"Salvatore Sirigu"
"Salvatore Sirigu"

Torinov gol izmiče Vanji? Žestoka konkurencija stiže iz PSŽ-a

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.06.17. | 11:04

Iskusni Salvatore Sirigu trebalo bi da sledeće nedelje potpiše ugovor sa klubom Siniše Mihajlovića

Salvatore SiriguDžo Hart ide, Vanja Milinković Savić ostaje, jer u Torino polažu velike nade u mladog srpskog golmana. Samo nisu sigurni da je njegovo vreme već stiglo, te je od početka plan bio da se Milinković Saviću dovede i konkurencija u vidu nekog iskusnijeg golmana, pa nek onda brani onaj koji se bolje pokaže. Problem je samo što je Torino izabrao možda i bolje nego što se bilo ko nadao. Navodno, na Olimpijski stadion stiže Salvatore Sirigu.

Bivši golman Palerma je, doduše, izgubio mesto prvog čuvara mreže Pari Sen Žermena kada su Sveci doveli Kevina Trapa, ali je tokom proleća briljirao na pozajmici u Osasuni, a kako je tim iz Pamplone bio ubedljivo najgori tim u Primeri imao je vala i prilika da se dokaže.

Izabrane vesti

Ipak, PSŽ nije impresioniran, pa je saradnja sa 30-godišnjim golnmanom sporazumno raskinuta što znači da će Sirigu kao slobodan igrač potražiti novi klub. Gotovo svi italijanski mediji navode da mu je sada jedina ideja povratak u Seriju A i da se baš Torino nametnuo kao prvi izbor.

Sirigu želi da brani. A ako se odlučio baš za Granatu verovatno mu je predsednik Torina Urbano Kairo nešto i obećao.

Iz ličnog ugla, loše vesti za Vanju Milinkovića Savić. Bar kratkoročno. Dugoročno, imaće od koga da kupi cake. Veliko je ime Sirigu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaFrancuskaItalijaLiga 1Pari Sen ŽermenSalvatore SiriguSerija ATorinoVanja Milinković Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara