""
""

Tandem Sedorf – Maldini za novi moćni Milan

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.05.13. | 14:18

Berluskoni želi Holanđanina na trenerskoj funkciji, a legendarnog kapitena u upravi kluba

 

Izabrane vesti

Izgleda da se Silvio Berluskoni nije šalio kada je najavio da će se lično pozabaviti reorganizacijom Milana na svim nivoima. Posle informacije da namerava da dovede Klarensa Sedorfa na mesto trenera, sada se spekuliše i da se u klub vraća njegova najveća legenda – Paolo Maldini!

Bio bi to veliki povratak legendarnog kapitena posle tri godine odsustva iz fudbala, a bio bi zadužen za transfere i kontrolisanje Sedorfovog “kompleksnog karaktera”.  Maldini je u Milanu proveo 24 godine veličanstvene karijere, koju je okončao 2009. godine. Međutim, Maldini u proteklim godinama nije bio baš u najboljim odnosima sa Galijanijem, pa ostaje da se vidi da li je njegov povratak samo pretpostavka ili je Berluskoni “ispeglao” odnose između legende kluba i svoje desne ruke.

Aktuelni trener Alegri je jutros imao sastanak sa potpredsednikom Adrijanom Galijanijem, ali nije hteo da otkrije nikakve detalje razgovora.
“Nemam ništa da kažem. Uživao sam u kafi sa Galijanijem”, rekao je Alegri.

On ima još jednu godinu ugovora vrednu 2,8 miliona evra. Ali, ako odluči da inkasira obeštećenje, neće moći da u narednih godinu dana vodi neki drugi klub. S obzirom da ga zovu Roma i Napoli, moguće je da Alegri “oprosti” Rosonerima pomenutu cifru… Najavljuje se da bi za njim, klub mogao da napusti i još jedna legenda – Mauro Tasoti! On već 12 godina obavlja funkciju pomoćnika u stručnom štabu gde je bio asistent Anćelotiju, Leonardu i Alegriju


tagovi

Adrijano GalijaniEvropaItalijaKlarens SedorfMasimilijano AlegriMauro TasotiMilanPaolo MaldiniSerija ASilvio Berluskoni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara