""
""

Zvezda se igrala u Starčevu! Katai pucao rafalom, pogodio i Andrija Luković, Parker igrao desnog beka!

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.06.16. | 19:35

Crveno-beli ubedljivi protiv vojvođanskog niželigaša Borca – 7:0

„Banka“ u Beškoj, nešto manje u Starčevu! Fudbaleri srpskog šampiona imali su još jedno lagano raspucavanje, ovog puta protiv vojvođanskog niželigaša Borca iz Starčeva. Kao što se i očekivalo Crvena zvezda jwe bez većih problema slavila sa7:0 i napravila lepu uvertiru za bazični deo priprema u Sloveniji, gde je očekuju mnogo teži izazovi.

Stručni štab kluba sa Marakane šansu je pružio gotovo svim igračima. Zanimljivo je da je Džošua Parker u drugom poluvremenu igrao na poziciji desnog beka, dok je najraspoloženiji za igru ponovo bio Aleksandar Katai. Zvezdin kreativac postigao je het-trik.

Izabrane vesti

Da će crveno-beli upisati još jednu ubedljivu pobedu bilo je jasno da posle samo tri minuta. Tada je mrežu nejakog Borca pogodio novajlija u redovima crveno-belih Andrija Luković. Zatim je na scenu stupio tandem Sikimić-Katai. Visoki napadač se pokazao kao dobar asistent, dok je za golove bio zadužen Katai. On je za 13 minuta postigao het trik i stavio tačku na prvo poluvreme.

Zvezda je u nastavku igrala sa drugačijom postavom. Peti gol na meču bio je delo povratnika sa pozajmice iz OFK Beograda Vladimira Jovovića.

Proradio je i Ugo Vijeira koji je mrežu Borca zatresao u 75.minutu. Potom je proradio i Srđan Plavšić

Crvena zvezda je meč u Starčevu počela u sledećem sastavu: Kahriman, Cvetković, Rendulić, Fibel, Ibanjez, Donald, Le Talek, An. Luković, Katai, Srnić, Sikimić.

U drugom poluvremenu su igrali: Manojlović, Parker, Rendulić, Adam, Milošević, Ristić, Babunski, Plavšić, Jovović, Orlandić, Hugo.

Crveno-beli sutra putuju na bazični deo priprema u slovenačke terme Čatež. Tamo će imati respektabilne provere pred početak evropskih kvalifikacija, pošto će rivali srpskom šampionu biti ukrajinski ligaši Zorja i Volin.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaEvropaDžošua ParkerFK Crvena zvezdaAndrija LukovićAleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara