""
""

Vieira: Golove posvećujem pokojnoj devojci

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.09.15. | 21:31

"Bitno je da smo u meč ušli svesni da možemo da pobedimo. Sada ću početi da učim srpski i krećem u školu. Izvinjavam se što sam slavio ispred navijača Partizana i nisam znao da su oni tamo“, kazao je Portugalac

Apsolutni junak pobede fudbalera Crvene zvezde u 149. Večitom derbiju Ugo Vieira rekao je da dva fanstatična gola posvećuje devojci koja je preminula i izvinio se što je slavio ispred dela tribina gde su bili navijači Partizana.
“Srećan sam zbog golova ali najvažnija je pobeda i da smo prvi na tabeli. Golove posvećujem mojoj pokojnoj devojci koja fizički nije sa mnom, ali jeste u glavi i srci. Prelepo mi je bilo kada sam dobio ovacije na izlasku. Bitno je da smo u meč ušli svesni da možemo da pobedimo. Sada ću početi da učim srpski i krećem u školu. Izvinjavam se što sam slavio ispred navijača Partizana i nisam znao da su oni tamo“, rekao je Vieira posle utakmice.

Izabrane vesti

Strelac drugog gola na utakmici za crveno-bele Aleksandar Katai rekao je da je znao da će dati gol Partizanu i dodao da je njegov tim pokazao da je mnogo kvalitetniji od večitog rivala.
“Prezadovoljan pobedom, posebno zbog atmosfere i gola. Očekovao sam da ću dati gol Partizanu. Ovo je igra kakvu Zvezda stalno mora da pruža i kakva se od nje očekuje. Partizan je dobar tim, sigurno ima kvalitet, ali će nam pomoći to što igraju Evropu. Poštujem ih, ali smo pokazali da smo mnogo bolji“, zaključio je Katai.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Ugo VieiraSuperligaSrbijaFK Crvena zvezdaAleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara