To praktično znači da bi postao najplaćeniji igrač u sastavu. Podsećanja radi, Edson Silva je trenutno igrač s najvišim primanjima od 240.000 evra po sezoni.
"Što se Kange tiče, situacija je malo složenija, jer na za njega treba više novca. On je lepo zarađivao u Rusiji, ima ponude i iz nekih drugih klubova, mada je naša prednost to što imamo trenera s kojim je radio i kojeg poštuje", poručio je Raosavljević za Informer.

Generalni plan ljudi iz sportskog sektora u Ljutice Bogdana jeste da se većina pojačanja dovede već do 15. juna, što bi ostavilo dovoljno prostora za pripremu ekipe za evropske izazove koji slede. 

(FOTO: Printscreen Via Youtube)


tagovi

SuperligaSrbijaprelazni rok leto 2016Gelor KangaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara