""
""

Velika nula u Jagodini: Ćurani nastavljaju slobodan pad, Borac ima zbog čega da žali

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.08.15. | 22:08

Knežević propustio najozbiljniju priliku na utakmici...

Prva utakmica osmog kola Superlige nije donela mnogo uzbuđenja, već pregršt dosade - fudbaleri Jagodine i čačanskog Borca uzeli su po bod, pošto su na Gradskom stadionu odigrali „mršavih“ 0:0.

Izabrane vesti

Ali, posle svega što je viđeno u 90 minuta prilično neinteresantnog fudbala, čačanske Zebre imaće zbog čega da žale. Tim Nenada Lalatovića propustio je tri solidne prilike, a najozbiljnu propustio je Filip Knežević oko 63. minuta. 
"Kada uzmem u obzir da nam nisu igrala tri igrača iz prve postave, nemam šta mnogo da zamerim svojim igračima. Možda mogu da žalim za šansom koju je Knežević sa pet metara. Ostaje žal zbog propuštene šanse koju smo imali, ali isto tako imali smo dosta kadrovskih problema", rekao je Lalatović.

Jagodina i dalje čeka prvu pobedu u sezoni, a interesantno je da su Ćurani i po treći uzastopni put remizirali. Mada, da je domaćin u finišu uspeo da zatrese mrežu posle stopostotne šanse, druge bi se pesme pevale u Jagodini...
"Ne mogu biti zadovoljan bodom. Igrali smo protiv rivala koji je imao više kvaliteta, Imali smo jednu šansu koju nismo iskoristili. Žalim što igrači nisu ponovili utakmicu na banjici, više ne znam šta su želje, a šta mogućnosti.  Mogli smo da budemo kažnjeni, imali smo nekoliko neshvatljivih kazni", objasnio je trener domaćina Milojko Gošić.

SUPERLIGA – 8. KOLO:

Petak:

Jagodina – Borac 0:0

Subota:

17.00 Radnik Surdulica – Voždovac
19.00 Partizan – OFK Beograd
19.00 Novi Pazar – Rad
20.00 Javor Ivanjica – Radnički Niš

Nedelja:

17.00 Spartak Subotica – Vojvodina
19.00 Metalac GM – Čukarički
19.00 Mladost Lučani – Crvena zvezda

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaNenad LalatovićMilojko GošićJagodinaFilip KneževićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara