"Džon Ruiz u naletu"
"Džon Ruiz u naletu"

Zvezda dala šest komada Dinamu: Pešić dva, Luka Adžić dva, igrao i Kanga

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.07.17. | 20:51

Pobeda crveno-belih nad novim srpskoligašem

Džon Ruiz u naletuDrugopozivci Crvene zvezde, potpomognuti nekolicinom fudbalera koji su igrali i sinoć protiv Florijane, lako su izašli na kraj sa Dinamo iz Pančeva i novog člana Srpske lige, grupa „Vojvodina“, ispratili iz Beograda sa šest lopti u mreži - 6:1.

U kontrolnom susretu trener Vladan Milojević probao je 16 fudbalera, utisak je da bi najviše trebalo da ga obraduje partija Aleksandra Pešića. Novi napadač crveno-belih dao je dva gola (u 16. iz jedanaesterca pošto je oboren Džon Ruiz i u 28. minutu), nagovestivši da bi u bliskoj budućnosti mogao da čini tandem sa već potvrđenim članom prvog tima, Ričmondom Boaćijem.

Izabrane vesti

Golman StankovićOsim doskorašnjeg špica Tuluza, dvostruki strelac bio je i omladinac Luka Adžić (10, 59), a u listu strelaca upisali su se još Stefan Milošević u 54. i Milan Pavkov u 89. minutu.

Na ovoj utakmici, osim Mičela Donalda, koji čeka transfer u turski Genčlerbirligi, dres Crvene zvezde nosio je i Gelor Kanga, koji nije bio u konkurenciji za revanš na Malti.

Crvena zvezda je igrala u sledećem sastavu: Stanković, Jovović, Luković, Gobeljić, Milošević, Milijaš, Kanga, Donald, Adžić, Ruiz, Pešić. Igrali su još: Luka Ilić, Viveiros, Ivan Ilić, Vučićević, Pavkov.

(FOTO: FK Crvena zvezda)


tagovi

Aleksandar PešićFK Crvena zvezdaDinamo PančevoLuka AdžićPrijateljske utakmiceSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara