""
""

Za Olardajsa je Venger arogantni gubitnik: Voleo sam da ga pobedim više od svega!

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.10.15. | 22:12

"On je pokušavao da utiče na sudije preko medija. Stvarao je percepciju da smo mi nasilnici koji stalno prave faulove, dok je njegov tim želeo samo da igra fudbal. Izgledalo je da želi da uvede pravilo u kojem bi trebalo da im bude dozvoljeno da rade šta žele sa loptom", rekao je iskusni strateg

Novi trener Sanderlenda Sem Olardajs nazvao je menadžera Arsenala Arsena Vengera arogantnim i lošim gubitnikom, koji preko medija pokušava da utiče na sudije i tako sakrije sopstvene slabosti.

Izabrane vesti

Veliki Sem poput Žozea Murinja ima dosta negativnih stvari da kaže na račun framsislpg stratega.
"Uživao sam da pobedim Arsenal više od svega kada sam bio trener Boltona. Bili smo zaista dobri protiv njih i Arsen Venger nas je mrzeo. Jednom je odbio da se rukuje sa mnom na Hajberiju, pošto je bilo nerešeno. Video sam da je skinuo kravatu i bacio je na pod od besa. On sve prima vrlo lično i u vazduhu oko njega diše arogancija. On je neko ko vas nikada neće pozvati u kancelariju na piće", napisao je Olardajs u svojoj autobiografiji.

Prema njegovim rečima Venger ne bira načine da utiče na ishod utakmice.
"On je pokušavao da utiče na sudije preko medija. Stvarao je percepciju da smo mi nasilnici koji stalno prave faulove, dok je njegov tim želeo samo da igra fudbal. Izgledalo je da želi da uvede pravilo u kojem bi trebalo da im bude dozvoljeno da rade šta žele sa loptom, a da nama ne bude dozvoljeno da ih napadnemo. To je bila veština skrivanja sopstvenih slabosti. Kada bismo uspeli da ih zaustavimo, on bi onda to predstavio kao njihov slab dan", rekao je Olardajs.

Iskusni strateg takođe "ne miriše" ni sadašnjeg trenera Real Madrida Rafu Beniteza.
"Benitez je još jedan takav. Kada smo pobedili Liverpul, on se žalio da ne igramo njihovu vrsu fudbala. Šta je to onda? Pobednički fudbal? Nije me voleo, mislio je da je superiorniji. Kada je gubio nije razgovarao samnom, ali bi se to promenilo kad bi pobedio. Naravno, ne može da se ospori da je osvojio Ligu šampiona, to je nešto što ja nikada nisam uradio. Ipak, Stiven Džerard je bio ključan u povratku Liverpula, mi menadžeri znamo istinu. Možete da dobijete sve zasluge za svoju briljantnu taktiku, ali često je u pitanju čista sreća", napisao je Olardajs.

(FOTO: Action images)


tagovi

Sem OlardajsSanderlendEngleskaArsenalArsen Venger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara