"Popović"
"Popović"

Veliki preokret u Humskoj: Zoran Popović favorit za predsednika Partizana!

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.12.14. | 16:21

Da je tako moglo se zaključiti po završetku prvog zbora, pošto su taj sastanak, dok je trajao, napustili predsednički kandidat Mile Jovičić, njegovi saradnici iz Upravnog odbora, predvođeni Brankom Ružićem, koji su bili uočljivo neraspoloženi, s obzirom da njihovi spiskovi predloženih kandidata za izbornu skupštinu nisu usvojeni

Popović

Veleobrt! Umesto Mileta Jovičića, koje do danas slovio kao najozbiljniji kandidat za predsednika Partizana, ulogu vodećeg u trci za fotelju prvog čoveka kluba iznenada je preuzeo Zoran Popović, čovek koji je do pre samo sedam dana na tajnom glasanju Upravnog odbora izgubio s rezultatom 3:10.

Izabrane vesti

Njegova kandidatura nije prošla među članovima vlade crno-belih, ali će on po svoj prilici dobiti podršku na predstojećoj skupštini koja je zakazana za četvrtak, s obzirom da je, kako se može čuti, njegova struja obezbedila većinu glasova i biće dovoljno samo da ga neko od 65 delegata predloži, a kasnije, veruje se, i izabere za naslednika Dragana Đurića.

Do preokreta je došlo na zboru društveno-sportskih radnika, održanom u poslepodnevnim satima u Humskoj, kada su umesto planiranih spiskova kandidata u prvi plan iskočili potpuno novi ljudi, za koje se veruje da će podržati Zorana Popovića. Da je tako moglo se zaključiti po završetku prvog zbora, pošto su taj sastanak, dok je trajao, napustili predsednički kandidat Mile Jovičić, njegovi saradnici iz Upravnog odbora, predvođeni Brankom Ružićem, koji su bili uočljivo neraspoloženi, s obzirom da njihovi spiskovi predloženih kandidata za izbornu skupštinu nisu usvojeni.

(Piše: Aleksandar Joksić, foto: MN Press)


tagovi

Mile JovičićFK PartizanSrbijaSuperligaZoran Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara