"Darko Milanič na meču protiv Roterama"
"Darko Milanič na meču protiv Roterama"

Zašto Ćelino?

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.10.14. | 22:57

Tim sa Eland Rouda ni u četvrtom meču pod palicom Darka Milaniča nije ostvario trijumf, a večeras im je glave došao Roteram zahvaljujući spektakularnom golu Klarka-Herisa

Darko Milanič na meču protiv Roterama

Sada se verovatno ne samo ceo Lids i Jorkšir, već i cela Engleska pitaju: Zašto je Masimo Ćelino menjao trenera kada je ekipa pobeđivala i umesto Nila Redfirna doveo Darka Milaniča?

Izabrane vesti

Od dolaska slovenačkog stručnjaka, Lids ne zna za pobedu! Večeras je nanizao i četvrti meč u kojem nije osetio slast trijumfa. Poraženi su na gostovanju Roteramu iako su vodili na poluvremenu. Na kraju je došlo “iz dvojke u keca!” - 2:1 (0:1)!

Lids je na gostovanju Roteramu poveo u 30. minutu posle lepe završnice iskusnog italijanskog napadača Mirka Antenućija. Ali u drugom delu poluvremenu je usledio poptop Belih sa Eland Rouda. Prvo je Aleks Revel poravnao rezultat pošto je u mrežu ubacio opadak posle šuta Freklingtona i odbrane Silvestrija. A, onda je u 65. minutu usledio najlepši detalja meča kada rezervista Klark-Heris spektakularnim udarcem sa 25 metara udaljenosti skoro pocepao mrežu Lidsovog gola.

Džonson Klark-Heris slavi pobedonosni gol

Novi neuspeh za Milaniča u Lidsu i sve izvesnije deluje da bi ga kontroverzni gazda Masimo Ćelino mogao otpustiti posle samo nekoliko utakmica na kormilu Lidsa. Podsetimo da je Ćelino po dovođenju Milaniča rekao da ne zna zašto je to uradio, a sada mu te reči verovatno ne izlazi iz glave…

ČEMPIONŠIP - 12. kolo

Petak:
Rotheram  - Lids 2:1 (0:1)
/Revel 58, Klark-Heris 65 - Antenući 30/

Subota:
13.15: Kardif - Notingem Forest
16.00: Bornmut - Čarlton
16.00: Birmingem  - Bolton
16.00: Brajton - Midlzbro
16.00: Fulam - Norič
16.00: Hadersfild  - Blekpul
16.00: Ipsvič - Blekburn
16.00: Milvol - Vulverhempton
16.00: Reding - Derbi
16.00: Šefild V. - Votford
16.00: Vigan - Brentford

(FOTO: Action images)


tagovi

ČempionšipDarko MilaničEngleskaEvropaMasimo Ćelino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara