""
""

Vujošević: Odlično drugo poluvreme

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.03.13. | 08:59

"Nije ni najmanje lak zadatak stvaranje novog tima, posebno u ovakvim finansijskim okolnostima. Hvala publici koja je došla, mnogo nam znači njihovo prisustvo", poručio nakon trijumfa protiv Mege Duško Vujošević

 

Izabrane vesti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević posle pobede protiv Mega Vizure (95:64) na startu Superlige Srbije rekao je da se plašio za ishod meča zbog problema sa povredama tokom prethodne nedelje, kao i zbog odlaska Amerikanca Gordona i posebno je pohvalio igru u drugom poluvremenu.

"Mega ima dobru ekipu koja je u domaćoj ligi dominirala i do poslednjeg kola bila na čelu tabele. Doveli su još trojicu igrača na taj tim sa Marjanovićem, još kad se vrati Veličković, biće dodatno jači. U prvom poluvremenu su stali u zonu i dugim napadima smanjili našu agresivnost, ali u nastavku smo bili odlični i veoma sam zadovoljan kako smo odigrali", rekao je Vujošević na konferenciji za medije posle meča.

On se zahvalio navijačima i pozvao ih da u narednim mečevima još u većem broju podrže mladu ekipu.

"Po nekim statistikama u Americi ekipa koja napravi smenu generacija obično ispada iz kruga za plej-of i potrebno joj je sedam godina da se vrati. Nije ni najmanje lak zadatak stvaranje novog tima, posebno u ovakvim finansijskim okolnostima. Hvala publici koja je došla, mnogo nam znači njihovo prisustvo", poručio je Vujošević.

Partizan u drugom kolu Superlige naredne srede gostuje Crvenoj zvezdi.

(foto: MN Press)


tagovi

FK PartizanSrbijatrener dule vujosevic

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara