""
""

Vermezović: Kriza iza nas; Nikolić: A crveni? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.04.13. | 21:36

Nadam se da su gledaoci otišli zadovoljni sa stadiona“, rekao trener Partizana dok se šef struke Rada zapitao da li je Predrag Luka trebalo da bude isključen

 

Parni valjak ponovo na dobrom putu! Sigurnom igrom i pobedom nad Radom (2:0), Partizan je najavio da u finiš sezone ulazi u mnogo boljem raspoloženju nego što je to bio slučaj posle ciklusa u kome je osvojio samo pet bodova u četiri kola. Tri poena iz duela sa Građevinarima obradovala su i Vladimira Vermezovića, iako se njegova ekipa na trenutke mučila sa poletnom i hrabrom četom sa Banjice.
U najavi smo rekli da se može očekivati lep fudbal, mislim da je bio takav, a nadam se da su gledaoci otišli zadovoljni sa stadiona. Što se nas tiče, zadovoljniji sam prvim poluvremenom, jer smo u drugo malo stali, verovatno podsvesno zadovoljni rezultatom. Mada, vođstvo od 2:0 je uvek opasno. Najvažnije je da smo pobedili i izašli iz, uslovno rečeno, krize u kojoj smo bili. Već razmišljamo o Novom Pazaru, teškom gostovanju ekipi koja je u nezavidnoj situaciji“, rekao je na konfreneicji za medije trener Partizana, a na novinarsko pitanje – planira li sutra u Borči da gleda okršaj BSK i Crvene zvezde – uzvratio „ne nameravam“.

Izabrane vesti

Trener Rada Marko Nikolić zamerio je svojim igračima na propustima koji su doveli do toga da domaćin stekne vođstvo već u 8. minutu, a u 40. potvrdi trijumf.
Čestitam Partizanu na pobedi koju smo mu poklonili, katastrofalnim greškama naše odbrane, pogotovu golmana. Ne znam da li je neiskustvo učinilo svoje ili su igrači bili impresionirani ambijentom, pa su tako grešili i poklonili dva gola crno-belima. U drugom poluvremenu smo bili bolji, rastrčali se i razigrali, imali par ozbiljnih šansi, jednu stativu i jednu - nazovimo je - poluspornu situaciju u kojoj je možda mogao da bude dosuđen crveni karton. Vi koji ste gledali meč sa strane ćete bolje znati da li je i šta bilo“, aludurao je Nikolić na trenutak kad je Luka oborio Perovića, a dobio samo žuti karton, iako je bio poslednji igrač odbrane, dok je za svoje defanzivce strateg Građevinara rekao da se „večeras nisu proslavili“.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Filipe de Andrade TeseirafudbalFK PartizanRadSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara