"TATA I MILJENIK"
"TATA I MILJENIK"

Tata Martino: Koga briga za statistiku, glasao sam za Mesija!

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.12.14. | 14:14

Argentinski stručnjak je za vreme provedeno u Barsi osvojio samo Superkup Španije, što je naravno daleko od onoga što zahteva katalonski gigant

TATA I MILJENIKBivši trener Barselone, Herardo Tata Martino, izjavio je kako žali za periodom koji je proveo u Barseloni, te da bi u slučaju druge šanse, sve radio drugačije. Na klupi Katalonaca, Martino je proveo celu sezonu, a osvojio samo Superkup Španije. U trci za titulu, u direktnom duelu je nadigran od strane Atletika iz Madrida, kao i u četvrtfinalu Lige šampiona, gde mu je glave došao isti protivnik.

Pedesetdvogodišnji stručnjak je brzo našao drugi angažman, pa je sada selektor Argentine, ali uprkos tome, Martina i dalje prate neuspesi sa Nou Kampa:
„Ma sve sam uradio pogrešno. Od prvog dana. Ne želim da pominjem konkretne situacije, ali je moja krivica ogromna. Naučio sam vremenom da neke greške ne ponavljam, ali neke stvari nije bilo moguće ispraviti.”

Izabrane vesti

Kada je u pitanju glasanje za Zlatnu loptu, Martino priznaje da ga statistika i uspesi nisu mnogo zanimali, te da je poslušao svoje srce:
„Postoje treneri koji nisu objektivni po tom pitanju, a ja sam jedan od tih trenera. Ako je Mesi u izboru, želim da on pobedi i uopšte me ne zanima šta je ko osvojio ili koliko je golova postigao. Naravno da sam glasao za Lea, za mene je on uvek najbolji. Možda bi trebalo da promene sistem glasanja, jer većina trenera uvek glasa za svoje ljubimce.”

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaJužna AmerikaLionel MesiTata Martino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara