"Neće igrati ni povređeni Kojić"
"Neće igrati ni povređeni Kojić"

Zicer za Borac: Partizan u Čačak vodi trojicu kadeta!

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.05.15. | 12:42

Ekipa Bogića Bogićevića imaće veliku šansu da trijumfom nad šampionom obezbedi opstanak

Neće igrati ni povređeni KojićPartizan tačku na relativno uspešnu sezonu stavlja u Čačku. Bez takmičarskog motiva novi šampion Srbije odlazi na noge Borcu kojem gori pod nogama. Jasno je da će domaćin biti silno motivisan, ali tim Zorana Milinkovića takođe ima razloge zbog kojih bi morala da zadži šampionski nivo.

Pre svega zbog poraza u finalu Kupa protiv Čukaričkog. Poslednji meč u sezoni biće prilika da Saša Ilić i drugovi poprave utisak.
"Ekipa se posle poraza u finalu Kupa nalazi u neprijatnom momentu. Trenutak nije baš najbolji, nikako nismo želeli da dođe do ovoga. Juče je u svlačionici bio muk. Gledaćemo da toga više ne bude i da izvučemo pouke iz poraza. Nikako nije lako motivisati ekipu posle toga. Partizanova majica je teška", rekao je Milinković novinarima na stadionu Partizana.

Izabrane vesti

On neće moći da računa na veliki broj igrača, pošto su Andrija Živković i Ivan Šaponjić otputovali na Novi Zeland na Svetsko prvenstvo do 20 godina, Vladimir Volkov i Nemanja Kojić su povređeni, dok je mladi reprezentativac Srbije Darko Brašanac otišao na odmor pred pripreme za Evropsko prvenstvo u Češkoj.

Milinković je najavio da će protiv Borca "odmoriti starije igrače" i pružiti šansu nekom od trojice igrača iz omladinske škole, a u konkurenciji će biti napadač Miloš Kukolj (1998),  vezista Jovan Nišić (1998) i štoper Strahinja Bošnjak (1999)
"Ako dođemo u priliku da promovišemo neke nove klince, to ćemo i uraditi. Promovisaćemo nekog od trojice najtalentovanijih, neko će dobiti priliku. Oni su rođeni 1998. i 1999. godine, odradili su prvi trening sa nama"
, kazao je Milinković.

Kada je reč o narednom protivniku crno-belih, trener je rekao da je Borac "jako dobra ekipa".
"Borac poseduje superligaški kvalitet, tokom sezona je imao uspona i padova i sada je u nezavidnoj situaciji, jer želi da izbegne baraž. Pažljivo smo skenirali protivnika i videli da najveću pretnju predstavljaju Rade Krunić, Ognjen Ožegović i Milan Jevtović", rekao je Milinković.

(Foto MN PRESS)


tagovi

Zoran MilinkovićSuperligaSrbijaFK PartizanEvropaBorac ČačakBogić Bogićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara