""
""

Tadićev pakao posle Kardifa: Glava mi je pucala, krvario sam 14 dana!

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.12.16. | 09:19

“Videću na leto da li će mi biti potrebna operacija, najviše zavisi od toga kakvo će mi biti stanje s disanjem", kaže najbolji srpski fudbaler

Pune dve nedelje trajalo je mučenje Dušana Tadića posle preloma nosa koji je zadobio na utakmici protiv Velsa 12. novembra u Kardifu (1:1). Pet dana proveo je u bolnici kako bi se lokalizovalo konstantno krvarenje i izlečile glavobolje, a čak 19 dana najbolji srpski fudbaler nije trenirao sa Svecima.

Izabrane vesti

U prošli četvrtak počeo je opet da trenira normalno.
“Napokon je zaustavljeno krvarenje iz nosa, što se toga tiče sve je sad u redu. Ipak, pre toga sam pet dana proveo u bolnici dok mi lekari to nisu rešili. U tom periodu sam imao problema i s glavoboljom. Sad se osećam dobro. Trebalo bi da konkurišem za utakmicu Lige Evrope u četvrtak protiv Hapoela Ber Ševe. Veoma nam je važan taj meč, moramo da pobedimo za prolazak u narednu fazu”, objašnjava Tadić u razgovoru za Informer.

Ako bude igrao protiv Hapoela moraće sa zaštitnom maskom.
“Napravljena mi je posebna maska, moram priznati da je super i da sam prijatno iznenađen. Zasad mi ne predstavlja problem da je nosim i nemam poteškoće s njom, ali videćemo kako će biti kad krenu utakmice.”

Najbolji srpski fudbaler otkriva i da ima problema s disanjem kroz nos, ali da će na operaciju sačekati najverovatnije do leta, kad se završi sezona u Premijer ligi.
“Videću na leto da li će mi biti potrebna operacija, najviše zavisi od toga kakvo će mi biti stanje s disanjem. Mogu i sada da dišem kroz nos, malo je otežano, ali biće i to u redu.”

Na kraju Tadić poručuje i da ne zamera ništa Nilu Tejloru koji ga je pvredio.
“Tejlor me nije zvao, ali nisam ljut na njega. Svakako bih prihvatio izvinjenje, a povreda koja mi se desila biće mi samo dodatna motivacija da odigram dobro i u sledećoj utakmici s Velšanima. U fudbalu se dešavaju razne povrede, to je normalno”, zaključio je Dušan Tadić.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dušan TadićEngleskaEvropameđunarodni fudbalNil Tejlorpovredareprezentativni fudbalSautemptonSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara