"Tomić i Glođović"
"Tomić i Glođović"

Višestruke kazne za Partizan: Tomić da plati 350.000, dobio i dva meseca uslovne suspenzije! Humska zaključana i za Voždovac

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.03.16. | 18:46

Disciplinska komisija FSS sankcionisala i trenera Čukaričkog

Tomić i GlođovićZa neprimereno ponašanje tokom i po završetku 150. večitog derbija, Ivan Tomić je platio skup ceh. Trener Partizana moraće, na osnovu odluke Disciplinske komisije FSS, da plati 350.000 dinara, a uz to je sankcionisan dva meseca zabrane vršenja funkcije, s tim da je kazna uslovna na godinu dana.

To znači da će se ona aktivirati ukoliko mladi strateg u narednih 12 meseci ponovi isti ili prekršaj sličan onom za vreme utakmice sa Crvenom zvezdom.

Izabrane vesti

Podsetimo, Tomić je žustro protestvovao posle odluke sudije Vlada Glođovića da u 12. minutu susreta 24. kola ne dosudi jedanaesterac u koristi crno-belih, posle kontakta Marka Petkovića i Nemanje Mihajlovića, da bi po okončanju derbija verbalno vređao arbitre i razbio vrata na njihovoj svlačionici.

Prazna HumskaOsim Tomića, kažnjen je i Partizan. Crno-beli će dva meča kao domaćini morati da odigraju pred praznim tribinama (jedan već odradili protiv Radničkog iz Niša u Kupu Srbije, ostao je još jedan protiv Voždovca 12. marta) i da plate okruglo 1.000.000 dinara zbog neodgovornog ponašanja navijača na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Disciplinci FSS su, zbog loše ogranizacije duela sa Crvenom zvezdom odrezali kaznu od 800.000 dinara, a usled prekomerne upotrebe pirotehničkih sredstava u režiji Grobara, na susretu sa OFK Beogradom, još 300.000 dinara, što čini jedinstvenu kaznu umanjenu za 100. 000 dinara.

Novčano je kažnjen i trener Čukaričkog, Zoran Popović (50.000 dinara), zbog incidenta na meču sa Radnikom u Surdulici.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanIvan TomićDisciplinska komisija FSS150. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara