""
""

Uprava Partizana: Nikolić nije ispunio ono što je obećao, odluka o smeni je većinska

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.03.15. | 13:15

Član UO Milomir Gligorijević otkrio razloge smene trenera i istakao da je rastanak prošao prijateljski

Dok su mu javno pružali podršku i demantovali informacije o smeni, čelnici Partizana su uveliko radili na dovođenju zamene za Marka Nikolića. Mladi stručnjak je otpisan još posle meča sa Čukaričkim, a danas je otkaz dobio i formalnu potvrdu. Smenjen je iz drugog pokušaja, s obzirom da je i krajem prošle godine bio na udaru dela klupske uprave koja je ovog puta ipak uspela da istera svoje i uruči mu otkaz.

Izabrane vesti

Posle smene trenera, medijima se u ime dela uprave koji je zagovarao smenu Nikolića, obratio Milomir Gligorijević, član Upravnog odbora Partizana.
“Diskusija na Upravnom odboru je trajala dva i po sata. Svako je izneo svoje mišljenje, a na kraju smo morali da donesemo nepopularnu, neprijatnu i tešku odluku i da izglasamo nepoverenje Marku Nikoliću. To je učinjeno ubedljivom većinom glasova. Uz napomenu da na Upravnom odboru nije bio prisutan samo potpredsednik za sportska pitanja Ljubiša Tumbaković. Ali, on nam je pre sastanka izneo svoje mišlenje”, rekao je Gligorijević okupljenim novinarima.

Šta su glavni argmenti za smenu Nikolića?
“Izostanak rezultata i gubitak četiri od šest bodova jesenje zalihe. Kao i nemogućnost da se u prvih šest kola ispuni plan koji nam je Marko Nikolić predočio po završetku priprema, a pred početka prolećne sezone”, odgovorio je Gligorijević.  

Član UO crno-belih je otkrio i da je rastanak sa Nikolićem prošao u prijateljskom tonu.
“Rastanak je bio prijateljski, sportski, pokazali smo međusobno razumevanje. On je nama poželeo sreću, a i mi njemu takođe", rekao je Gligorijević koji je tom prilikom istakao da novi trener nije izabran i da se barata imenima Milinkovića i Drulovića, da bi ga samo nekoliko minuta kasnije demantovao Miloš Vazura izjavom da je Milinković izabran. 

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMilomir GligorijevićMarko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara