""
""

Vranješ potpisao za Lehiju: U Vojvodini zadovoljni, ali neće da otkriju visinu transfera

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.02.14. | 19:48

Doskorašnji vezista Lala potpisao troipogodišnji ugovor sa poljskim prvoligašem iz Gdanjska gde ga čeka Nikola Leković

Odlični bosanski vezista Stojan Vranješ je poslednji u nizu najboljih igrača Vojvodine iz jesenjeg sastava koji je napustio klub sa Karađorđa. Kao što je i najavljeno, Vranješ je danas potpisao ugovor sa poljskim prvoligašem Lehijom iz Gdanjska.

Izabrane vesti

Vranješ se Poljacima obavezao na troipogodišnju saradnju i priključio se doskorašenjm klupskom drugu Nikoli Lekoviću koji je takođe iz Vojvodine prešao u Lehiju. Iako su ostali bez jednog od najboljih igrača, u Vojvodini ističu da su zadovoljni transferom.
“Vranješ je u ponedeljak popodne prošao lekarske preglede u Gdanjsku, zadovoljio uslove koje je tražio njegov novi klub i u kasnim večernjim časovima potpisao ugovor koji je naša Uprava, koja je prethodno dala saglasnost, jutros verifikovala. Naš dojučerašnji igrač je svakako zadovoljan ponuđenim uslovima, jednako kao i Vojvodina po pitanju obeštećenja, koje će, međutim, ostati u domenu poslovne tajne. Sve je, naravno, odrađeno uz zeleno svetlo Branka Babića, šefa stručnog štaba, a očekujemo da svi naši simpatizeri imaju razumevanja i da shvate finansijsku situaciju u klubu”, rekao je za Novosti sportski direktor Lala, Zoran Pavlović.

Trener Branko Babić kaže da će Vranješ nedostajati ekipi, ali i da ima spremnu zamenu za prodatu “desetku.”
Šta reći na pitanje koliko će nam Vranješ nedostajati u igri. Za ovo kratko vreme nisam ni imao priliku da vidim i izmerim koliko je to, ali je jasno da se u tim vraća Marko Poletanović, naš srednjak koji je odradio “karton pauzu” od jesenas. Takođe, imamo mi mladih igrača u sredini terena i vraćamo se na početak i istu priču zasnovanu na klupskoj politici da talenti dobijaju više šansi. Tako će ovo biti prilika za njih da se istaknu”, poručio je Babić

Vranješ je tako nastavio egzodus sa Karađorđa, pošto su pre njega klub napustili Trajković, Vulićević, Škuletić, Vuković, Leković, Kaluđerović, Delač...

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaStojan VranješSrbijaPoljskaLehija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara